Şimdi Ara

Intel G4560 ve Nvidia GT 1030

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Kendime okul ve oyun için bilgisayar kasası toplayacağım. İşlemci olarak Intel Pentium G4560 ve ekran kartı olarak Nvidia GT 1030 seçtim. Sormak istediğim sizce yaz sonuna kadar beklemeli miyim? Bu modellerin aynı fiyat segmentinde daha güncel versiyonları çıkar mı? Şimdi alıp 2 ay sonra yenisi çıkarsa çok üzülürüm gerçekten.

• Youtube'da birçok 1030 incelemesi (türkçe inceleme de var) mevcut. Güncel oyunlarda 1080p'de orta ayarda iş görüyor. Hangi oyunları oynayacaksınız? Beklentileriniz nedir? Buna göre seçim yapabilirsiniz. Forumun 2. el bölümünde 260 TL'ye 1030 ilanı gördüm. 1-2 ay kullanıp çok da zarar etmeden satarsınız.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Videoların neredeyse tamamını izledim. Monitörüm 720p desteklediği için oyunlarda sıkıntı yapmayacağını düşünüyorum. Beklentim fazla yok. Alacağım bilgisayarı da kullanabildiğim kadar kullanmak istiyorum. Aktif bir şekilde oynayacağım oyunlar LoL ve CS:GO. Asıl demek istediğim yaz sonuna doğru Intel'in yeni pentium modeli çıkar mı? Ben şimdi alırım birkaç ay sonra o çıkar gerçekten üzülürüm.
  • PyrosGX kullanıcısına yanıt
    Yeni pentiumlar en erken 2018 1. Çeyrekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Canon Lake Pentium'lar ancak 7-8 ay sonra çıkacaktır. Artısı da %5 civarı daha yüksek hız olur. Beklemeyi gerektirecek bir şey yok. 1030 fiyatına göre çok güzel kart. Yılların AMD'cisi olarak ben alırım o kartı :)
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Bir de şu linkteki ekran kartı aklıma takıldı. Acaba yazılanlar doğru mu? Normalde 64 bit fakat burda 128 bit diyor. Acaba güncellenmiş versiyonu olabilir mi? Bir de fansız normal soğutucu demirli modeli alsam soğutmada sıkıntı yaratır mı? Gerçekten aklım çok karışık
    http://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-gt-1030-2gb-128bit-gddr5-pci-express-3-0-ekran-karti-gt-1030-2gh-oc-p-HBV000006A3OF
    Bir fark yok. Ürün bilgisini giren kişi yanlış girmiş. En ucuzu hangisiyse onu alın. 30Wattlık bir GPU en nihayetinde fansız da soğur. Ama mesela kartı çok yoracaksanız, low ayarlarda 150-200 fps vs oynayacağım derseniz fanli bir model bir tık daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.