Şimdi Ara

Intel H81 1600MHz DDR3 Soket 1150 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir "MSI H81M PRO-VD Intel H81 1600MHz DDR3 Soket 1150" anakartın RAM yuvalarından bir bozuk. RAM taktığım zaman bilgisayar hiç açılmıyor. Deneme yanılma ile epeyce uğraştıktan sonra hatayı bulmuştum. O zamandan beri bir tek yuvadaki 8 GB RAM ile idare ediyorum. Ancak ikincisi de çalışsa daha rahat olacak gibi.

Bu nedenle aynı parçaları takabileceğim benzer bir ürün arıyorum. Artık eski bir PC olduğu için çok pahalı olmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Bu özelliklerde hangi anakartı tavsiye edersiniz? Ben biraz araştırdım. Asus var (shorturl.at/xDNOQ). Turbox var (shorturl.at/rwMS2).

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

l

• İşlemci nedir?

• selmand kullanıcısına yanıt

İşlemci ve diğer bazı özellikler bunlar.

Teşekkürler...

Intel H81 1600MHz DDR3 Soket 1150 Anakart
  • İkinci elden gene h81 anakart bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Şu ürün var bir tane kalmış. Siteyi hiç tanımıyorum. Tavsiye edilir mi acaba?

https://hurdavat.com/5073-asus-h81m-d-r20-lga-1150-p-anakart-usb-30-asus-h81-anakart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ad2222 -- 8 Aralık 2023; 14:10:23 >
  • ad2222 kullanıcısına yanıt
    Bu site ne tiklamam ben, 10 yillik sokete sifir urun mu bakacaksiniz

• İşlemci kuvvetli bir işlemci soket eski olduğu için sağlam çalışan ikinci el bir anakart bulmak zor olur, dandirik anakartlarda da sorun yaşarsınız, ilk gönderdiğiniz asus anakart olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n201 kullanıcısına yanıt

Linkler kısaltılmış link. Uzun yazmasın ve site ismi vermeyim diye kendim kısalttım. Şüpheli link olarak düşünmeyin.

• ad2222 kullanıcısına yanıt
    Garanti olayi fasa fiso bide 800-900 lira yazmis.Malum siteden veya forumun ikinci el bolumunden refli h81 anakart satan birini bulun derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.