Şimdi Ara

İNTEL i7 4820 mi yoksa AMD A10 7870K mı iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben işlemci almak istiyorum ama 2 farklı işlemci arasında kararsız kaldım İ7 ve A10
    İ7ler çok pahalı ama performansı iyi deniliyor
    A10 ise gpu lu denmesine rağmen pek tercih edilmiyor bende ekran kartı hd7870 var a10 içindeki gpu ile performansı artar mı bu konu hakkında da bir bilgi bulamadım

kısacası bana ilerde sıkıntı yaratmıyacak bir işlemci gerekiyor hem işlem için render gibi hemde oyunlar için gerekli performansı verebilecek bir işlemci gerek bu 2 üründen hangisi daha iyidir.

almak istediğim işlemciler linkte

Intel Core i7 4820K Soket 2011 3.7GHz 10MB Önbellek İşlemci
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-4820k-soket-2011-37ghz-10mb-onbellek-islemci.html

AMD A10 7850K Soket FM2+ 3.7GHz 4MB Önbellek 95W 32nm İşlemci + R7 GPU
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-a10-7850k-soket-fm2-37ghz-4mb-onbellek-95w-32nm-islemci--r7-gpu.html

• Sadece 10 mb cache bile yeterli sebep. İntelden şaşma hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yorumun için ben sürekli amd kullandım hiç intel kullanmadım oyunlarda nasıl bir performansı var bilemiyorum sadece ve A10da da gpu var bendeki ekran kartı ile uyumlu çalışacak mı diyede düşünüyorum r7 diyor bende r9 var ama bir çok sitede okuduğum yorumlarda intel deniliyor bende donanım haber üyelerine güvendiğim için açtım konuyu intel yöneleceğim böyle giderse
  • i7 tabiki ama fiyat farklılığı 100tl civarında olsa benim için
    ama 300 tl lik fark için ben amd alırım
    tabiki önemli olan ne için kullanılacağı

karşılaştırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.