Şimdi Ara

Intel İşlemci Fiyat Düşüşleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
13.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4790k var çok memnunum,heralde bana 10 sene gider.:) darboğaz sozkonusu oalcagınıda sanmıyorum uzun yıllar.
  • Bunun üzerine dolarda 3 liranın aşağısına inse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana helal olsun AMD.

• FX SERISI CIKTIGINDAN BERI INTEL FANBOYLARINA BU TABLOYU ANLATMAYA CALISIYORUM.

BEN OTURUP RYZEN BEKLEDIYSEM FX ILE 5 YIL DURDUYSAM BANADA + VERICEKSINIZ

• ZUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ÇOK YAŞA AMD

INTEL FANBOYLARI AĞLIYORDU.. YAPMAYIN DİYORDU AMD DİNLEMIYORDU..

• Intel fanboylari acikcasi amdyi tebrik etmeli bu indirimi saglattigi icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    Cok guzel yazmıssında ıntel tarafından acıklanan resmı bır fıyat dususu olmadı.Mıcrocenter tarafından yapıldı bu ındırım oda yabancı bır fırma zaten

Oku bakayım burada ne yazıyor:http://wccftech.com/intel-amd-price-war-ryzen-processors/

Yanı cok bılıyormus gıbı konusunca olmuyor bu ısler bıraz daha dıkkatlı yazalım yorumları

Sımdı kesın fanboy olurum hadı soyleyın utanmayın fanboy dıyın.Dıyın kı boyle yuzunuze yuzunuze gerceklerı vurayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 26 Şubat 2017; 7:8:8 >

• Her türlü intel kârlı çıktı bu işten ryzen dedikleri intelin 10 yıl önceki teknolojisi bir sonra ki seride intel eline rahat verir 20 sene daha amd nin sesini keser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 26 Şubat 2017; 7:41:56 >
  • Şuan net belli bir şey yok. Sadece MicroCenter sitesi indirim yapmış. O da yurtdışında yüklenici ve satıcı bir firma. Intel kendi geneli itibari ile bir indirim yapmadı henüz. Ama yapmasını bekliyoruz. i7 6700K 950-1.000 TL. gibi rakamlara tekabûl etse alınır.

Hele bir Ryzen'in diğer serileri çıksın yaza doğru o zaman Intel indirime gider gibi. Şuan net bir şey söylemek güç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben iki firmanında fan boyu değilim olucak bir tip de değilim. Benim sorum şu : intel'in 1156 çipset i7 860 işlemcisi halen canavar gibi. Ryzen 1800 alsam intel gibi uzun süre götürebilirmi ? Birde pcie veri yolu ne kadar. 16 olarak görülüyor. Bu da crossfire da çöp demek fiyat farkı oradan kaynaklanıyor x99 işlemcilerle bence. Üstelik 480 gibi crossfire canavarı ekran kartı varken neden 32 veya üstü pcie daha fazla koymaz bunlar ?

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Butceden kısmak ıcın yapılmıs olabılır verıyol olayı.rx480 cf yapılsa 8x 8x calısacak kartlar.

Sorunun cevabı ıse sende saklı cunku ı7 860 gıbı bır cpuya halen canavar gıbı dıyorsan eger 1800 senı 2025 yılına kadar tasır.Ama sadece senı tasır baskalarını tasımayabılır.

Kızma hemen kotu bırsey soylemedım.Keske bende senın gıbı 6-7 senede bır parca degıstırsem.
  • 6 senedir mevcut sistem ile takılıyordum.
    Ryzen beni heyecanlandırmayı başardı.
    Ciddi ciddi sistemi yenilemeyi düşünmeye itti bu ryzen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim bizim teknoloji marketlerine yansımamış.
    Ayrıca intelin 2 senede bir soket değiştirmesinden nefret ediyorum, bu yüzden almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 26 Şubat 2017; 11:57:52 >
  • O değilde dolar yükseldiğinde veya zam geldiğinde stoğundaki ucuzken aldığı ürünlere anında zamları yansıtan firmalar şimdi elindeki mallara indirim uygulamamış :D

Eğer ürünü ucuzken alıp zamlı satmayı biliyorsan, pahalıyken alsan bile indirimi uygulama etiği bizim firmalarda olmasa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Beyler ben iki firmanında fan boyu değilim olucak bir tip de değilim. Benim sorum şu : intel'in 1156 çipset i7 860 işlemcisi halen canavar gibi. Ryzen 1800 alsam intel gibi uzun süre götürebilirmi ? Birde pcie veri yolu ne kadar. 16 olarak görülüyor. Bu da crossfire da çöp demek fiyat farkı oradan kaynaklanıyor x99 işlemcilerle bence. Üstelik 480 gibi crossfire canavarı ekran kartı varken neden 32 veya üstü pcie daha fazla koymaz bunlar ?

pci exp 3.0 8x fazlasıyla yetiyor zaten.gtx 1070 sli mevcut bende.Rahatça yetiyor.
  • İntel sözde fiyatları indirmiş hadi indirsin ve bunu bile bile gidip intel alan arkadaşlara birşey demiyorum. Demek ki AMD nin kendini göstermesini bekliyormuş. Sırf destek olma ruhu için AMD alınır. Yazıklar olsun bu firmaya yıllarca milleti sömürdü.
  • nfsworld kullanıcısına yanıt
    Milleti başka türlü nasıl sömürecekler ki öyle olmasa :) emin ol küçük firmalar bu tip konuda daha iyiler. Eski bi vatan çalışanıyım.
  • 2014 senesinde FX 6300 aldım o zamanlar aklımda 4670 K vardı. Fakat bir işlemciye o fiyatı çok görmüştüm 600 küsürlü bir fiyat idi. Sırf bu sebepten 4670 K yı almadım. FX 6300 de şimdiye kadar işimi gördü. Eğer bir sistem alacak olsam tekrardan AMD yi tereddütsüz düşünürüm fakat ekran kartı piyasısı için birşey diyemeyeceğim yazılım sorunları gerçekten can sıkan bir durum. Şimdi henüz çıkartmadığı i5 muadilleri var bence beklenilmeli ve testlerde görülmeli iyi işler çıkartıyor mu ? diye.
  • Amd yine karıstırdı ortalıgı 😎

• Dediğin gibi ise eğer kazığın ucunu intel çok kalın bırakmış en başta AMD elinden geleni yapmaya çalışıyor işte bütçesizlikler içinde.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.