Şimdi Ara

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
7
Favori
12.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum almışken 16 alıyım dedim yorum için sağolun teknosada zaten 400 tl 16 lık uygun gibi bakalım alırım büyük ihtimal bugün
  • arkadaşlar 8 incin ekran koruyucusunu makasla kessem taksam olurmu ?
  • İlk şarjdan sonra karışık kullanımda net 8.5 saat gitti. Bence iyi..
    Bu arada ısınma var ama sadece oyun oynarken oluyor o da aşırı değil. Bendeki gpad ile aynı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzr -- 15 Haziran 2014; 12:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

İlk şarjdan sonra karışık kullanımda net 8.5 saat gitti. Bence iyi..
    Bu arada ısınma var ama sadece oyun oynarken oluyor o da aşırı değil. Bendeki gpad ile aynı diyebilirim.

gpad in şarjı nasıl gidiyor hocam? ikisinin ekranı arasında okuma konusunda iki kat para vericek kadar fark var mı? şimdi n11'den asus mu alsam para biriktirip 600 lira civarına g pad mi alsam diyorum ancak o kadarda para vermek istemiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.
  • yani bu ısınmada oyun oynanmazmı, ben çok oyun oynarımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterax -- 15 Haziran 2014; 14:00:35 >
  • Dün bende 399 liraya Teknosa'dan 16Gblık modeli aldım ilk şarjıyla 4.5-5 saate yakın gitti.Tekrar doldurdum 1.50 dk oldu %80 oyun müzik sörf falan yaptım.İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır pil ömrü Modern Combat 4 yükledim ısınma var ama aşırı derece cihazı kapatıcak kadar değil.Onun haricinde herhangi bir ısınma yok hoparlörü beklediğimden iyi çıktı.Açıkçası memnunum ben
  • arkadaşlar cevap verin lütfen 8 incin ekran koruyucunu makasla kesip buna taksam olurmu cevaplarınızı bekliyorum.
  • monsterax M kullanıcısına yanıt
    Elinde 8 inch ekran koruyucusu varsa dene yoksa 7 inch alman daha iyi olur.
  • srdr91 S kullanıcısına yanıt
    Gpad şarjı 5-10 saat arası değişiyor. Yoğun kullanımda 5 saat civarı, ortalama kullanımda 7-8 saat gidiyor. Okuma açısından asus'da bir sıkıntı yok. Ekran çözünürlüğü yeterli. Gpad yüksek ekran çözünürlüğü 8.3 ekran boyutuyla birleşince bir fark oluyor. Ekran büyüklüğü konforu etkiliyor. Performans açısından 2 gb ram'in sağladığı az bir fark var. Bir de gpad'da sensörler, özellikler daha fazla . Gpad alüminyum kasa, ısınma olayı biraz daha az ama, asus'da da kabul edilebilir seviyede sıkıntı yok yani. Sonuç olarak şöyle diyeyim; Asus'un ekran büyüklüğü yeterli ise her yönden işinizi görür. Bir de wifi çekimi, internet hızı asusda da iyi, gpad'den bir farkı yok. Asus daha küçük ve hafif olduğundan kullanımı daha pratik. Şarjı da iyi gidiyor.

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzr -- 15 Haziran 2014; 15:25:13 >
  • ısınması normalmı yani ben 1-2 saat modern combat 4 oynasam sorun olurmu ?
  • arkadaşlar bu modelde android 4.4.2 kitkat kurulu değil mi. ayrıca kitkat kurulu ise programları, oyunları vs. sd karta kurabilmemiz gerekmiyor mu ?
  • arkadaşlar yarın alcam cevap verin lütfen modern comat 4 veya asphalt 8 gibi ağır oyunları 1-2 saat molasız oynayabilimiyim yoksa ısınma sorunmu cıkarır ?ne kadar oynayıp mola veririm tahmininizce ?
  • beyler mouse takılıyor mu çalışıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Me173 kılıfları buna uyar arkadaşlar

Me173 kılıfı uymuyor maalesef. Bizim tablet 173 ten küçük boyut olarak. Ürünün kılıfını doğubank sirkeci civarı bulamadım mecbur universal kılıf aldım. Universal kılıfta hoş durmuyor ve tuşarı kullanmak bile dert. Biran önce kılıf bulup almak gerek. Kılıf bulan olursa burda paylaşırsa sevinirim. Darbe emici silikon kılıf bulmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil grafiğinin detaylı olarak ekran görüntüsünü alabilecek yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk şarj dan beri yaklasık 10 saat gecti pil suan yüzde 30 da.Yaklasık 3 saat civarı oyun oynandi, onun dısında birazda sörf yaptım.Bence gayet iyi şarjı.Ekran parlaklıgını tabi yüzde 60 lara falan düşürdüm,yüzde yüz parlaklıkta hiçbir tabletin şarjı 10 saat falan gitmez.Isınma olayı sadece uzun saatler süren oyunlarda oluyor ve rahatsız edici bir sıcaklık degil,zaten oyunlarda ısınmayan tablet yok. 2mp kamera sı olan versiyonu kullanıyorum,eleştirecegim tek yeride kamerası olur (kamera da hiç lazım degil,iyi kamera isteyenler bu cihazın 5mp kamera olan versiyonunu alsın) bunun dısında bu tablet ,verdiğiniz her kuruşu hakediyor gercekten. işlemcisi,ekran ve ses kalitesi olsun cok iyi.Uygun fiyata kaliteli tablet isteyenlere tavsiye ederim,bu fiyat aralıgında rakipsiz bir tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 15 Haziran 2014; 22:30:22 >
  • 9 saat hala yok.acaba beklentim mı çok yüksek?
     İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

• n11 den sipariş verdim gelicek olan bonusuda sayarsak 290 küsür liraya geldi. inşallah uzun ömürlü bir şekilde kullanırız.
  • Teknosa'dan 399 TL'ye + 100 TL tekno garanti ile birlikte aldık yarım saat önce.

Yalnız ekran yamuk gibi, yani sola sıfır takmışlar ama sağ tarafta siyah şerit daha belirgin. Kronik bir problem falan mı? Geri mi götürsem?

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çikizen -- 16 Haziran 2014; 0:11:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Orijinalden alıntı: simaros

Bugün iade ettim tableti

sebepleri alabilirmiyiz

Sarj sorunu vardı şarja takıp oyun oynadigimda hala azalıyordu gittim baya bi çekişmeden sonra iade aldılarben memnun kaldığım için aynısını istedim mağazada olmadığı için gelmesini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simaros -- 16 Haziran 2014; 1:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.