Şimdi Ara

Intel i5 mi AMD Phenom II X4 955 mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında iyice karışmıştır şimdi kafan biri intel diyor biri amd diyor. Aç testlere bak. Tabi o testlerin çoğunda hayatında hiç kullanmayacağın ve işlemciyi hiç kasılmayacağı kadar kastıran birçok program kullanılıyor o yüzden çok gerçekçi olmamakla birlikte bir fikir verir. Sorunun özüne dönersek tabikide corei5 burası hiç şüphesiz çünkü testlerde açık ara önce ve saydığın birçok amd işlemcisinden daha ucuz. O eskidendi sadece oyun için ve günlük kullanacaksan amd falan. Saydığın işlemciler arasında çok az fiyat farkları vardır corei5 hepsinden iyi performans verir. daha öncede dediğim gibi illa amd yse x3 720.
  • arkadaşlar merhaba,

yukarıdaki yazıların hepsi için tşk. ben yeni bir pc topluyorum fakat kafam iyicene karıştı. işlemci olarak en son hangisi?

[INTEL CORE i5 750 2.66 GHZ 8MB 64BIT LGA1156 İŞLEMCİ

AMD PHENOM II X4 955 3.2GHz (SOKET 938) AM3 BLACK EDITION KUTULU İŞLEMCİ HDZ955FBGIBOX
  • Şimdi buda benim son yorumum o zaman. Söylediğin 2 işlemci arasında hiç düşünmeden core i5 750. Zaten bu 2 işlemci arasında amd yi önerende kesinlikle marka fanatikliği yapıyordur. Verilen önerilerdede görmüşsündür zaten amd önerenlerin bazılarının ya avatarı ya imzası amd dir. Bu kişilere intelmi amd mi diye sormak galatasaray bayrağı sallayan bir amigoya fenerbahçemi galatasaraymı diye sormaktan farksızdır.Ha avatarı veya imzası amd veya intel olmadan fanatiklik yapan gizli yorumcularda var onlarada dikkat. Git bulabildiğin kadar test ve site incele (birkaç incelemeyle yetinme çünkü bazı siteler test sonuçlarını 2 markadan biri lehine manipüle edebiliyor), sonra bütün konuyu bence bi daha oku, objektif olduğunu düşündüğün yorumları dikkate al.
  • 1 aydır 955 kullanıyorum harika overclock performansı var şuanda 4.0 ghz de stabil olarak çalıştırıyorum.xigmatek balder fanla birlikte boşta sıcaklığım 39-46 arası hertürlü stres testinde %100 yükte maksimum 58 derece gördüm.Bu zamana kadar intel kullanmıştım ama şuanda kesinlikle amd diyorum:)
  • ben de amd x5 955 kullanıcısıyım, çok da memnunum işlemcimden... ama eğer i5 2500k ise işlemci kesinlikle i5 tartışmam bile... tabi fiyat performans olarak amd x4 955...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvp-atakan

1 aydır 955 kullanıyorum harika overclock performansı var şuanda 4.0 ghz de stabil olarak çalıştırıyorum.xigmatek balder fanla birlikte boşta sıcaklığım 39-46 arası hertürlü stres testinde %100 yükte maksimum 58 derece gördüm.Bu zamana kadar intel kullanmıştım ama şuanda kesinlikle amd diyorum:)

Konu açılma tarihi : 9 Eylül 2009
  • ya arkadaşlar, okuduğunuz başlıklara cevap yazarken en azından yapılan son yorumun tarihine bir baksanız.... 2 yıl geçmiş aradan, kaç sayfa gerilere gitmiş bir konuyu tekrar canlandırıyorsunuz....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.