Bildirim
intel işlemci öneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4771 modeli tr'de yok.ekran kartinda sorun yasayan arkadas degil misin ikinci el 2600k 2700k 3570k bak demistim.4770k ve duzgun anakartini alabiliyorsan tavsiyeye ihtiyacin yok.oyun icin 4770k'ya gerek yok 4670k yeter diyen olabilir bence gerek var cunku yeni konsol oyunlari x8 islemciye gore yapilacak.4770k da 4 cekirdek ama intel HT teknolojisi ile 8 cekirdek gibi calisiyor. -
Hangi amaçla kullanılacak, oyun veya iş ? i5 serisi işlemciler oyun için yeterli, render gibi işlemler için kullanılacaksa, o zaman i7 serisi tercih edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Ekim 2013; 14:18:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
4771 modeli tr'de yok.ekran kartinda sorun yasayan arkadas degil misin ikinci el 2600k 2700k 3570k bak demistim.4770k ve duzgun anakartini alabiliyorsan tavsiyeye ihtiyacin yok.oyun icin 4770k'ya gerek yok 4670k yeter diyen olabilir bence gerek var cunku yeni konsol oyunlari x8 islemciye gore yapilacak.4770k da 4 cekirdek ama intel HT teknolojisi ile 8 cekirdek gibi calisiyor.
Evet ekran kartı ile ilgili sorun yaşayan benim. Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim ikinci el almayı hiç düşünmüyorum. sizce benim belirlediğim modellerden birisinimi almalıyım yoksa başka işlemcileremi yönelmeliyim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: scutaro
Hangi amaçla kullanılacak, oyun veya iş ? i5 serisi işlemciler oyun için yeterli, render gibi işlemler için kullanılacaksa, o zaman i7 serisi tercih edilebilir.
Pc evde kullanılacak kaliteli oyunlar oynayabilmek için. İş amaçlı kullanılmayacak. -
i5 3570k-i7 3770k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X