Şimdi Ara

Intel GMA 4500MHD ile neler oynanır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
57.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de gma 950 vr gta sanandreas counter 1,6 1,5 kasmıyor viceciyt türk gta3 hiçbir sorun yok underground filanda abartmayın kartları sonuçta onlarda onboard 1 000 tl kart ile aynı olmz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak adem

ben de gma 950 vr gta sanandreas counter 1,6 1,5 kasmıyor viceciyt türk gta3 hiçbir sorun yok underground filanda abartmayın kartları sonuçta onlarda onboard 1 000 tl kart ile aynı olmz herhalde

seninkinin kasmama sebebi netbook oluşu.. yani 1024x600 görüntü veriyor.. 4500mhd liler 1280x800 ya da 1336x768 piksel boyutunda ekranla geliyor.. belki 1024x768 pikselli bir harici monitör olsa oyunlar çok daha iyi gösterebilir
  • dell inspiron notebook'umun ekran kartı intel gma 4500 mhd. eğer notebook alacaksanız ve içinde bu ekran kartı varsa pek endişelenmenize gerek yok. yani en azından pc versiyonuyla notebook arasında ki farkı burada okuyunca şok oldum diyebilirim. şu an notebookta battlefield2, flight simulator 2004 ve flight simulator X' i (fsx) 1366 x 768 pixelde , display ayarları maximum'da rahatça oynayabiliyorum. işlemci T4200 p dual core. 2.0ghz , ram 4 gb. hard disk 500 gb.
  • Peki bu ekran kartına sahip bilgisayara harici ekran kartı eklemek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhgibi -- 12 Şubat 2012; 21:34:57 >
  • Süper mario'nun tüm serisini oynarsın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

Süper mario'nun tüm serisini oynarsın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: temptation34

dell inspiron notebook'umun ekran kartı intel gma 4500 mhd. eğer notebook alacaksanız ve içinde bu ekran kartı varsa pek endişelenmenize gerek yok. yani en azından pc versiyonuyla notebook arasında ki farkı burada okuyunca şok oldum diyebilirim. şu an notebookta battlefield2, flight simulator 2004 ve flight simulator X' i (fsx) 1366 x 768 pixelde , display ayarları maximum'da rahatça oynayabiliyorum. işlemci T4200 p dual core. 2.0ghz , ram 4 gb. hard disk 500 gb.

aynştayn was were

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 1 Mart 2012; 23:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

quote:

Orijinalden alıntı: temptation34

dell inspiron notebook'umun ekran kartı intel gma 4500 mhd. eğer notebook alacaksanız ve içinde bu ekran kartı varsa pek endişelenmenize gerek yok. yani en azından pc versiyonuyla notebook arasında ki farkı burada okuyunca şok oldum diyebilirim. şu an notebookta battlefield2, flight simulator 2004 ve flight simulator X' i (fsx) 1366 x 768 pixelde , display ayarları maximum'da rahatça oynayabiliyorum. işlemci T4200 p dual core. 2.0ghz , ram 4 gb. hard disk 500 gb.

aynştayn was were

• notebook t4500 3 gb ram win7 ile oynanabilen oyunlar:

call of duty 1-2 (4 minimumda)
    fear 1 (medium)
    splinter cell 1-2-3 (4 kasıyor)
    hitman 1-2-3-4
    far cry
    half life 2
    unreal tournament
    portal
    qube
    flatout 1-2
    nfs most wanted (carbon ve sonrası kasıyor)

kısaca 2006 ya kadar çıkmış oyunlar oynanır, 2006 ve sonrası oyununa göre değişir

yeni oyunlar bence oynanmaz ama videoda ek programlarla iyi sonuçlar elde edilmiş

• Aynı Ekran KArtını Ben Kullanıyorum VRAM : 64 Mb Fakat Bir Çözüm Buldum XP Driver kullandıgında sorun olmayıp , ekran kartını 1 GB yapıyor pes 2012 yi NFS Run Herşey Çok Rahat :)

• merhabalaaar
    gigabyte G41MT - D3V anakart var hd4500 1 gb lık onboard ile beraber.dijital çıkış güçlendirilmiş usb gibi ek özellikleri ile berabaer işte.

test yaptım pc yi ve ekran kartı istenilen değerden yüksek olmasına karşın yinede düşük perf. olarak göstermekte. Xp kullanıyorum win 7 kuracağıom çok yakında. nedense pc epey kasıyor nedenini anlamış değilim. 4 senedir pc bende anakart ve ram değişti güncellemiş oldum yani ama önceki ve şuanki sistem ile fark yok galibe biraz daha kasmalar yavaşlamalar oldu.

resimde pc ile alakalı perf. değerleri var ekran kartı ile ilgili alakasız sıkıntıyı görün istedim. DEĞERLER OYUNUN İSTEDİĞİ ÖZELLİKLERDEN YÜKSEKTE ANCAK EK KARTINA GEÇERSİZ NOT VERMİŞ BİLİN BAKALIM NEDEN ACABA????

ENENENgin

Intel GMA 4500MHD ile neler oynanır?

• quote:

Orijinalden alıntı: enenengin

merhabalaaar
    gigabyte G41MT - D3V anakart var hd4500 1 gb lık onboard ile beraber.dijital çıkış güçlendirilmiş usb gibi ek özellikleri ile berabaer işte.

test yaptım pc yi ve ekran kartı istenilen değerden yüksek olmasına karşın yinede düşük perf. olarak göstermekte. Xp kullanıyorum win 7 kuracağıom çok yakında. nedense pc epey kasıyor nedenini anlamış değilim. 4 senedir pc bende anakart ve ram değişti güncellemiş oldum yani ama önceki ve şuanki sistem ile fark yok galibe biraz daha kasmalar yavaşlamalar oldu.

resimde pc ile alakalı perf. değerleri var ekran kartı ile ilgili alakasız sıkıntıyı görün istedim. DEĞERLER OYUNUN İSTEDİĞİ ÖZELLİKLERDEN YÜKSEKTE ANCAK EK KARTINA GEÇERSİZ NOT VERMİŞ BİLİN BAKALIM NEDEN ACABA????

ENENENgin

Intel GMA 4500MHD ile neler oynanır?

Ekran kartının yazılımsal desteği yoksa isterse 5 çekirdek-10 gb olsun,açmaz.Hem açılsa bile ekran kartının hızından dolayı kasarak oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak adem

ben de gma 950 vr gta sanandreas counter 1,6 1,5 kasmıyor viceciyt türk gta3 hiçbir sorun yok underground filanda abartmayın kartları sonuçta onlarda onboard 1 000 tl kart ile aynı olmz herhalde

seninkinin kasmama sebebi netbook oluşu.. yani 1024x600 görüntü veriyor.. 4500mhd liler 1280x800 ya da 1336x768 piksel boyutunda ekranla geliyor.. belki 1024x768 pikselli bir harici monitör olsa oyunlar çok daha iyi gösterebilir

yanlış olmasın masaüstü bilgisayarr asrock 775i945gz anakart şimdi harici var
  • Arkadaşlar evet intel belki ekran kartında zayıf olabilir
    PC Özellikleri
    intel Gl 40 anakart
    2Gb+ 2GB kendim ilave ettim 4GB rem
    4500 M HD ekran kartı
    intel core 2 duo t6600 işlemci

Her ne kadar Pc üzerinde okula dayalı eğitim almadımsada kurcalamayı sevdiğim için bu ekran kartıyla win8 işletim sistemi kullanıyorum
    ve Knight Online, crysis 1 - 2, cod1-2-3-4, Medal of Honor vb. oynuyorum daha aklıma gelmeyen bir çok oyun var bence sizin hatanız bu sınırsız dünyada (internette) artaştırma yapmamanız
    şuan crysis3 oynamak için çalışmalarım sürüyor eminim 1 haftayada onu çözeceğim saygılarımla
    Benim görüşümce
    bu ekran kartı zayıf ama yerin dibine soktuğunuz kadar değil
    gerekli incelemeleri yapmadan lütfen insanları karamsarlığa itmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yan_masa

Arkadaşlar evet intel belki ekran kartında zayıf olabilir
    PC Özellikleri
    intel Gl 40 anakart
    2Gb+ 2GB kendim ilave ettim 4GB rem
    4500 M HD ekran kartı
    intel core 2 duo t6600 işlemci

Her ne kadar Pc üzerinde okula dayalı eğitim almadımsada kurcalamayı sevdiğim için bu ekran kartıyla win8 işletim sistemi kullanıyorum
    ve Knight Online, crysis 1 - 2, cod1-2-3-4, Medal of Honor vb. oynuyorum daha aklıma gelmeyen bir çok oyun var bence sizin hatanız bu sınırsız dünyada (internette) artaştırma yapmamanız
    şuan crysis3 oynamak için çalışmalarım sürüyor eminim 1 haftayada onu çözeceğim saygılarımla
    Benim görüşümce
    bu ekran kartı zayıf ama yerin dibine soktuğunuz kadar değil
    gerekli incelemeleri yapmadan lütfen insanları karamsarlığa itmeyin

Güzel ironi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cose Turche

Bejewelled Blitz
    MDK
    Odd World
    Counterstrike 1.5
    Quake 2-3
    Fifa 99-2000
    Mortal Kombat 4
    Samurai Shodown 2
    Red Alert 1-2
    CM 2010
    FM 2010
    NFS Underground
    The Sims 2
    Midtown Madness
    Unreal Tournament 2
    The Secret of Monkey İsland
    Leisure Suit Larry 7
    Ultima Online
    Silk Road
    Earth 2140
    Age of Empires 1-2
    Worms Armageddon-World Party
    Carmageddon

yani uzun lafın kısası open GL kullanan her 3d oyunu ve 2d diye tabir edilen tüm oyunları oynarsınız,2003 yılından sonra çıkan oyunlarda problem yaşarsınız..
    Yıl olacak 2019, 2. elde bu donanımdaki bir bilgisayara bakar hale getirildik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paşam çöpe attım ya pcyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.