Şimdi Ara

Intel i486 DX2-66 Nostalji :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Elimde bulunan bir adet Intel i486 DX2-66 islemciyi satisa cikariyorum arkadaslar.
    Urun 1992 yilinda piyasa surulmus olup 8kb L1 bellek tasimaktadir
    Yaklasik olarak 1 milyon 200 bin transistor icerir, yanlis degilsem 1 mikron teknolojisi ile uretilmistir, seramikten yapilmis bir iskeleti vardir.168 pinli soketlerde calisir.66mhz hizi vardir :)
    Birkac disi cok hafifce yamulmustur, duzeltilebilir.

Islemci sadece Istanbul - Uskudar ve Umraniye'den elden teslim edilir, fiyatimiz 10 liradir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• heheh ilk bilgisayarımın işlemcisi..
    tabi o zamanlar içini açıp bakacak cesaret yoktu..
    açsak da takacak oem parça yoktu.. ismen biliyorum kendilerini simayı görmedim..
  • Hoş parça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Hoş parça.

zamanında 8086 286 386 sx 2 40 la ugraşanların hayaliydi 486 dx 2 66 vaybe valla ta nerelere gittim mortal kombat 2 yi arka efekleri kapatmadan oynatıyordu birde 2x16 edo ram ooldumu tadından yenmezdi dostum nostalji için teşekkürler saygıyla anıyorum seni 486
  • bendede bir tane var saklıyorum
  • @ufukman

O zamanlar bende hep merak ederdim kasanin icindekileri, ama cekinirdimde dokunup da bozarim diye.Kasayi ilk defa actigim gunden aklimda tek kalan da koca koca Isa yuvalari ve bir parca edo ram idi

@Nevi şahsına münhasır

Tesekkur ederim

@TIRAZLI

Yanlis hatirlamiyor isem benim ilk islemcim de 386 idi, hangi oyunu oynayacak isek onun disketini takar sonra exe. komutuyla oynardik.
    O zamanlarda LHX diye bir helikopter oyunu vardi, bir de Doom :)

@teksalih

@snake555

Cok cuzzi bir miktar pazarlik payi vardir hocam

• quote:

zamanında 8086 286 386 sx 2 40 la ugraşanların hayaliydi 486 dx 2 66 vaybe valla ta nerelere gittim mortal kombat 2 yi arka efekleri kapatmadan oynatıyordu birde 2x16 edo ram ooldumu tadından yenmezdi dostum nostalji için teşekkürler saygıyla anıyorum seni 486

bende de DX4 100 var. Müzelik şekilde saklıyorum
    Aynen dediğin şekilde 386SX'den geçmiştim. devrim niteliğindeydi.
    16mb edo rama 500$ verdiğimi hatırladım şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hey gidi günler bee.. 386sx im varken bunu gördüğümde ağzımın suyu akmıştı.. O zamanlar işlemci hızını ölçmek için "DIR" komutunu kullanırdık... Acayip nostaljik oldum valla..
  • Bilgisayar çağının belkide en verimli en heyecan verdiği dönem olduğu için 90'lı yıllardaki pc muhabbetleri beni hep maziye götürür, ey gidi günler eyy. Şimdi hiç keyfi yok çok sıradan oldu pc olayı, eskiden ayrı bir havası karizması vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake555

Pazarlık payı varmı malum anakartını bulmak zor :D hayırlı satıslar

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bilgisayar çağının belkide en verimli en heyecan verdiği dönem olduğu için 90'lı yıllardaki pc muhabbetleri beni hep maziye götürür, ey gidi günler eyy. Şimdi hiç keyfi yok çok sıradan oldu pc olayı, eskiden ayrı bir havası karizması vardı.

aynen artık zevk bile almıyorum yok su sogutma yok mod sıkıyor bir süre sonra ama tutku işte sigara gibi meret insan başladımı bırakamıyor tek fark sigarayı tek marka içerim pc yi ise senede en az 2 kez değiştiririmama sonunda 2 sinide bırakacam yaş artık 30 oluyor en güzel zamanlarımı harcadım desem yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

quote:

Bilgisayar çağının belkide en verimli en heyecan verdiği dönem olduğu için 90'lı yıllardaki pc muhabbetleri beni hep maziye götürür, ey gidi günler eyy. Şimdi hiç keyfi yok çok sıradan oldu pc olayı, eskiden ayrı bir havası karizması vardı.

aynen artık zevk bile almıyorum yok su sogutma yok mod sıkıyor bir süre sonra ama tutku işte sigara gibi meret insan başladımı bırakamıyor tek fark sigarayı tek marka içerim pc yi ise senede en az 2 kez değiştiririmama sonunda 2 sinide bırakacam yaş artık 30 oluyor en güzel zamanlarımı harcadım desem yeridir.

@TIRAZLI, kowboy gibi adamım diyorsun yani

• quote:

Ne güzel söyledin kardeşim ya.Haftasonları babamın iş yerine gidip kimse olmazken güç bela bilgisayarı açıp ellerim titreye titreye;

cd pre2>pre2.exe yazıp prehistorik 2 oynardım zevkle.Gerçi hala da oynuyorum ama eski günlerdeki tadı olmuyo.
  • Hocam garanti fatura bilgilerinden bahsetmemişsiniz. Yazarbilirseniz satışınız da kolaylaşır. Hayırlı satışlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alish

Hocam garanti fatura bilgilerinden bahsetmemişsiniz. Yazarbilirseniz satışınız da kolaylaşır. Hayırlı satışlar dilerim...

buda güzel bir yaklaşımgarantisi sanırım devam ediyor olması lazım daha dünki işlemci bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Eloir

quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

quote:

@TIRAZLI, kowboy gibi adamım diyorsun yani

• quote: TIRAZLI

"aynen artık zevk bile almıyorum yok su sogutma yok mod sıkıyor bir süre sonra ama tutku işte sigara gibi meret insan başladımı bırakamıyor tek fark sigarayı tek marka içerim pc yi ise senede en az 2 kez değiştiririm ama sonunda 2 sinide bırakacam yaş artık 30 oluyor en güzel zamanlarımı harcadım desem yeridir. "

Sen mi sistemi senede 2 kez değiştiriyon bilader ne 2 si 22 defa değiştirmesen çatlarsin kardeş.

486dx-2 66 abi kutu ve garanti şart tabi sonuçta o kadar para bayilacan alacan felan yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

quote: TIRAZLI

"aynen artık zevk bile almıyorum yok su sogutma yok mod sıkıyor bir süre sonra ama tutku işte sigara gibi meret insan başladımı bırakamıyor tek fark sigarayı tek marka içerim pc yi ise senede en az 2 kez değiştiririm ama sonunda 2 sinide bırakacam yaş artık 30 oluyor en güzel zamanlarımı harcadım desem yeridir. "

Sen mi sistemi senede 2 kez değiştiriyon bilader ne 2 si 22 defa değiştirmesen çatlarsin kardeş.

486dx-2 66 abi kutu ve garanti şart tabi sonuçta o kadar para bayilacan alacan felan yazik

bilader en az yazdım kanka

• Bu bilgisayari tam 1000 dolara satın almıstım uzerinde 8 mb edo ram vardi gidip orjinal Fifa 94 disketi almıstım ama ramler 16 mb olmadıgı icin calıstırmamıstı cok üzülmüştüm
  • Hatırladığım kadırı ile bizim bir arkadaş bu işlemciyi tarak niyetine kullanıyordu oda pc den filan anlamaz son lafı BU PARCANIN BACAKLARI ÇOK UZUN TAM TARAMALIK demişti şaka yaptığını zannetmiştim ama kendi evinde görünce gülme krizine girmiştim bir teknisyen olarak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.