Şimdi Ara

intel e2160 mı amd x2 4000+ mı alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ek bir ekran kartı alacaksanız e2160 tercihiniz olsun. fakat benim gibi onbord kullanacaksanız. amd 4000 tercih ediniz.

e2160 ya gidecek anakartlar. öncelikler 120$ a dfs de satılan dfi blood iron p35 t2r. bunu alamazsanız asus p5k(106$) se ya da gigabyte p35 ds3l(105$) hiç olmadi xfx 650i de olur.

yuakarıdaki anakartlarla e2160 ı rahatlıkla o.c yapabilirsiniz.

@digitalworld
    bi ara e2160 ın p35 çipsetlerde o.c kabiliyetini tam gösteremediği hakkında yorumlar okumuştum. son durum nedir? hatta pin mod ile çözenleri görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silikon tabancası -- 26 Kasım 2007; 13:22:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silikon tabancası

ek bir ekran kartı alacaksanız e2160 tercihiniz olsun. fakat benim gibi onbord kullanacaksanız. amd 4000 tercih ediniz.

e2160 ya gidecek anakartlar. öncelikler 120$ a dfs de satılan dfi blood iron p35 t2r. bunu alamazsanız asus p5k(106$) se ya da gigabyte p35 ds3l(150$) hiç olmadi xfx 650i de olur.

@digitalworld
    bi ara e2160 ın p35 çipsetlerde o.c kabiliyetini tam gösteremediği hakkında yorumlar okumuştum. son durum nedir? hatta pin mod ile çözenleri görmüştüm.

evt doğru söylüyorsun fakat dfi hiçbir yerde yok dfs bilgisayar dışında.xfx 650i ultra kesinlikle amayı düşünüyordum fakat oda hiçbir yerde yok eskiden gigatek de vardı ama artık malesef bulunmuyor birtek bulunabilir gigabyte var ve gigabyte hakkaten kaliteli kullanılabilir anakartlar üretiyor(benim gördüğüm kadarıyla)
    Asus p5k-se de pek bir yerde yok p5 serisinden pahalı olanlar ve benzerleri vatanda e hepsiburada da bulunmakta fakat -se ben görmedim.
    Kendi fikrimi söyleyim:Yahu ne karışık işmiş bu yaw bir yerde işlemci var board yok,board var ekran kartı yok yada işlemci pahalı, forum bizi bilgilendirmekle kalmıyor kafamızıda karıştırıyor keşke 478pinli p4 dönemi bitmeseydide bir donanım alacağımız zaman bu akdar uğraşmasa idik

• alırsın c2 duo olursun lord
    uymadımı

olsun en iyi seçenek e2160
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

quote:

ek bir ekran kartı alacaksanız e2160 tercihiniz olsun. fakat benim gibi onbord kullanacaksanız. amd 4000 tercih ediniz.

e2160 ya gidecek anakartlar. öncelikler 120$ a dfs de satılan dfi blood iron p35 t2r. bunu alamazsanız asus p5k(106$) se ya da gigabyte p35 ds3l(150$) hiç olmadi xfx 650i de olur.

@digitalworld

evt doğru söylüyorsun fakat dfi hiçbir yerde yok dfs bilgisayar dışında.xfx 650i ultra kesinlikle amayı düşünüyordum fakat oda hiçbir yerde yok eskiden gigatek de vardı ama artık malesef bulunmuyor birtek bulunabilir gigabyte var ve gigabyte hakkaten kaliteli kullanılabilir anakartlar üretiyor(benim gördüğüm kadarıyla)
    Asus p5k-se de pek bir yerde yok p5 serisinden pahalı olanlar ve benzerleri vatanda e hepsiburada da bulunmakta fakat -se ben görmedim.
    Kendi fikrimi söyleyim:Yahu ne karışık işmiş bu yaw bir yerde işlemci var board yok,board var ekran kartı yok yada işlemci pahalı, forum bizi bilgilendirmekle kalmıyor kafamızıda karıştırıyor keşke 478pinli p4 dönemi bitmeseydide bir donanım alacağımız zaman bu akdar uğraşmasa idik

dfi infinity(blood iron) p35 dfs de varsa o fiyata kaçırma derim. yukarıdaki mesajıma bir kart daha eklemek istiyorum. biostar tp35d2

• asus p5k novada var ama intel toplamakta pahalıya mal oluyo
  • E2160'mı? aman uzak dursun.Tam bi takoz.Para biriktir de üst modellerinden al bari intel alacaksan.Şu durumda X2 4000 için hiç vakit kaybetme.
  • quote:

e2160 ya gidecek anakartlar. öncelikler 120$ a dfs de satılan dfi blood iron p35 t2r. bunu alamazsanız asus p5k(106$) se ya da gigabyte p35 ds3l(105$) hiç olmadi xfx 650i de olur.

@digitalworld

Yok öyle değil.

Sadece MSI P35 Neo-F e özeldi. OC olmuyordu fazla. Ama benim bir tanıdığa (tam olarak teyzemin oğlunun, nişanlısının kardeşi ) E2160 + P35 Neo-F li bir sistem topladık. Onda 2.5GHz e çıktık ki bu değerde 6000+ a falan denk gelir. Daha üstünü denemedim ama ilk fırsatta (daha doğrusu internetleri bağlanınca güncel bios u da yükleyip deneyeceğim.) deneyeceğim 3GHz yapıyor mu diye.

quote:

Orjinalden alıntı: X2

E2160'mı? aman uzak dursun.Tam bi takoz.Para biriktir de üst modellerinden al bari intel alacaksan.Şu durumda X2 4000 için hiç vakit kaybetme.

Tabi canııııım takozdur takoz. 1.2GHz de bile altından kalkamadığı uygulama olmayan bir takoz.

Yani kullanmadığım şey olsa diyeceğim acaba. Bir bakmak lazım diye. 3GHz e aldım baktım 1.8 bile yeterli standart hale aldım.

• E2160 al,iyi bir anakart mesela P35-DS3 ile %100 o/c yi yakalayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: X2

E2160'mı? aman uzak dursun.Tam bi takoz.Para biriktir de üst modellerinden al bari intel alacaksan.Şu durumda X2 4000 için hiç vakit kaybetme.

Valla bende takos diye biliyodum ama yukarıdaki tablodu gördükten sonra durumlar değişti
  • vazgeçtim sistem toplamaktan karar vermek cok zor oluyo bide fiyat alaıyo başını gidiyo onu yerine 2. elden 512mb x1950gt agp aldım 180liraya bide 6ya böldü arkdaş onu kredi kartına 2008 ortasına kadar p4 3.0@4.05 o /c li devam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.