Merhaba arkadaşlar i5 4460 alıcam ama hangi anakart alacağıma karar veremedim. Ondan dolayı uzman kişilere danışmak istedim. Alacağım anakartlar şunlar: *Msi h97 pc mate 260 tlye alıcam hem güncel chip set ama 4460 oc olmadığı için fazla diye düşündüm. * Asus h81m plus 235 tlye alayım gayet yeterlidir dedim. 4460 ile uzun süre gidermi 5-6 sene filan işlemciyle anakartı upgrade yaptığımda birlikte olacak. Bu anakartın bu kadar pahalı olmasının nedeni hdmi bağlantısının olmasımı eğer öyleyse gerek yok ekran kartında var. *Msi h81m pro-vd 195 tlye alayım 40 tl daha az verip ama asus h81m plus kadar kalitelimidir performanslımıdır. *Msi h81m eco 222 tlye alayım pcie x16 3.0 olması nedeniyle ilgimi çekti bu anakart. -Pcie x16 3.0 olması 2.0 dan bi artısı varmı herhalde ram'e 200-300 mb katkısı varmıymış ne. -İşlemci overclock olmadığı için msi h97 yerine h81m alsam yeterlidir dedim. 4460 ile h81m uzun gidermi bi 5-6 sene filan yoksa msi h97 pc mate mi alayım? -msi h97 pc mate yerine h81m alsam performansta bi fark olur mu? Kısaca kalite, performans, güncellik açısından hangisi daha iyidir. Lütfen sadece uzman, tecrübesi olan kişiler cevaplasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme