İşlemci türü : Intel® Core™2 Duo İşlemci SU7300 • 1,3 GHz, Düzey 2 önbellek 3 MB
dostum ekran kartı eğer mHD değilse zaten blueray de sorun çıkarır. üstelik işlemcide yavaş. yani BD lerde sorun çıkarması doğal.
Yahu herkeste sorunsuz izlersin felan demiş...Anlayamadım gercekden..Sırf bu nedenden dolayı satıcam laptopu sanırım .. :S
COD2 oynatan kart cs1.6 nasıl oynatmaz ya
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
CS 1.6 oynayabilmen lazım rahatlıkla. CS Source diyorsan oynayamaman normaldir. Son derece zayıf bir ekran kartı. Sisteminin genel performansını ve hangi oyunları oynayabileceğini aşağıdaki adresten kabaca öğrenmen mümkün. Sonuçlar ufak tefek hata payları ile birlikte genelde doğrudur. Oyunu seç ve ilerle. Oynayıp oynayamayacağın yazar. Özellikle ekran kartıyla ilgili bölüme dikkat etmelisin. Diğer donanımlardaki sonuçlar yaklaşık ise pek sorun çıkarmaz.
En düşük ayarda CS Source da oynatır o kart.GMA 3000 ile bile oynuyoruz. CS 1.6 içinse OpenGL modunu seçmeyin.Intelin OpenGL sürücüleri rezalet. D3D ya da Software ile rahat oynanır.
quote:
Yahu herkeste sorunsuz izlersin felan demiş...Anlayamadım gercekden..Sırf bu nedenden dolayı satıcam laptopu sanırım .. :S
İzlediğiniz program hangisi acaba? Pentium 4 işlemci + HD 2600 Pro ile 720p videoları yalnızca %10 işlemci kullanımıyla izliyorum.1080p'de biraz kasıyor,karttan dolayı sanırım ama monitör zaten 17" CRT olduğu için 1080p'ye gerek duymuyorum.Laptop için de gerek olmayacaktır.
Ekran kartınız destekliyorsa ve yine de HD film izleyemiyorsanız benim aşağıdaki yazıma göz atmanızı öneririm.
Ya arkadaslar hakkatten izleyemiyorum ilginctir... Ama anlamadım gercekden nedenini... İşlemcim Amd Sempron 3300 1.99 GHz 512 ram olması lazım bu laptopumda sorunsuz izliyorum... Ama yeni alptopumda 512 ekran kartı 2 gb ram 1.3 GHz C2D islemci bakamıyorum..Sizce de garip degilmi? Neye yarıyacak bu laptop ozaman..Neden HD giris koymuslarki.. Onca parayı da inceliginde gorunumunden hafifliginden ve uzun pil omrunden dolayı mı istiyorlar? gercekden anlayamadım czemedim bu işi... Ekran kartımın da inceliklerini bilmiyrum acıkcası... Konunuza goz atıcam tesekkurler.
işlemci hızınız yeterli değil. En azından 2.0 - 2.4 ghz seviyesinde olmalıki kasmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperchondriac Arkadaşlar kullandığım laptopta bu ekran kartı var.Sizlere sormak istediğim bu ekran kartıyla hangi oyunları oynayabilirim SWAT4 COD2 v.s. oynayabiliyorum CS 1.6 oynayamıyorum baska neler oynayabilirim?
Bence simcity3000 oyna...Çok rahat açar...
Ya 1.3 oldugunu bakmayın cok saglam islemcidir diyorlardı.. :S yalan olduk sanırım...
1.3ghz c2d var mı yahu, rezalet...
fm 2010 oynanır mı bu kartla
crysis warhead low detail 0.8 fps
ekran kartına bak.acaba 1920x1080 full detail mario da kaç fps verir ?
Bu ekran kartının dengi FX5200 civarıdır. 2003 öncesi oyunlarda yeterli gelebilir ama yeni oyunlar için hiç umut yok
Aynen Bendeki fx5200 bile COD3 ü çalıştırıyordu be :D Hemde paşa paşa
4500hd o kadar kötü demek, bende 4500hd var diye packard bell netbook alacaktım dot mu 11,6"
quote:
Orijinalden alıntı: aRiSe*
Aynen Bendeki fx5200 bile COD3 ü çalıştırıyordu be :D Hemde paşa paşa
pc ye cod 3 çıkmadı ki
dx-10 desteği var sanki açabilecekmiş gibi
age of mythology oynanıyor.
aynı kart benim laptopta var deneme amaçlı nfs most wanted yüklemiştim problemsiz oynuyorum.kartı aşağılayanlara söylüyorum bu kadar oyun için tasarlanmış bir kart değil bunuda bilin
Arkadaşlar birşey sormak isterim. bu kart ile (intel gma 4500mhd) paylaşımlı RAM'ini nereden yükseltiyoruz? Benim BIOS ta böyle birşey yok ve hep 32 de kalıyor. Kullandığım bilgisayar Dell Vostro 1220'dir. Ekran kartı RAM'ini nasıl yükseltebilirim lütfen yardım edin.