Şimdi Ara

İntel G3258'i ezen AMD Athlon X4 860 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
7
Favori
13.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabırsızlandık iyice. Hocam kaç fps alıyorsunuz cpu kullanımları ekran kartı kullanımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Sabırsızlandık iyice. Hocam kaç fps alıyorsunuz cpu kullanımları ekran kartı kullanımları

Dur bi video çekeyim
  • quote:

G serisi bu senin tüm oyunlarını rahat bir şekilde oynatmıyor. Örnegin fifa 2015 minimum 4 çekidek istiyor. Far cry 4 minimum 4 çekirdek istiyor. İnsanlar fix dosyaları ile bu oyunları açabiliyorlar. Güncelleme konusunda ise katılıyorum.

Hocam zaten oyunları bir iki sene geriden takip eden diye belirttim, her çıkan oyunu anında edinen hardcore oyunculardan bahsetmiyorum tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3258 en az İ5 4690K kadar performans veriyor hocam yanlış o testler
  • Hatta bazı durumlarda g3258 5960x geçtiği bile görülmüştür
  • Hala geyik yapanlar bana güçlü bir ekran kartıyla beraber i5 4460 ile i7 4790k arasında oyunlarda kaç fps farkediyor bir açıklayabilir mi (işlemci spesifik nadir bir iki oyun dışında).

• quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Hala geyik yapanlar bana güçlü bir ekran kartıyla beraber i5 4460 ile i7 4790k arasında oyunlarda kaç fps farkediyor bir açıklayabilir mi (işlemci spesifik nadir bir iki oyun dışında).

Forumu araştırırsan var testler görebilirsin bayağı tartışıldı bu konu.
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Anlam veremediğim bir problem yüzünden termal throthling yaşıyorum işlemcim 95 dereceyi görüyor şu kış vaktinde. Sorun işlemcide değil anakartta ondan eminim farklı işlemci denedim yetmedi soğutucu aldım sıcaklıklar yine de neredeyse hiç değişmedi. Isıdan ötürü CPU kullanımı %70 80 arası bile olmasına rağmen GPU usage 80 lerde kalıyor ve zaman zaman pc kitleniyor ah Gigabyte ah. İşin garip tarafı dün format attıktan sonra daha yüksek performans almıştım, ahci moda geçince windows sapıtınca kurtarma şeklinde pc yi tazeledim fakat dünkü performanstan eser yok. Tam ide modu mu yarıyor anlamadım ki.

İncelemeyi tam manasıyla yapmam için şu sıcaklıklardan kurtulup yeniden kurulum yapmam lazım şu an çok dengesiz sonuclar elde ediyorum. Hatta edemiyorum.
  • bordu bios'ladın mı? son sürüm varsa, bir önceki sürüme vs dönerek deneseydin.

bu bendeki cpu fan kullanım devri ve sıcaklığı gösterir alıntı.
     İntel G3258'i ezen AMD Athlon X4 860
  • İnadına x4 965

• quote:

Orijinalden alıntı: black37

Haswell vs kabak cekirdegi

Ya kardeşim sen nesin ya? Yok oc olmayan işlemciyr işlemci demez mişsin yok g3258 6300 dan kat kat daha iyiymiş bu kadar fan olma ya

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

bordu bios'ladın mı? son sürüm varsa, bir önceki sürüme vs dönerek deneseydin.

Beta biosu vardı f7 biosa döndüm farkeden bir şey olmadı.

Ayrıca işlemci %80 lerde kullanılıp gpu niye 50lelere kadar iniyor anlamıyorum. İşlemci %100 kullanıldığından daha cok gpu usage alıyorum garip ya.

Valla AMD macerası biraz beni pc den soğuttu, ekran kartına tamam da işlemcisinin derdi, anakartının derdi bitmiyor bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Ayrıca işlemci %80 lerde kullanılıp gpu niye 50lelere kadar iniyor anlamıyorum. İşlemci %100 kullanıldığından daha cok gpu usage alıyorum garip ya.

Valla AMD macerası biraz beni pc den soğuttu, ekran kartına tamam da işlemcisinin derdi, anakartının derdi bitmiyor bir türlü.

bazen bir denk geliyorsun, çık işin içinden.
    yakında olsan test için vereyim bordu. :) merak ettim e.kartından çıkacak sonucu.

• quote:

quote:

quote:

bazen bir denk geliyorsun, çık işin içinden.
    yakında olsan test için vereyim bordu. :) merak ettim e.kartından çıkacak sonucu.

Montaj ıvır zıvır uğraşmak da sıkıldım

En iyisi biraz böyle gitsin, sonra şansımı intele geri dönerek deneyeceğim.

• cinebenchmark r15 ten kaç puan alıyorsunuz aramızdaki arkadaşlar skorlarını paylaşırsa kıyaslama daha net olacaktır.
  • quote:

cinebenchmark r15 ten kaç puan alıyorsunuz aramızdaki arkadaşlar skorlarını paylaşırsa kıyaslama daha net olacaktır.

bakayım.
  • 312 puan aldım şuan

işlemciyi overlock yapıp tekrar edecegim. 5 dk eklemiş olurum yeni sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 14 Şubat 2015; 20:42:11 >
  • 298 puan verdi. ram değiştirerek de denerim. zeppelin vardı testte.
  • quote:

312 puan aldım şuan

işlemciyi overlock yapıp tekrar edecegim. 5 dk eklemiş olurum yeni sonucu

4.2 ghz de 329 aldı bende de.
  • Bomba bende sanırım.

AMD A8 6600K 4.5 GHZ. 351 puan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 14 Şubat 2015; 21:13:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.