Şimdi Ara

Intel E4300 idle load sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.Intel e4300 işlemci ve gigabyte 965p ds3 anakartım war.4 gb twinmos ddr2 667 mhz ram.sorum şu:orthos cpu stress te çalıştığında tam yükte işlemci 60 küsür dereceleri görüyor stok fanla.bu sıcaklık normal mi değilse fanın ya da işlemcinin oturmama gibi bir durumu söz konusu olabilir mi?(bu arada işlemci idle 30 derecelerde dolaşıyor.)Saygılarla...

• quote:

Orjinalden alıntı: @Ozzy@

Selamlar arkadaşlar.Intel e4300 işlemci ve gigabyte 965p ds3 anakartım war.4 gb twinmos ddr2 667 mhz ram.sorum şu:orthos cpu stress te çalıştığında tam yükte işlemci 60 küsür dereceleri görüyor stok fanla.bu sıcaklık normal mi değilse fanın ya da işlemcinin oturmama gibi bir durumu söz konusu olabilir mi?(bu arada işlemci idle 30 derecelerde dolaşıyor.)Saygılarla...

Sıcaklıklar normal,rahat rahat kullanabilirsin
  • peki load sıcaklığını düşürmek için hangi işlemci fanını önerebilirsin?sessiz ,hesaplı ve performanslı.bir nevi f/p ürünü.Saygılarla...
  • quote:

peki load sıcaklığını düşürmek için hangi işlemci fanını önerebilirsin?sessiz ,hesaplı ve performanslı.bir nevi f/p ürünü.Saygılarla...

Oc la uğraşmıyorsan hiç gerek yok fana v.s ye sıcaklık load da gayet normal dert etmeden cpu nu kullanabilirsin
  • Teşekkürler ilginize alakanıza.Şu anda oc düşünmüyorum.ÖSS ye hazırlanma sürecindeyim de.Yaza bırakıyorum o yüzden.Neyse zamanınızı ayırdğınız için tekrar teşekkürler.Saygılarla...
  • quote:

Teşekkürler ilginize alakanıza.Şu anda oc düşünmüyorum.ÖSS ye hazırlanma sürecindeyim de.Yaza bırakıyorum o yüzden.Neyse zamanınızı ayırdğınız için tekrar teşekkürler.Saygılarla...

ben teşekkür ederim sorununu tam ve düzgün şekilde açıklamandan dolayı,Öss için şimdiden başarılar umarım istediğin yerde olursun iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 26 Ocak 2008; 21:53:08 >
  • Çok teşekkürler.İnşallah iyi bi yere girerim de DH üniversiteliler klübüne üye olabilirimSaygılarla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU DARBOĞAZ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • overclock yapmayacaksan alma fana gerek yok o sıcaklıklarda normal 70 den sonrası sakıncalı ama 90 görenler bile war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.