Şimdi Ara

İntel i5-9400f sabit 100 derece sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 hafta önce bu sorunu tespit ettim. Eve geldim dota2'yi açtım daha önce ultrada 200 fpsde oynadığım halde 60 fps üstünü görmüyordu bilgisayar ve yırtılmalar vardı. Neyse Her şeyi kontrol ettim bir sıkıntı yok. W11'e yükselmiş bilgisayar onu dedim 10'a düşüreyim formatladım. İşlemci sıcaklığı yine 100 gösteriyor bios'ta da aynı coretemple masaüstüne girdiğimde de.

Bilgisayarda hiç donanım değişikliği toplandığından beri yapılmadı. Ben bir ara mining yazılımı kurmuştum ama 2 gün sonra silip pcyi formatladım. Ondan şüpheleniyorum.

Bilgisayarı tamire verdim, işlemci veya anakartta sorun yokmuş. Yazılım veya ssd den yapıyor olabilirler dendi 1 haftadır tamircide bilgisayar. Bekliyorum dönüş yapmalarını ama 4-5 gündür arayıp bir şey demediler.

Bu arada işlemci 100 derece göstermesine rağmen bilgisayarda hiçbir sıcaklık emaresi yoktu. İşlemci fanı da düzgün çalışıyor elimle her yerine dokundum sıcak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaporWave -- 9 Ağustos 2024; 20:26:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.