Şimdi Ara

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
7
Favori
12.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 gb modeli şu an teknosada indirim ile 400 tl kaçırmayın
  • Asusun iddia ettiği 9 saati malesef goremedim.4. kez şarj ettim.cihaz basit oyunlarda hatta nette gezerken bile ısınıyor.acaba benim cihaz mı sorunlu? .ayrıca 30 tl düşmüş bunu geri almanin bir yolu var mı?zira alalı 3 gün oldu.
     İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 12 Haziran 2014; 12:53:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Asusun iddia ettiği 9 saati malesef goremedim.4. kez şarj ettim.cihaz basit oyunlarda hatta nette gezerken bile ısınıyor.acaba benim cihaz mı sorunlu? .ayrıca 30 tl düşmüş bunu geri almanin bir yolu var mı?zira alalı 3 gün oldu.
     İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

5 saat 50 dakika ve henüz yüzde 26da gayet iyi

• Ama o acik kalma suresi. ekran acik kalma suresi 3saat 16 dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 12 Haziran 2014; 13:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ama o acik kalma suresi. ekran acik kalma suresi 3saat 16 dakika.

evet yeni gördüm ve tabletin ısınması kronik bir sorun herkeste aynı
  • Hani nerde 9 saat.tamam oyun film derken 9 saat olmaz belki hadi 7 saat olsun.

• quote:

Hani nerde 9 saat.tamam oyun film derken 9 saat olmaz belki hadi 7 saat olsun.

YETERLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 12 Haziran 2014; 18:58:33 >
  • Bugün teknosadan 400 tlye almış bulunmaktayım bir kaç gün önce memopad hd 7 serisi iade etmiştim iyiki de etmişim onunla bunun arasında dağlar kadar fark var. Otağ desteğinin olması da çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velbet -- 12 Haziran 2014; 14:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Bugün teknosadan 400 tlye almış bulunmaktayım bir kaç gün önce memopad hd 7 serisi iade etmiştim iyiki de etmişim onunla bunun arasında dağlar kadar fark var. Otağ desteğinin olması da çok iyi.

Isınma durumuna ne diyorsunuz, kardeşime hafta sonu gidip alacaktım da ısınma sorununu duyunca çelişkide kaldım açıkçası.
  • Başka kullanan varsa pil grafiği alabilir mı?

• kaç dk internette gezinince ısınıyor?hangi oyunlarda ısınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Bugün teknosadan 400 tlye almış bulunmaktayım bir kaç gün önce memopad hd 7 serisi iade etmiştim iyiki de etmişim onunla bunun arasında dağlar kadar fark var. Otağ desteğinin olması da çok iyi.

Isınma durumuna ne diyorsunuz, kardeşime hafta sonu gidip alacaktım da ısınma sorununu duyunca çelişkide kaldım açıkçası.

Ben rahatsız edici bir ısınma sorunu yaşamadım. Daha eve götürmedim oyun kurup deneyeceğim bir iki gün içinde daha düzgün yorumlama şansım olabilir.

• Beyler tablet çok yavaş sarj oluyor hatta oyun oynarken sarjdayken bile şarjı azaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simaros kullanıcısına yanıt
    Adaptörün çıkış gücü nedir? Düşük olabilir bir ihtimal.

• http://hizliresim.com/P3Z4Jb
    Resim bu kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

• simaros kullanıcısına yanıt
    Normalde çıkış gucu de yüksek ama neden geç şarj olur, bilemiyorum.

• Bence tablet çok şarj yiyor. Şu gibi içiyor resmen bunu otg halindeyken şarj edebilirmiyim sizce yoksa kullanılmaz bu böyle

• Diğer arkadaşlar kaç saatte şarj olduğunu yazabilir mi

• velbet kullanıcısına yanıt
    Buz gibi sogudum şimdi tabletten. Zaten teknosa daha teslim etmeden indirim yapmış iade edeyim belki.

• Tableti dün Teknosa'dan aldım. Açtığımda %90 şarjlı idi. 3.5 saat kullanım sonunda %15 'e indi, şarja taktım. Toplamda yaklaşık 4.5 saate karşılık geliyor. 7 saat gitse yine iyidir. Bakalım tam şarjlı ne kadar gidecek. Açıkçası şaşırdım, ama bende Lg gpad'de var. O da ilk zamanlar 4.5-5 saat gidiyordu. Şimdi 7-8 saat gidiyor. Isınma olayı ise kayda değer değil bence normal.

Bir de aşağıdaki linkte ayrıntılı bir inceleme var oradaki testte 9.52 saat elde edilmiş, açıkçası ben bu teste güvenerek aldım.

http://www.pcper.com/reviews/Mobile/ASUS-MeMO-Pad-7-ME176C-7-Atom-Z3745-Tablet-Review-Bay-Trail-Meets-Android/CPU-and-GPU

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.