Şimdi Ara

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
7
Favori
12.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıf bende arıyorum 176c için, acaba asus versa sleeve kılıflar olur mu?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bs42921&categoryId=60000818&SKU=bs42921#12|45385|BD601092
  • quote:

Orijinalden alıntı: crkoglu

kılıf bende arıyorum 176c için, acaba asus versa sleeve kılıflar olur mu?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bs42921&categoryId=60000818&SKU=bs42921#12|45385|BD601092

Muhtemelen oluyordur fotoğraflardan bakınca tabletin konulacağı 2 kenarda lastikli muhtemelen sıkıdır ve tableti koyunca boyuta göre esniyordur
    ben olacağını düşünüyorum. Çok araştırdım fiyatı biraz yüksek olmasına rağmen en iyi seçenek bu gibi.
    1 temmuzda 33 tl bonus yüklenecek o zamana kadar bekleyip bunu almayı düşünüyorum.

• crkoglu C kullanıcısına yanıt
    Linkte kılıfın incelemesi var. Bence uyar.

http://www.youtube.com/watch?v=PEqJErYwIoM
  • Asus VersaSleeve kılıf sadece taşıma amaçlıymış. Hantal ve kullanışsız.

Tablet daha yeni olduğu için piyasada çok az uygun kılıf var. Tabi yurt dışında.
    Fiyat diğerinin 2 katı ama orjinal kılıf kullanılabilirlik açısından çok iyi;
    LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Asus VersaSleeve kılıf sadece taşıma amaçlıymış. Hantal ve kullanışsız.

Tablet daha yeni olduğu için piyasada çok az uygun kılıf var. Tabi yurt dışında.
    Fiyat diğerinin 2 katı ama orjinal kılıf kullanılabilirlik açısından çok iyi;
    LİNK

Fiyat çok pahallı, normal 7 inc lik tablet kılıfları olmaz mı acaba?

• crkoglu C kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı uyan bulunabilir belki ama, piyasa malı isimsiz tabletler genelde 1024x600 olduğu için yaklaşık 1 cm kadar daha dar. Haliyle kılıflar da biraz dar. Kulaklık, hoperlör, aç kapa ses, kamera yerlerini denk getirmek zor. Belki de kesmek gerekebilir.
  • Arkadaşlar kulaklık takılıyken hafif bi cızırtı geliyor ara sira,mesela en alttaki tuşlara falan basınca bu cızırtı duyuluyor,sizde de oluyor mu ? Çok ciddi bi cızırtı değil ama duyuluyor ara sıra,özellikle bir müzik durdurulduğunda yada video açıldığında,durdurulduğunda oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 176C (16 GB olan) 'nin neden siyahı yok?
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Link?
  • Ben de Teknosa'dan almıştım. 25 tl çek kazandınız, diye mesaj geldi.
    Fakat teknosa.com da çek numarası için geçersiz diyor.
    Bunu kullanabilen var mı?
  • Arkadaşlar bu tableti tavsiye eder misiniz? Kullanacağım alanlar youtubedan uzun video izleme, pdf okuma, belki film izleme, öyle çok hd oyunlar değil ama orta boyutlu oyunlar diyelim.
    Ayrıca dikkatimi çeken tablet ASUS ME176CX olarak geçiyor ama teknosada yazan ASUS MEMOPAD ME176C 7 TABLET. X harfi yok acaba farklı mı ? BİM'deki de model olarak aynı gözüküyor nasıl anlayacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED72D6C7A -- 25 Temmuz 2014; 17:27:58 >
  • Me 176cx modeli 8 gb aynı zamanda kamerasıda 2mp. Me 176c modeli daha üst model 16 gb ve arka kamera 5 mp dir...

bimdeki cihaz eski bir model Me 170 olması lazım.176 c ile uzantan yakından alakası yok.

176 c ve cx modellerinin işlemcileri çok iyi.aralarındaki fark kamera ve bellek.bence almışken 176c modelini alın çünkü aradaki farka değer
  • sanctuary33 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yorumunuz için teşekkürler :)
  • Tekrardan merhabalar. Alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir yeri var mı? Birde şeffaf koruyucu içinden çıkıyor mu yoksa ayrı mı almak lazım. Şimdi aldığımız yerden alırsak bize pahalıya getirebilirler. Dışarda belki daha ucuzu temin edilebilir. Nasıl yol izlemeliyiz?
  • Vın ile İnternet'e girilebiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Asus Memo pad ME176CX tablete VINN tarzı bir mobil Modem bağlanarak internete girme imkanı var mı acaba?

Ürün kutu içeriğinde yada üzerine yapışık olarak ekran filmi bulunuyor mu?

Bir de bu model için kılıf önerisi verir Misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbaydogan

Vatandan aldım bugün 8gb lık 379 a. Teknosa da 16 lık 399 şu an. Kendimi kazıklanmış hissediyorum :)

Birde uygulamaların hafıza kartına yüklenemiyor olması çok can sıkıcı

bildiğim bu hafıza kartına atılmama sorunu android kitkat güvenlik ayarıymış...yani sistemle ilgili.
    root ile sorun çözülürmüş...
    ancak root yöntemi yok gibi şu anda..
    bulan yapabilen varsa buraya yazarsa sevinirim...çünkü bir haftadır arıyorum...
  • root yapabilen oldumu acaba ?
  • arkadaşlar şunu bi deneyebilirmisiniz çözüm olucakmı? acaba
    ASUS Memo Pad 7 ME176CX için root:
    https://www.dropbox.com/s/1m0g4k19vdu5nl8/RootZenFone-1.4.2r.rar?dl=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 5 Eylül 2014; 11:35:26 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.