Merhaba Ben işlemci almak istiyorum ama 2 farklı işlemci arasında kararsız kaldım İ7 ve A10 İ7ler çok pahalı ama performansı iyi deniliyor A10 ise gpu lu denmesine rağmen pek tercih edilmiyor bende ekran kartı hd7870 var a10 içindeki gpu ile performansı artar mı bu konu hakkında da bir bilgi bulamadım
kısacası bana ilerde sıkıntı yaratmıyacak bir işlemci gerekiyor hem işlem için render gibi hemde oyunlar için gerekli performansı verebilecek bir işlemci gerek bu 2 üründen hangisi daha iyidir.
Sadece 10 mb cache bile yeterli sebep. İntelden şaşma hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
cabriolet1981
kullanıcısına yanıt
teşekkürler yorumun için ben sürekli amd kullandım hiç intel kullanmadım oyunlarda nasıl bir performansı var bilemiyorum sadece ve A10da da gpu var bendeki ekran kartı ile uyumlu çalışacak mı diyede düşünüyorum r7 diyor bende r9 var ama bir çok sitede okuduğum yorumlarda intel deniliyor bende donanım haber üyelerine güvendiğim için açtım konuyu intel yöneleceğim böyle giderse
i7 tabiki ama fiyat farklılığı 100tl civarında olsa benim için ama 300 tl lik fark için ben amd alırım tabiki önemli olan ne için kullanılacağı