Şimdi Ara

intel gma x3100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vestel dizüstü bilgisayar almıştım satış elemanı 256 mg intel gma x3100 ekran kartının paylaşımsız olduğunu söyledi ancak daha sonra paylaşımlı diye duydum hangisi doğru acaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun

• Paylaşımlı.
  • yapılabilecek bir şey var mı yani adam resmen yalan söylemiş(iş işten geçti ama)
    birde bilgisayarda mobile pci express module özelliği var bu özelliği taşıyan tüm ekran kartlarını takabilir miyim yoksa sadece intelin bu özelliği olan ekran kartımı uyumlu olur bilgisayara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkçekonuş -- 24 Temmuz 2007; 19:58:49 >
  • bu konuda fikri olan var mı?
  • laptopa ekran karti mi takacaksin (TV karti degil yani)? bu pek mumkun degil benim bildigim kadariyla, markasi fark etmez.

X3100 ile ilgili

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA adresine bakabilirsin istersen.

ne yazikki saticilar o sekilde konusabiliyorlar, artik bilgileri olmadindan mi satmak icin mi bilemiyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: türkçekonuş

yapılabilecek bir şey var mı yani adam resmen yalan söylemiş(iş işten geçti ama)
    birde bilgisayarda mobile pci express module özelliği var bu özelliği taşıyan tüm ekran kartlarını takabilir miyim yoksa sadece intelin bu özelliği olan ekran kartımı uyumlu olur bilgisayara

• express kart skoti o işe yarıyor yani ekran kartı artırılabiliyor
  • benim bildiğim laptoplarda ekran kartı değiştirelemediği ama teknoloji baya ilerledi değişmiş olabilir :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: türos

benim bildiğim laptoplarda ekran kartı değiştirelemediği ama teknoloji baya ilerledi değişmiş olabilir :D:D

ekran kartları benim bildiğim değişmiyor ama harici ekran kartları takılıyor laptoplara... aşağıdaki linkde bir tane var...

http://www.chip.com.tr/konu/Oyun-gezerlere-ASUS-tan-harici-ekran-karti_2731.html
  • Eger ekran kartı onboard ise tabiki degiştirilemez.
    fakat notebook'un ekran kartı harici yani onboard degilse bozuldugunda aynısını alıp rahatca kendiniz degiştirbilirsiniz.
    Tabiki notebook'u söküp takmayı biliyorsanız
  • sen en başta intel x3100 olan bilgisayarı aldıysan zaten oyunlarla falan işin yok demektir şimdi neden değiştirmek falan istiyosun ?
  • vestelden laptop alınır mı be hacı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.