Şimdi Ara

Intel i486 DX2-66 Nostalji :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • itiraf ediyorum ilk bilgisayarımın işlemcisi 486dx4 dü yıl 1994 100mhz hızında 3,3v ile çalışır

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Intel_i486_dx4_100mhz_2007_03_27.jpg
  • Commodore 64 sonrası ilk kullandığım 386 sx lerdi. Sonra bu ilandakininin aynısını yıllar önce kullanmıştım. 486 DX o zamanlar havalıydı. Matematik işlemcisi var diye övünüp hava atardık. Halen AMD dx serisini müzelik olarak kütüphanemde saklıyorum.

İlandaki fiyat bence meraklısı için gayet makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynk

Commodore 64 sonrası ilk kullandığım 386 sx lerdi. Sonra bu ilandakininin aynısını yıllar önce kullanmıştım. 486 DX o zamanlar havalıydı. Matematik işlemcisi var diye övünüp hava atardık. Halen AMD dx serisini müzelik olarak kütüphanemde saklıyorum.

İlandaki fiyat bence meraklısı için gayet makul.

bunu popiler konulara açalımı? nedersiniz bu işlemciden popiler varmıydı sizcevalla önce ilan sahibini beklerim baktım açmadı ben açarım iyi formlar

• Corei7 yokken i486 vardı i7 akıllı olsun
  • Intel olmasa da Cyrix 486 Dx-2 66 'ya sahiptim. Hey gidi günler...
  • ANAKART İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.
    YANLIZ UCUZA VERMEM HURDASI BİLE 9 TL YAPIYOR.

AYRICA DOSTUM SAKIN UCUZA VERME İŞLEMCİNİ ZİRA İÇİNDEN 0,19g ALTIN ELDE EDİLEBİLİYOR.

Intel i486 DX2-66 Nostalji :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALIST -- 2 Ekim 2010; 10:01:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FATALIST

ANAKART İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.

AYRICA DOSTUM SAKIN UCUZA VERME İŞLEMCİNİ ZİRA İÇİNDEN 0,19g ALTIN ELDE EDİLEBİLİYOR.

Su anakartin guzelligine bakin :)
    O meshur siyah isa portlarini hala unutmam, creative ses kartim vardi isa'ydi o da.

0,19 gram altin ? Bu tarihi eserde ne cevherler sakliymis megersem

• bendede vardı bu ıslemcıden :(
    hatta genısletme kartı takmıstım anakart vardı o kartla makınaya PCI takıyodm aah ahh

http://www.yjfy.com/images/oldhard/cpu/ti486.jpg BAK BAK HELE SUNAA :)
    brayada koptum stoktakı ıslemcıye bka:)
    http://www.pinnaclemicro.com/computer/parts.php?m=IBM&i=A805021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 9 Ekim 2010; 17:00:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuJue

quote:

Orijinalden alıntı: FATALIST

ANAKART İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.

Su anakartin guzelligine bakin :)
    O meshur siyah isa portlarini hala unutmam, creative ses kartim vardi isa'ydi o da.

0,19 gram altin ? Bu tarihi eserde ne cevherler sakliymis megersem

murat doğru diyor hatta bunu mecidiyeköyde toplayan bir arkadaş var cpuların içinde bir miktar altın var bazı çipsetlerin devre yollarında vs almanyada bu altını bazı germanyumu vs çıkarmak geri kazanmak için fabrika kurmuşlar türkiyede toplanıp almanyaya yolluyorlar cpu kilosunu sanırım 10tlye alıyorlardı,anakartlarıda kilosu 3tlye falan alıyorlar

• @ demircibu

Urunumu hala satamadim ama sanirim ondan daha degerli birsey ogrendim.
    Siz de buna vesile oldugunuz icin tesekkur ederim
  • Bu tarz işlemcileri hala kullanıyorlar hatta bırakın bunları 8051 leri yani x86nın atasını okullarda mikro işlemci derslerinde gösteriyorlar,doğru anakartla,iyi bir programcının elinde hala daha çok güzel ışıklı tabelalar saatler reklam panoları vs vs yapılabilir ki yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Universal Bilgisayar

Hatırladığım kadırı ile bizim bir arkadaş bu işlemciyi tarak niyetine kullanıyordu oda pc den filan anlamaz son lafı BU PARCANIN BACAKLARI ÇOK UZUN TAM TARAMALIK demişti şaka yaptığını zannetmiştim ama kendi evinde görünce gülme krizine girmiştim bir teknisyen olarak

ben de öyle yapıyorum tarak niyetine kullanıyorum
  • Benim Elimde De mevcut 4 Adet ne yapıcam bu kadar islemciyi bakalım :)
  • Urun duruyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.