Şimdi Ara

İntel G3258 4.7Ghz İçin Voltaj Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar soğutmam gayet sağlam

anakartım ASUS GRYPHON Z87 TUF Seires Anakart

işlemcim İntel G3258

4.7GHZ Overclock etmem için kaç mhz voltage vermem gerekli

4.4 GHz ve 1.4 Volt ile stabil olabiliyor düşük bir soğutucu ile....

• İşlemcinizin kalitesine bağlı.

Öyle olurki voltajı artırmadan görürsünüz 4.7 yi.Takoz denk gelir 4.5 u zor görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voltaji ne.vermem.lazim

• Stabiliteyi bu değerle yakaladım
     İntel G3258 4.7Ghz İçin Voltaj Önerisi
  • Selam ben stock soğutucu ile kullanıyorum az önce oc yaptım acaba 4.2 ghze 1.3 volt fazla mıdır? herhangi bir zararı dokunur mu volt değeri fazlaysa ona göre düşüreyim.
  • Ben de 1.3 volt ile 4.2ye çektim ama benim için yeterli değil . 4.7 için deneyecegim . 1.4 volt olsa çok iyi

4.4 ghzde 1.32 voltaj kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 12 Temmuz 2015; 13:58:52 >
  • 4.7 1.6v ister o voltajda işlemciyi sogutabilmekte başari +bu yaz sicağinda birde 1.6v üzeri işlemciye zarar verir
  • sealmun alyküm bendeki işlemci costarica 4.6 GHz de 1.4 volt stabil çalışıyor hiç bir sıkıntı yok ama 4.7 veya üzerini hiç denemedim denemekte istemem hayper 212 evo soutucu ile kullanıyorum ekran kartım amd asus R9 280 DC 2 Top şuan hava sıcak o yüzden ayağımın sağ tarafı ısınıyor :D bence fazlası zarar ha belkide ekran kartının sıcaklığıdır

bu arada işlemci soğurucusunu yukarı fana üfletsem dahamı iyi olur 20 cm fan var tepede nasıl olur ?
  • Buyrun arkadaşlar buda benim stok soğutucu ile değerler
     İntel G3258 4.7Ghz İçin Voltaj Önerisi İntel G3258 4.7Ghz İçin Voltaj Önerisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.