Şimdi Ara

Intel i5 mi AMD Phenom II X4 955 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar performans ve ileride upgrade olabilme açısından hangisi daha iyidir? Testler falan var mı bunu görebileceğimiz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Testler :
    http://www.tomshardware.com/reviews/core-i5-gaming,2403.html

http://www.tomshardware.com/reviews/core-i5-lynnfield,2379.html
    Testlere göre intel i5 daha iyi. Ama bana AMD iyi gibi geliyor nedense. Çok kararsızım. Yardım edin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: xamax10td

Testlere göre intel i5 daha iyi. Ama bana AMD iyi gibi geliyor nedense. Çok kararsızım. Yardım edin lütfen.

Alıntıları Göster
    Ben olsam i5 alırdım
    http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i7-870_8.html#sect1

• quote:

bence burda senin için önemli olan fiyat performans oranı.bu konuda da bence intel amd nin eline su dökemez.basit olarak amd sistem için eniyi işlemci anakart ve ram ler aldığında intel in kine göre % 20 gibi daha ucuz olur.
    böylelikle ekran kartını daha üst model alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VMTX

quote:

bence burda senin için önemli olan fiyat performans oranı.bu konuda da bence intel amd nin eline su dökemez.basit olarak amd sistem için eniyi işlemci anakart ve ram ler aldığında intel in kine göre % 20 gibi daha ucuz olur.
    böylelikle ekran kartını daha üst model alırsın.

Alıntıları Göster
    Tercihim Intel olurdu, güç tüketimi yük altında %30 daha iyi ve bu da %30 daha düşük elektrik faturası demektir, ayrıca performansı da iyi.

• AMD al keyfine bak hem geriye dönük olarak uyumluluğu var DDR2 ve AM2+ anakartlardada kullanabiliyorsun intel sistemden daha ucuza gelir.Phenom II ile core i7 920 arasındaki performans farkı %7 yi bile zor buluyor seçim sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

AMD al keyfine bak hem geriye dönük olarak uyumluluğu var DDR2 ve AM2+ anakartlardada kullanabiliyorsun intel sistemden daha ucuza gelir.Phenom II ile core i7 920 arasındaki performans farkı %7 yi bile zor buluyor seçim sana kalmış.
    ben olsam bende i5 alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Alıntıları Göster
    Tabiki i5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Alıntıları Göster
    Günümüz şartlarında F/P baz alındığında kesinlikle AMD sana Intelin veripte AMD nin veremeyeceği hiçbirşey yok...Yani günlük kullanımda Intel kullanırsan verdiğin parayı hakedebileceği bir ayrıcalık yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Günümüz şartlarında F/P baz alındığında kesinlikle AMD sana Intelin veripte AMD nin veremeyeceği hiçbirşey yok...Yani günlük kullanımda Intel kullanırsan verdiğin parayı hakedebileceği bir ayrıcalık yok...

kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Kanka bende AMD sistem kuruyorum. Bütçe sıkıntıda biraz. Haftaya 955 BE'li sistem alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Kanka bende AMD sistem kuruyorum. Bütçe sıkıntıda biraz. Haftaya 955 BE'li sistem alıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben olsam AMD alırdım çünkü daha ucuza gelip performansta aynı gibiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Ben olsam AMD alırdım çünkü daha ucuza gelip performansta aynı gibiler.

Alıntıları Göster
    Testlerde Intel i5 daha iyi görünüyor. Ayrıca fiyat olarak AMD 955 ten daha düşük arkadaşlar.
  • quote:

Testlerde Intel i5 daha iyi görünüyor. Ayrıca fiyat olarak AMD 955 ten daha düşük arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Madem performans için bakıyorsun testleri inceleyeceksin, bakıcaksın hangisi senin yaptığın veya kullanacağın işte iyi ise onu alıcaksın. Upgrade ve fiyat konusu da önemliyse ona göre de karşılaştırmanı tekrar gözden geçiriceksin.

quote:

http://www.guru3d.com/article/core-i5-750-core-i7-860-870-processor-review-test/

• quote:

Alıntıları Göster
    Bir de galiba i5 işlemci ddr3 te 1333mhz ye kadar destekliyor galiba. Daha üstünü desteklemiyor. Doğrumudur?
  • quote:

Bir de galiba i5 işlemci ddr3 te 1333mhz ye kadar destekliyor galiba. Daha üstünü desteklemiyor. Doğrumudur?

1333 MHz resmi olarak desteklediği söylenen hız. Bazı anakartlarda i5 işlemciler ile DDR3 2200 MHz e kadar ramler kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 11 Eylül 2009; 11:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: showstopper41

quote:

1333 MHz resmi olarak desteklediği söylenen hız. Bazı anakartlarda i5 işlemciler ile DDR3 2200 MHz e kadar ramler kullanılabiliyor.

Alıntıları Göster
    tabi kide intell İ5

• quote:

Orijinalden alıntı: hardware wizard

tabi kide intell İ5

Alıntıları Göster
    akıntıya kapılmayın Phenom II kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

akıntıya kapılmayın Phenom II kullanın

Alıntıları Göster
    www.tomshardware.com un testlerine bakma taraflı site zaten başka sitedeki testlere bak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.