Şimdi Ara

Intel GMA 4500MHD ile neler oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
57.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım laptopta bu ekran kartı var.Sizlere sormak istediğim bu ekran kartıyla hangi oyunları oynayabilirim SWAT4 COD2 v.s. oynayabiliyorum CS 1.6 oynayamıyorum baska neler oynayabilirim?

• CS 1.6 oynayabilmen lazım rahatlıkla. CS Source diyorsan oynayamaman normaldir. Son derece zayıf bir ekran kartı. Sisteminin genel performansını ve hangi oyunları oynayabileceğini aşağıdaki adresten kabaca öğrenmen mümkün. Sonuçlar ufak tefek hata payları ile birlikte genelde doğrudur. Oyunu seç ve ilerle. Oynayıp oynayamayacağın yazar. Özellikle ekran kartıyla ilgili bölüme dikkat etmelisin. Diğer donanımlardaki sonuçlar yaklaşık ise pek sorun çıkarmaz.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

CS 1.6 oynayabilmen lazım rahatlıkla. CS Source diyorsan oynayamaman normaldir. Son derece zayıf bir ekran kartı. Sisteminin genel performansını ve hangi oyunları oynayabileceğini aşağıdaki adresten kabaca öğrenmen mümkün. Sonuçlar ufak tefek hata payları ile birlikte genelde doğrudur. Oyunu seç ve ilerle. Oynayıp oynayamayacağın yazar. Özellikle ekran kartıyla ilgili bölüme dikkat etmelisin. Diğer donanımlardaki sonuçlar yaklaşık ise pek sorun çıkarmaz.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

benim notbookda da ayni ekran karti varda verdigin siteden bakinca moralman coktum )) hic oyun oynuyamiyorum nerdeyse )) tskrler bilgilendirdigin icin cd almiyim bare bos yere ))

• Bu kart 8400m gs ayarında bir kart yani cod 4-5 gibi oyunları en düşük ayarda rahat oynatması lazım(eski bilgisayarımdan biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Bu kart 8400m gs ayarında bir kart yani cod 4-5 gibi oyunları en düşük ayarda rahat oynatması lazım(eski bilgisayarımdan biliyorum)

yanlış biliyosun 640*480 herşey low herşey kapalı yine oynatmadı oynatsa oynatsa rise of nations gta vc(bir sokakta takılıyordu:D) vece cod1 i oynarsın hea birde cod2 var ondada frame yerlerde bendeki toshiba makine böyleydi sonra akrabama hediye ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 22 Ekim 2009; 22:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Bu kart 8400m gs ayarında bir kart yani cod 4-5 gibi oyunları en düşük ayarda rahat oynatması lazım(eski bilgisayarımdan biliyorum)

hocam 8400m gs ayarında falan değil kesinlikle, alakası yok.bende 8400m, arkadaşta 4500hd ekran kartlı sony vaio notebook var, hatta onun işlemcisi 2ghz benimki 1.66ghz, @dodocan ın dediği gibi cod2 de bütün detayları düşürsen bile fps yerlerde mümkünü yok oynanmıyo. benim notebook da ise 1280x800 çözünürlükte cod4 oynanıyo.

yani 8400m ile kıyas kabul etmez.

4500hd anca video oynatıp aero efektlerini çalıştırır.

intel in kartları cidden oyunlarda sürünüyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bejewelled Blitz
    MDK
    Odd World
    Counterstrike 1.5
    Quake 2-3
    Fifa 99-2000
    Mortal Kombat 4
    Samurai Shodown 2
    Red Alert 1-2
    CM 2010
    FM 2010
    NFS Underground
    The Sims 2
    Midtown Madness
    Unreal Tournament 2
    The Secret of Monkey İsland
    Leisure Suit Larry 7
    Ultima Online
    Silk Road
    Earth 2140
    Age of Empires 1-2
    Worms Armageddon-World Party
    Carmageddon

yani uzun lafın kısası open GL kullanan her 3d oyunu ve 2d diye tabir edilen tüm oyunları oynarsınız,2003 yılından sonra çıkan oyunlarda problem yaşarsınız..
  • gma kart onboard gibi yani ati yada nvidia kart kadar performans vermesi beklenemez zaten
  • Intel GMA 4500MHD ile pes2010 oynarken baya kasiyor 4gb ram olmasina ramen. ben yaptim bir hata. yeni alicak arkadaslara oyun oynamayi dusunuyolarsa kesinlikle tavsiye etmiorum..
  • Hocam hazır sistem üreticileri halkı enayi yerine koyuyor mb gösterip bellek gösterip kandırıyorlar. Sonuçta hep aynı hüzün son. Daha dün akşam alt komşuma hazır sistem üreten ( birde kendilerini türkiyenin en büyüğü diye tanıyorlar) 1200 liraya celeron 2.4ghz 1gb ram vista started 160 gb harddiskli makinayı satmışlar. Birde satıcı bu indirmli fiyatı haftaya gelsen 1500 lira demiş ya. Ben utandım resmen çok pahalıya almışın demeyi. Keşke bana söyleseydin daha hızlı parçaları toplardık dedim. Üzerinde Intel GMA 4500MHD varmı tam bakmadım g31 chipsetlerde yoktu galiba hd olanı. Yani üzüldüm ne diyim. En azından intelin adam gibi birşeyler üretmesi lazımdı.
  • Onboard ekran kartı ile anca eski oyunları oynayabilir. Gta vicety gibi, The Hulk gibi, Nfs Undergraund 1 - 2 . Most Wanted ve carbon bile zorlar. Düşük detayda kalır. 640 x 480 low. Yani işte bu ayarda bir kart. Onboard ekran kartı oyun için uygun değil. Bana görüntü olsun. Mini oyunların ve eski oyunların dısına çıkmayacam diyen tipik ev ve office kullanıcıları için tavsiye edilebilir. Bir yandan da onboard ekran kartı kurtarıcı olabilir . Hadi harici ekran kartımız bozuldu .
  • dostum bu ekran kartı video oynatmak için idealdir. başka birşey bekleme. 1080p yi çok çok rahat çalıştırıyor. hdmi ile tv ye aktarınca harika oluyor.
  • bu ekran karti worms world partyi ve armageddonu oynatmiyor, yani sadece 2003den sonraki oyunlari degil oncekileride oynatmiyor, ben hayatimda bu kadar kotu bi ekran karti gormedim ustelik bu ekran kartini hala kullaniyorlar pclerde bende ona sasiriyorum (bu ekran karti bende var suanda kullaniyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmrc1143

bu ekran karti worms world partyi ve armageddonu oynatmiyor, yani sadece 2003den sonraki oyunlari degil oncekileride oynatmiyor, ben hayatimda bu kadar kotu bi ekran karti gormedim ustelik bu ekran kartini hala kullaniyorlar pclerde bende ona sasiriyorum (bu ekran karti bende var suanda kullaniyorum)

demekki oyun için yapılmamış.
  • bd film izleyemedim dm3-1010 et hp laptopda.. :(
  • Bir ton indie yani bağımsız oyun var Steam'de. Ayrıyeten de bulabilirsin Steam kullanmadan. Onları dene. 2009 yılının en sağlam oyunlarından birisi olan Plants vs Zombies oynarsın, Peggle oynarsın, Braid havada karada oynarsın (sanat eseri), Osmos oynarsın, World of Goo oynarsın.

Bağımsız oyun olayına girdin mi her tür 7 gb'lik next-gen oyunlar çok boş gelebilir sana.

Dene bu saydıklarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 25 Ocak 2010; 22:22:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

bd film izleyemedim dm3-1010 et hp laptopda.. :(

işlemcisi 1.3ghz mi?
  • nfsu2
  • evet 1.3 ghz..?

İşlemci türü :
    Intel® Core™2 Duo İşlemci SU7300
    • 1,3 GHz, Düzey 2 önbellek 3 MB
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.