Şimdi Ara

İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
7
Favori
12.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lansman fiyati diye düşük fiyattan satısa sunulcak denmesi, ürnün pazara beklenenden hızlı girmesi ve yukarıdaki sorunlar hepsi birada degerlendirildiginde kafada soru isaretleri bırakıyor.
  • Benim fikrim tablette ısınma problemi yok. Cep telefonu da kullansanız oyun oynayınca ısınıyor. Beni tek mutsuz eden olay şarj problemi. İleride çözülür bu olay diye bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: velbet

Benim fikrim tablette ısınma problemi yok. Cep telefonu da kullansanız oyun oynayınca ısınıyor. Beni tek mutsuz eden olay şarj problemi. İleride çözülür bu olay diye bekliyorum.

Hocam yeğenime karne hediyesi olarak almak istiyorum. Aşağıdaki tabletten bahsediyoruz değilmi ?
    Oyunlarda sıkınıt yaratır mı yarım saat içinde sipariş geçeceğim.

http://www.n11.com/asus-me176cx-intel-atom-z3745-186ghz-1gb-ram-8-gb-disk7-tablet-P19717289

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Benim fikrim tablette ısınma problemi yok. Cep telefonu da kullansanız oyun oynayınca ısınıyor. Beni tek mutsuz eden olay şarj problemi. İleride çözülür bu olay diye bekliyorum.

Hocam yeğenime karne hediyesi olarak almak istiyorum. Aşağıdaki tabletten bahsediyoruz değilmi ?

http://www.n11.com/asus-me176cx-intel-atom-z3745-186ghz-1gb-ram-8-gb-disk7-tablet-P19717289

Bence bu modeli değil bunun 16lik modelini alın se karta uygulama kuramıyorsunuz çünkü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Bence bu modeli değil bunun 16lik modelini alın se karta uygulama kuramıyorsunuz çünkü

Eyv. Hocam 200 tl den başladıkm bu fiyatlara çıktım :)
    16 gb lık modeli 70 tl fark var. Modeller aynı değil mi sadece hafıza farkı var.
    Önerirmisiniz model olarak.

• simaros kullanıcısına yanıt
    %15 'te pirize taktım. 6 saat 15 dk'da şarj oldu. Kitapçığında ilkinde 8 saat şarj edin diyor.
  • ya bu şarjı az gittiğini söyleyen arkadaşlar oyun oynuyormusunuz tablette ben sadece okuma için alıcam ekranı hoşuma gitti. kitap ve pdf okumayı düşünüyorum. internette gezinti film falan filan. Benim için en önemli şey pil süresi ve ekran kalitesi acaba mediatek li memopad ile bunun ekranı birebir aynımı fazlada para vermek istemiyorum önceki memopad i hepsiburadanda çekle 250 tl ye alabilirim bunuda 330tl ye alabiliyorum sizce ne almalı şarj durumları nedir iki versiyon hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. birde full dh ekranlı reeder a7i var dün cevahirde karıştırdım biraz 3000 mah pili var. şarjdan çıkardım arkada 15-20 uyguama açık ekran tam parlaklıkta intertte gezindim video falan seyrittim 12-13dk sürdü karıştırdım bıraktığımda hala %100 dü. bu mucize gibi birşey değil mi? :) acaba onumu alsam oda 320 tl ekranıda full hd aşırı keskindi okumada daha mı iyi olur diye düşünmekteyim.
  • Arkadaşlar,açıkcası cihaz hoşuma gitti aynı fiyattaki samsungun rezil ekranlı modellerini düşünürsek ekranıyla foto çekim kalitesiyle markasıyla bu cihaz öne çıkıyor.
    Teknosa'dan 399-30 tl çek ile 369 tl'ye alabiliyorum.
    Bu fiyata alabileceğim daha iyisi var mı? Karne hediyesi olarak bugün almam gerekiyor.
    Fikirleriniz benim için önemlidir.
  • Şarj sorunundan bahsedilmiş,adaptörle ilgisi olabilirmi?
    LG G2 telefonum var başka adaptörler ile atıyorum 2 saatte şarj oluyorsa LG'nin kendi adaptörü ile yarım saat-45 dakikada %100 doluyor.
  • İlk actigimda bir güncelleme gelmişti sanirim herkese gelmiştir.

• Bu arada cihazim RAM i çift kanal mi acaba?

• Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır 300 - 400 tl arası tablet araştırıyordum. Bir sürü tablet arasında gezdim.
    Yorumları okudukça süper donanımlı çin tabletlerinden vazgeçtim.
    Dell Venue 7 önerdiler araştırdım almaya karar verdim. 16 gb lık modelinin (399tl) tükendiğini gördüm. 30tl az olmasına rağmen düşük özellikle 8 gb modelinide almak istemedim.
    Asus Memopad 7 nin bir üst modeli çıkmış ASUS ME176CX bir kaç gündür bunu araştırıyordum fiyatı 369 -399aralığında bir çok yerde var.
    Buna almaya kara verdim Ram dışında bütün özellikleri venueden daha iyi. kamera aynı.

Marka Asus
    İşletim Sistemi Android 4.4 KitKat
    İşlemci Hızı 1.86 GHz
    Ekran Boyutu 7"
    Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
    Bellek Tipi DDR3
    Sistem Belleği 1 GB
    Sabit Disk Kapasitesi: 8 GB
    Wi-Fi802.11 b/g/n
    Bluetooth Var
    İşlemci TipiIntel® Baytrail
    İşlemci z3745 Dört Çekirdekli
    Garanti Süresi2 Yıl
    Kamera 0.3 MP Ön ve 0.2 Arka Kamera Çift Kamera

Biraz fiyat araştırması yaptım 25 tl bonus verdiği için 354 tlye en uygun goldda buldum tam siparişi verecekken birde n11 e bakayım dedim.

%11 babalar günü indirimi + 33 tl bonusla Tablet tam 296 TL ye geliyor. Hemen siparişi verdim. Biraz araştıranlar bilir bu özellikteki bir tablet için bu fiyatın ne demek olduğunu :)

33tl lik bonus 1 temmuzda yüklenecekmiş o zaman birde 32 gb lik aşağı linkteki kartı sipariş ettim mi 40gb lık tabletin maliyeti 348 tl olacak

piyasadaki çin malları düşünülünce Asus marka bu tablet mükemmel bir fiyat performans ürünü olacak.

Uyarı:
    1) %11 lik Babalar günü indirimi ve 33 tl bonus 15.06.2014 pazar günü bitiyor yani 2 gün var almayı düşünenler buna göre hareket etsin
    2) Babalar günü indirimi için üye olduktan sonra "hesabıma yükle" demeniz yeterli. Bonusu alabilmek içinde alışverişten önce n11 yazıp 3340a mesaj atmanız lazım bütün uyarılar sitede var sonra vay ben görmedim vay ben duymadım demeyin :)

Bu arada tablet heryerde beyaz satılıyor burda siyahıda varmış ben siyah sipariş ettim. Satıcı Ankara Yıldız daymış ürün yarın elinizde dedi. Hele bir gelsin bakalım ürüne dair yorumlarımı da ayrıca yazarım

http://www.n11.com/sand...qua-032g-u46a-P16308672

http://www.n11.com/asus...-disk7-tablet-P19717289

Arkadaşlar araştırın kıyaslayın isteklerinize uygunsa kaçırmayın derim.

• Elimde Asus Memo Pad 8 8gb var,elimdeki tableti satıp bu ürünü almalı mıyım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demiray68 -- 13 Haziran 2014; 16:57:28 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ilk mesaj hata verince 2. kez attım yanlışlıkla 2 kez atmış oldum birini nasıl sileceğimi de bulamadım
  • Bu sabah güncelleme geldi şarj sanki biraz düzeldi gibi. Nc.nc benim fikrim 8 gb ile zor. Çünkü 2 tane oyun kuracaksınız asphalt fifa gibi hafıza dolacak. Gene de siz bilirsiniz.

• mstfaty kullanıcısına yanıt
    Biraz fiyat araştırması yaptım 25 tl bonus verdiği için 354 tlye en uygun goldda buldum tam siparişi verecekken birde n11 e bakayım dedim.

%11 babalar günü indirimi + 33 tl bonusla Tablet tam 296 TL ye geliyor. Hemen siparişi verdim. Biraz araştıranlar bilir bu özellikteki bir tablet için bu fiyatın ne demek olduğunu :)

33tl lik bonus 1 temmuzda yüklenecekmiş o zaman birde 32 gb lik aşağı linkteki kartı sipariş ettim mi 40gb lık tabletin maliyeti 348 tl olacak

uzun mesajımdan alıntı mesajın tamamını okursan daha faydalı olur...
  • quote:

Bu sabah güncelleme geldi şarj sanki biraz düzeldi gibi. Nc.nc benim fikrim 8 gb ile zor. Çünkü 2 tane oyun kuracaksınız asphalt fifa gibi hafıza dolacak. Gene de siz bilirsiniz.

sadece 30 40 mb lık bir kısmı cihaza kalan 1.5gb lık yükleme sd karta olmuyomuydu sanki öyle hatırlıyorum asphalt için
  • işlemci çok sağlam geldi bana
  • Yeni pil istatistiği .
     İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme) İntel işlemcili kitkatlı-Asus Memopad hd7-(Test ve İnceleme)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.