Şimdi Ara

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
7
Favori
12.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: motomurat

Yeni pil istatistiği .
     İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

6 saat diyebilir miyiz?

• Zorlasan çıkar inşallah dahada iyi olur.21 saat hiç kapatılmadı kablosuz da hep açıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 13 Haziran 2014; 21:29:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zorlasan çıkar inşallah dahada iyi olur.21 saat hiç kapatılmadı kablosuz da hep açıktı.

parlaklık fullde ve sürekli kullanımda garanti 4 saat diyebiliriz.
  • Ekran resmini nasıl çekiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Bu sabah güncelleme geldi şarj sanki biraz düzeldi gibi. Nc.nc benim fikrim 8 gb ile zor. Çünkü 2 tane oyun kuracaksınız asphalt fifa gibi hafıza dolacak. Gene de siz bilirsiniz.

sadece 30 40 mb lık bir kısmı cihaza kalan 1.5gb lık yükleme sd karta olmuyomuydu sanki öyle hatırlıyorum asphalt için

Hayır hepsini tabletin belleğe kuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Ekran resmini nasıl çekiyorsunuz

Ayarlar-asus özelleştirilmiş ayarlari-ekran görüntüsü .kutucuğa tik.

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Zorlasan çıkar inşallah dahada iyi olur.21 saat hiç kapatılmadı kablosuz da hep açıktı.

Dediğimiz sure iyi bir değer midir?zira ilk defa tablet kullanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

Dediğimiz sure iyi bir değer midir?zira ilk defa tablet kullanıyorum.

4 saat her şey için yeterli bir film 80,bir dizi 40 dakika ve 1 saatlik oyun deneyimi dahilinde geri kalan sürede internet gezinimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 13 Haziran 2014; 23:03:27 >

• Arkadaşlar 16gb'lık versiyonunu yiğenime almayı düşünüyorum.Tabletteki ısınma sorunu,tablete bir zarar verir mi?Dayanıklık olarak sizce nasıl,sert kullanımların altından kalkabilir mi?
  • srdr91 S kullanıcısına yanıt
    Okuma için aldım bende sadece sıkılınca oynuyorum okuma yapınca film izleyince iyi gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simaros

Okuma için aldım bende sadece sıkılınca oynuyorum okuma yapınca film izleyince iyi gidiyor

teşekkür ederim hocam bilgilendirdiniz ısınma durumu nasıl acaba pdf vs. okurken yada film izlerken yarın parasal durumu ayarlayabilirsem alıcam n11 den kısmetse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Arkadaşlar 16gb'lık versiyonunu yiğenime almayı düşünüyorum.Tabletteki ısınma sorunu,tablete bir zarar verir mi?Dayanıklık olarak sizce nasıl,sert kullanımların altından kalkabilir mi?

Dayanıklılık gayet iyi diyebilirim. 1.5 metre yüksekten bugün düşürdüm ben tabletimi. sadece kenarı biraz ezildi. Başka da birşey olmadı ürüne. Arka kapağı oynamıştı onu düzelttim. Bİr tek şarj olayı sorun. Onu dahttp://www.ebay.com/itm/USB-2-0-A-Female-to-Micro-B-Male-Converter-OTG-Adapter-Cable-For-Google-Nexus-7-/221262014005?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item33843e6635 bu ürün ile kapatmayı düşünüyorum. Klavye mouse bağladım bilgisayar gibi kullanıp yazıyorum şu an. Bir de birden fazla hdd bağlayamıyorsunuz ya da birden fazla usb bellek bilginize olsun arkadaşlar. Belki rootdan sonra düzelir bu olay.

• Lg g pad bundan iyidir sanırsam.

• Teknosadan 16 GB lik olanı aldım. Cihaz gayet şık ve performanslı fakat şarj kablosunda sıkıntı var çok zor girip çıkıyor. Şarj girişini bozmaktan korktuğum için Samsung telefonumun kablosuyla şarj ettim.

Birde piyasada uygun kılıf yok. Oğlum kullanacağı için şöyle dayanıklı bir silikon klıf istiyorum ama bulamadım anca çin sitelerinde var onlarda hemen gelmez. Kılıf önerebilecek varmı acaba?

Tasarım olarak 173x ile 176c arasında ne fark var. 173x kılıfları bire bir uyarmı bizim tablete?
  • Dostum bu tablet bir harika..Dün gold mağazasından aldım .Şuanlık gayet iyi ama kılıf bulamadım.

• Me173 modellerimin kılıfı buna olurmu

• Me173 kılıfları buna uyar arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: velbet

quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Arkadaşlar 16gb'lık versiyonunu yiğenime almayı düşünüyorum.Tabletteki ısınma sorunu,tablete bir zarar verir mi?Dayanıklık olarak sizce nasıl,sert kullanımların altından kalkabilir mi?

Dayanıklılık gayet iyi diyebilirim. 1.5 metre yüksekten bugün düşürdüm ben tabletimi. sadece kenarı biraz ezildi. Başka da birşey olmadı ürüne. Arka kapağı oynamıştı onu düzelttim. Bİr tek şarj olayı sorun. Onu dahttp://www.ebay.com/itm/USB-2-0-A-Female-to-Micro-B-Male-Converter-OTG-Adapter-Cable-For-Google-Nexus-7-/221262014005?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item33843e6635 bu ürün ile kapatmayı düşünüyorum. Klavye mouse bağladım bilgisayar gibi kullanıp yazıyorum şu an. Bir de birden fazla hdd bağlayamıyorsunuz ya da birden fazla usb bellek bilginize olsun arkadaşlar. Belki rootdan sonra düzelir bu olay.

Tamam sağlamlık önemli benim için,günlük 1-2 saat oynacak biri için şarj çokda önemli değil.

• Hocam ölçüleri farklı nasıl olacak ki?

• Antutu skoru nedir bu tabletin? Bir de lg g pad 8.3 mü bu mu daha iyi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.