Şimdi Ara

Intel i5 6600k ile sistem toplama Ve ekran secimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelik ile herkese iyi günler dilerim.

Oyun amacli bir sistem topladim. Söyle 2-3 sene oyunlarda zorlanmayacak sekilde bir PC toplamamda yardim ederseniz cok makbule gecer. Kendim resimde belirttigim sistemi topladim her hangi bir uyumsuzluk sorunu yasarmiyim.Cünkü benim en son toladigim PC 775 anakarta toplamistim ve daha sonra fazla takip etmedim sayilir.
    Anakart olarak MSI-Z170A-PRO ve ona göre 2400 MHZ bir RAM alsam dahami iyi olur. Aradaki fark sadece 30 € anakart icin fazla ödemem lazim.Güc kaynagi yeterli olurmu.

Ayrica topladigim sistem icin bir ekran alinacak. Alirken nelere daha cok dikkat etmeliyim? Kendi sectigim birkac monitör ile tavsiye edilen ekranlari yazacagim arasinda kaldim.

ACER GN276HLB 270 €
    Viewsonic 27" VX2757-MHD 180 €
    AOC - G2770PF 320 €

Ekran icin maximum olarak 350 € gibi bir fiyat belirledik. Sizce bu ürünler arasindan hangisini almaliyiz yada 75HZ daha kaliteli bir ekran alabilir miyiz? Varsa daha baska önerileriniz yazarsaniz cok sevinirim. Dedigin gibi sistem 2-3 sene yeterli olursa daha sonra ekran karti ve gerekli olursa CPU degistirip 4K güzel bir ekran alinabilir.

Intel i5 6600k ile sistem toplama Ve ekran secimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smolderas -- 2 Aralık 2016; 21:33:46 >

• overclock yapıcaksan 6600k al yapmayacaksan k model alma. overclock yapacaksan z170 anakart al

monitör olarak 144hz almayacaksan benim imzada yazan monitörü alabilirsin. yada imzada yaza monitörün 24" olanını da alabilirsin
  • Kafami karistiranda aslinda 144 HZ gerek olup olmadigi . 144 HZ sanirim bu seviyelerde fps aldiginda anlami oluyor galiba yanlisim varsa düzeltin lütfen o yüzden 75 HZ bir monitör bu sistem icin yeterli olur mu ? Ama ekran büyük almayi düsünüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.