Şimdi Ara

Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
13.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu indirimler bana hiç mantıklı gelmiyor.Yarı yarıya inmiş neredeyse çoğu işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Warknife_

Ustalar r3 ve R5 serisi ne zaman gelecek haber varmı ?

R5 yılın ikinci çeyreğinde, R3 yılın ikinci yarısında.
  • Mesela şuan kaba bi hesapla 6700K şuan ki 7100 fiyatına geliyor yani 119dolar...

• Kimsede uyarmamış parantez içi son fiyatlar diye

• Isın ılgıncı 4790k 279dolar 6700k 259dolar
  • İntel fan boyları nerede yahu Hala tek çekirdek performansı diyenler nerede yahu?
    Eğer fiyat indirimi yaptıysa INTEL ciddi ciddi ters giden bir şeyler var demektir.
    Amd nin nefesini ensesinde hissettiki böyle birşeye ihtiyaç duydu. Çok güzel oldu.
    Amd masaüstü platformunu hiç önemsememişti yıllardır. İntel in tekeli bitti gibi. Artık kaşıkla veremeyecek performansı.
  • Yasa amd. Amd olmasa intel alamiycaz

Kendime intel tavsiye isteye amd öneriyorum

2011 kazığını unutmadim amd

• quote:

Orijinalden alıntı: jam&jam

amd de tipis tipis indirecek simdi ben niye 7700k almiyayim neticede her isime yeter mantigina girerim adam bana 1700x satacaksa bi zahmet ordan bi 100dolarcik indiriversin.

Böyle böyle üzerine para alıncaya kadar devam hocam asdfafssgd

• berdush42 kullanıcısına yanıt
    Daha oyun testleri var ama
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    İyi de AMD neden indirsin. Aynı performansta mı işlemcisi hayır.7700K yı her türlü eziyor mu. Eziyor.
    Biri saatte 250 basıyor diğeri 200 basıyor.Neden fiyat indirsin AMD?
    Bu arada şu anda intel kullanıyorum .4790K. Fan boy değilim. İşime hangisi gelirse kullanırım. x6 1090T de kullandım , fx 8350 de.
    Hangisi F/p ürünü ise onu alırım arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 25 Şubat 2017; 22:54:9 >
  • Rekabet olmasi her zaman tuketiciye yarar

Hep amd kullandim suan intel kullaniyorum intelin tuketiciye gereginden pahali sattigi islemciler indirime girince tescillendi

• AMD meydanı boş bırakmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @JaReD22

Kaç yıldır meydan boş hesapla bakalım ?
  • Intel bu fiyat indirimiyle bile yine çok pahalı kalıyor. Intel Core i7-6900K 200$ fiyat indirimiyle 999$ düzeyine gerilemiş ama 499$ fiyatlı 1800x hem biraz daha hızlı hem de daha az güç tüketiyor.

Açıkçası Core i5-7600K dışındaki indirimler benim açımdan yetersiz.
  • indirimler ne zaman geçerli olmaya başlayacak amazon.de de fiyatlar aynı şuan birde vega çıkınca nvidia da fiyat kırarsa tadından yenmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl Polaris çıkacak diye Nvidia görünürde fiyat kırmamış gibi görünse de 2000 TL'lık 980'in performansını 1000 TL'lık 1060 ile vermeye başlayıp 9xx serisini bu kadar hızlı öldürdüyse, Vega'da da aynı şekilde bir fiyat/performans sıçraması yaşanacağı için Nvidia da fiyat kırmak zorunda kalacaktır, nereden mi biliyorum?

İsmini hatırlayamadığım AMD ekran kartı bölümünün sorumlularından birine "Vegayı beklemeli miyiz yeni ekran kartı almak için yoksa şimdiki RX 4xx serisini mi alalım?" diye sorulduğunda "Vega fiyat/performansta devrim yaratacak" diye cevap vermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Şubat 2017; 23:35:20 >
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    999 dolarlık 6900K fiyatına Ryzen 1800x + Asus ROG Crosshair VI Hero + piyasadaki en iyi sıvı soğutma alınır, hatta üstüne de biraz para kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Şubat 2017; 23:40:24 >
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    Espri yapayım demiştim yav, bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 26 Şubat 2017; 0:13:31 >
  • 6600K ile 6500 neden aynı fiyat,179$ ? :D Birinde soğutucu var diğerinde yok diye mi yani
  • Biri de demedi ki

Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri

Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.