Şimdi Ara

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
7
Favori
12.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Me173 kılıfları buna uyar arkadaşlar

Me173 kılıfı uymuyor maalesef. Bizim tablet 173 ten küçük boyut olarak. Ürünün kılıfını doğubank sirkeci civarı bulamadım mecbur universal kılıf aldım. Universal kılıfta hoş durmuyor ve tuşarı kullanmak bile dert. Biran önce kılıf bulup almak gerek. Kılıf bulan olursa burda paylaşırsa sevinirim. Darbe emici silikon kılıf bulmak lazım.

Me173 ile aynı boyutlara sahip sanıyordum hata etmişim demek. Kusura bakmayın. Ben yarın teknosadan 7 inc kılıfı alayim diyorum buna uymaz mı sizce ?

• eski model memopad hd 7 in sarjı daha uuzn gidiyor sanırım, forumda 7 ila 10 saat arasında kullananlar var.
  • Akşam ilk şarjından sonra bugün 2 film izledim hoparlör açık müzik dinledim modern combat 4 oynadım batarya %8 kaldı.12 saat 33 dakika açık kalma süresi ve ekran açık 6 saat 2 dakika bence gayet iyi değerler.

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 16 Haziran 2014; 2:01:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

eski model memopad hd 7 in sarjı daha uuzn gidiyor sanırım, forumda 7 ila 10 saat arasında kullananlar var.

Denemeden kılıf almayın bence. Küçük boyutlara sahip cihaz. Universal kılıfların içinde bile küçük kalıyor, tuşlara basmak zorlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Akşam ilk şarjından sonra bugün 2 film izledim hoparlör açık müzik dinledim modern combat 4 oynadım batarya %8 kaldı.12 saat 33 dakika açık kalma süresi ve ekran açık 6 saat 2 dakika bence gayet iyi değerler.

Ben 6 saatlik ekran hiç görmedim.acaba benim cihaz mı sorunlu?

• arkadaşlar sakın dalvikten art moduna geçmeyin. cihaz açılmıyor. ekranda sadece asus yazısı kalıp saatlerce öyle kalıyor. sırf bu yüzden recoveryden format atmak zorunda kaldım.

•  İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Valla sırf bu ürün için aksesuar bulamadım Türkiyede linkteki ürünün siparişini vermeyi düşünüyorum birazdan.
    Uyar heralde. Tek başına ekran koruyucu fimler bu fiyata kabloları ekran koruyucu kılıf hepsi bir arada iş görür inşallah. gelince yorum yazarım

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bs41743&categoryId=60000840
  • @motomurat

Hocam bilemiyorum ama cihazınızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Aklıma gelmedi tarayıcının kullanım süresinin screenshot'ını alıcaktım.
  • ARKADAŞLAR EKRAN PANELİ SOLA DAHA YAKIN OLAN BAŞKA KİMSE YOK MU? EĞER SORUN SADECE BENDEYSE İADE EDECEĞİM YORUM YAPIN LÜTFEN.
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Hocam bende lg gpad'de var. Play store'dan indirdiğim tableti analiz eden bir programda gpad'de 4 çekirdeğin, ekran açık wifi falan kapalı durumda hepsinin çalışmadığını, CPU1 çalışırken, diğerlerinde offline olduğunu gördüm. Asusta ise 4 çekirdekte çalışır durumdaydı. Play store'de cpu tuner var onunla denemek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: simaros

Diğer arkadaşlar kaç saatte şarj olduğunu yazabilir mi

Ben 2 kez şarj ettim ikisindede 0'dan 100'e
    İlk şarj 3 buçuk satte doldu 2. şarj 3 saat 15 dk da doldu.
    Gayet normal.

Kitapçıkta şarj ile ilgili olarak. "%100 dolduktan sonra şarjdan çıkartın. Uzun süreler şarjda durması için tasarlanmamıştır" diye yazıyor.
    Yani geceden şarja takıp sabaha kadar şarjda kalması pek sağlıklı değil.
  • Aşağıdaki linkte asus memopad HD7 için yapılan testte işlemci çekirdeklerinden biri çalışıyor diğerleri offlıne.

http://www.anandtech.com/show/7160/asus-memo-pad-hd7-review/6

edit:link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzr -- 16 Haziran 2014; 14:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

ARKADAŞLAR EKRAN PANELİ SOLA DAHA YAKIN OLAN BAŞKA KİMSE YOK MU? EĞER SORUN SADECE BENDEYSE İADE EDECEĞİM YORUM YAPIN LÜTFEN.

ekran paneli bende de yamuk. ama siz yine de iade edin. çünkü ben de iade etmeye çalışıyorum. ben vatandan almıştım. iade almak istemediler. başka bir tane daha getirdiler aynı problem onda da vardı. başka markaların tabletlerinde yok böyle bir sorun. eğer ekran paneli düz değilse o ürün ayıblıdır ve iadesi yapılır. çünkü inanın insanın ekrana bakası gelmiyor.
  • Otg destegi var mi mouse takiliyor mu?

• Evet cpuz de 4 cekirdekte aktif görünüyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Hocam bende lg gpad'de var. Play store'dan indirdiğim tableti analiz eden bir programda gpad'de 4 çekirdeğin, ekran açık wifi falan kapalı durumda hepsinin çalışmadığını, CPU1 çalışırken, diğerlerinde offline olduğunu gördüm. Asusta ise 4 çekirdekte çalışır durumdaydı. Play store'de cpu tuner var onunla denemek lazım..

Antutu'dan bakarsan Cpu 2 ve 3 uyku durumunda gösteriyor.
  • Root işini nasıl yapacağız arkadaşlar

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Aynen, dediğiniz programda gpad 3 çekirdek oflıne iken, Asus'da dördü de aktif idi. Eğer sürekli 4 çekirdek çalışıyorsa pilden yer haliyle.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.