Eyvallah hocam. Biliyorsun yıllarca burada kimi AMDciler ofiste tüm gün açık duracak sadece basit işler için kullanılacak sistem için öneri isteyen kardeşlerimize bile "ağğğbiiiiii bu 5nm bu daha verimli AMD al intel alma, 5nm ağğbiiiii, 7nm ağbiiiii 10+++++++ nm alma yeğenim" diye diye boşta 20-30 watt tüketen işlemci aldırdılar millete. Kimlere kimlere yıllarca gereksiz fatura ödettirdiler... Biz milletin hakkına giriyorsunuz farkında bile değilsiniz dediğimizde yüzümüze boş boş bakıyorlardı bilmediklerinden. Bunlar sayesinde sadece kutu üstünde yazan (o rakam da üreticinin kafasına göre verdiği bir değer nihayetinde) nm'ye bakıp işlemci seçen bir nesil yetişti yahu Bak benim şantiye canavarı 12400F'nin değeri orada. PL2 117 watt yazdın ama ben 64 watt üstünde çektirtemedim. Full cinebech'te o da. Stres testi falan bakmadım ama işlemci yakmıyor kardeşim yakmıyor... Sorarlarsa 10nm+++++++++++++++++++++++++++++++ dersin Sen zaten yıllardır yazıp duruyorsun ofis sistemlerinde boşta tüketimi falan hesaplayınca uzun dönemde inteller avantajlı bile oluyor diye. Dinleyen var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 8 Ekim 2024; 21:2:8 > |
Bildirim