Şimdi Ara

İntel İletişim ve sanalreyonum.com Arızalı Samsung S3'ü Değiştirmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
9.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tosuntheX

Kendileri ile yüz yüze gidip mahkeme kararını götürmeme rağmen kaba ve komik bir şekilde "Biz bir karar getirdin diye ödeme yapmayız git İcraya ver öyle ödeme yaparız " dediler ben de İcraya verdim. Konuştuğum avukatlarda bu işin daha çok uzayacağını söylediler.

Türkiye arkadaş burası öle hak hukuk deyip gaza gelmeyeceksin , bende zamanında hakkını ara muabbetine gaza geldim durduk yere avukat bilirkişi derken 5 milyarlık olduk mahkeme 2 sene de bitmedi vesaire .....Sonuç olarak elbette hak aramak lazım koyun olursak hep yaparlar fakat kar-zarar hesabını iyi yapıcaksın işe girmeden önce icrada hem iş uzayacak hemde ettiğin masraf alcağın paradan fazla olabilir...geçmiş olsun...
  • quote:

Kendileri ile yüz yüze gidip mahkeme kararını götürmeme rağmen kaba ve komik bir şekilde "Biz bir karar getirdin diye ödeme yapmayız git İcraya ver öyle ödeme yaparız " dediler ben de İcraya verdim. Konuştuğum avukatlarda bu işin daha çok uzayacağını söylediler.

adamlar neyine güveniyor arkadaş Karar çıkmış yok işte ödemeyiz bilmem ne. Her önüne geleni ithalatçı yaparlarsa böyle olur tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Türkiye arkadaş burası öle hak hukuk deyip gaza gelmeyeceksin , bende zamanında hakkını ara muabbetine gaza geldim durduk yere avukat bilirkişi derken 5 milyarlık olduk mahkeme 2 sene de bitmedi vesaire .....Sonuç olarak elbette hak aramak lazım koyun olursak hep yaparlar fakat kar-zarar hesabını iyi yapıcaksın işe girmeden önce icrada hem iş uzayacak hemde ettiğin masraf alcağın paradan fazla olabilir...geçmiş olsun...

İyi de icra masrafı da karşı tarafın sırtına yükleniyor. Sadece zaman kaybı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

quote:

İyi de icra masrafı da karşı tarafın sırtına yükleniyor. Sadece zaman kaybı var.

Haklisin fakat sen simdi masrafi yapican ne zaman mahkeme karar vericek ....kazanirsan uzun vadede masraflarini alirsin fakat baska kac kisi var haciz icin sirada bekleyen oda baska bir soru isareti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

quote:

Haklisin fakat sen simdi masrafi yapican ne zaman mahkeme karar vericek ....kazanirsan uzun vadede masraflarini alirsin fakat baska kac kisi var haciz icin sirada bekleyen oda baska bir soru isareti...

Bütçeyi sarsacak bir mebla olmadıktan sonra beklenebilir diye düşünüyorum. Bende ptesi bir firmayı icraya vereceğim. Bakalım.

• walla kardeş sanalreyonumdan galaxy ace 2 aldım fiyat ucuz diye bil bakalım ne oldu? bana kutusu açılmış vede rusca rom olan bir galaxy ace 2 yollamışlar belliki rus telekom şirketlerinin dağıttığı telefonlardan çunkü açılışta logo su çıkıyor adamlara mail attım kutu açıksa kabul etmeyecektıniz dedi ler çıktılar işin içinden!

şunu keninlikle bilinki sanalreyonum da satılan telefonlar başka devletlerde telekominikaston şirketlerinin dağıttığı telefonlar. rom dan belli en basiti!

kınıyorum.
  • Valla elimde fırsat olsa sanalreyonumu da mahkemeye verirdim. Bu kadar dolandırıcı bir firma olamaz. Çalıştığım şirkette bir arkadaş buzdolabı aldı siteden 20 gün geçti hala göndermediler. Ne bir haber ne de başka bir şey en sonunda arkadaşım şiparişini zar zor uğraşlar sonucunda iptal ettirebildi.
    Cep telefonu ile iligi olarak kendilerine telefonla ulaşmaya çalıştım ulaşmanız neredeyse imkansız. Kendilerini çalıştığım firmanın avukatı ile konuşturmak istedim ne yetkili bir kişiye bağladılar ne de dahili bir numara verdiler. Beni yarım saat telefonda oyaladıktan sonra bu iş bizimle ilgili degil diye telefonu kapattılar.
    İcra meselesine de gelince evet dediğiniz gibi çok uzun bir süreç iyi ihtimalle 1.5 ay en kötü ihtimalle itirazlarla birlikte 1 seneye kadar uzayabilen bir süreçmiş. Ama gereksiz itirazdan (icra tutarının %40 faizi ile birlikte) ve gecikmelerden dolayı gecikme faizleri ile birlikte parayı alabileceğimi öğrendim. İnşallah hayırlısı olur inşallah alabileceğimin en fazlasını alırım böyle firmaların bu tarz çalışanların kazanmış olduğu her kuruş para da haram olur.

• En sonunda bu işlerden anlayan bir avukat bularak işi 5 dakika da hallettim. Artık ne konuştuysa ne yaptıysa aynı gün içinde büyük bir korku ile adamlar parayı yatırdılar :D
  • quote:

En sonunda bu işlerden anlayan bir avukat bularak işi 5 dakika da hallettim. Artık ne konuştuysa ne yaptıysa aynı gün içinde büyük bir korku ile adamlar parayı yatırdılar :D

Ne kadar bir ücret yatırdılar acaba ? Faiz falan veriyorlar mı ? Şu avukatıda merak ettim.
  • İcra kararının ihbarının gitmesiyle birlikte ödemeyi yaptıkları için malesef fatura tutarını ödediler. Malesef diyorum çünkü adamlara daha fazla zarar vermeyi gerçekten çok isterdim. Avukatta tanıdık olduğu için ücret almadı ama bunların hepsini karşı tarafa ödetebiliyorsunuz. Öte yandan icra kararına itiraz etseydiler %40 gereksiz yere itirazdan faiz ödemeleri gerekiyormuş.
  • quote:

En sonunda bu işlerden anlayan bir avukat bularak işi 5 dakika da hallettim. Artık ne konuştuysa ne yaptıysa aynı gün içinde büyük bir korku ile adamlar parayı yatırdılar :D

• quote:

İcra kararının ihbarının gitmesiyle birlikte ödemeyi yaptıkları için malesef fatura tutarını ödediler. Malesef diyorum çünkü adamlara daha fazla zarar vermeyi gerçekten çok isterdim. Avukatta tanıdık olduğu için ücret almadı ama bunların hepsini karşı tarafa ödetebiliyorsunuz. Öte yandan icra kararına itiraz etseydiler %40 gereksiz yere itirazdan faiz ödemeleri gerekiyormuş.

İyi işte kardeş fatura tutarını almışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İNTelLİCELL GARANTİYİ ÖNERMİYORUM. BAŞTAN SAVMA İŞ YAPIYORLAR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.