Şimdi Ara

Intel NUC Barebone PC D54250WYKH1 VİDEO İNCELEMESİ EKLENDİ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustat mac mini 4000 ekran kartlı olan modeli yıllardır kullanıyorum bu yaptıklarınızıyapıyor 3d iso olmuyor birde sizin cihazda spdif var mı yok her halde

Aslinda benim derdim nuc gibi power sup i dışarı da olan ssd takabilecegim. Ve spdif li bir cihaz lazım Windows lu ama bur turlu hepsi olan bir cihaz yok

Mac de spdif var
    Nuc da yok

İkisi olan bir cihaz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    NUC da optik yok maalesef. HDMI extractor alıp kullanabilirsiniz. Bu aşılmayacak bir sorun değil.
    Nuc 'un içerisinded 2.5 inc yuvası var SSD takabilirsiniz de harici olmaz işte :)

Şu an için elimdeki en yüksek bitratee sahip iso dosyası matrix (40gb) maalesef

Onda da elde ettiğim sonuçları aşağıdaki SS ile görebilirsiniz. CPU ve GPU değerleri oldukça iyi...

Intel NUC Barebone PC D54250WYKH1 VİDEO İNCELEMESİ EKLENDİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 28 Aralık 2014; 22:10:22 >

• Güzel bir cihaz, ben HD4400 grafik kartından dolayı düşünmemiştim ama olabilir arasında çok performans farkı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ustat buldum ben derdimin devasını

http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-brix-gb-bxi5h-4200-core-i5-4200u-16ghz-mini-masaustu-bilgisayar-bltgbtintel00032/productDetails.aspx?productId=bd800627&categoryId=111001&SKU=BD800627

çok güzel alet kendileri, tek eksisi hd4400 olması, artı olarak Bluetooth wireless spdf, hepsi üzerinde geliyor. o yönden iyi.
    hız açısından bi fark çıkacağını zannetmiyorum.
    ama alabiliyosanız yurtdışından alın, bu alet 330 dolar çünkü.

• video için teşekkürler,
    çok açıklayıcı olmuş.
    hala gelmedi benim nuc heyecan ile bekliyorum.
  • Oda bar ustat ama bana yaramaz benim derdim fan içermeyen power sup icinde olmayan optik çıkış olan bilgisayar di oda ucuz olan da hepsi var istediğimin

Bu pahalı olanda tam size gore

http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-gb-bxi7h-4500-brix-core-i7-4500u-18ghz-mini-masaustu-bilgisayar-bltgbtintel00034/productDetails.aspx?productId=bd800628&categoryId=111001&SKU=BD800628

• selamlar,
    bak bu verdiğin linkteki alette de hd4400 var. ama işlemci çok iyi o ayrı.
    ben de ilk başlarda gigabytelara bakıyordum. ama şimdi reciever ı değiştirdiğim için sesi hdmi üzerinden passthrough yapacağım. o yüzden optik çıkışa gerek kalmadı benim için.

birde fiyatlar gerçekten burda uçuk düzeyde, alabiliyorsanız yurtdışından alın mutlaka.

iyi günler.
  • Audiophile pc olacağı için ya optik ya coax lazım ki benim buna bağlayacağım Dac optik ten çok başarılı bu sebeple bunu alacağım ama ucuZ olanı sebebi de fan olmaması ve 7 wat çekmesi ki ben pille besleyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: dindebol

Bu incelemeyi keşke android tv box almadan once yapsaydınız, bu arada kumanda olarak ne kullanıyorsunuz

Aslında birbirine alternatif donanımları değil bunlar. Ortalama bir android box 100$ iken Intel NUC maliyeti 500$.

Bence bu işe dar bir bütçe ayıranlar için Android boxlar halen iyi bir alternatif.

İncelemede Logitech K400 kullandım ama ben pek memnun değilim. Çok takılıyor ve mesafesi sınırlı.
    Bu yüzden yukardaki HP Media Center kumandasını aldım.

@Frostburn

Bağlantı hızım 16mbit sınırsız Hipernet. 8Mbit'de de sıkıntısız iptv ve stream izlersiniz. Ama 4mbit sıkıntı olabilir, bakmak lazım.

Bu arada benim ses sistemim True HD desteğinden mahrum olduğu için mecbur HD sesleri 5.1 olarak alabiliyorum.
    Pass-through ayarlarından HD sesi açınca ses alamıyorum Mecburen DTS olarak alıyorum.

Abi supersin.bakalım hız testi yaptım 7 mbit zorluyor.fibernet şehirde var diyorlar bir arastiracagim.olmazsa artık çekeceğiz cefasini
    hd ses alamama üzüldüm sony mdr 700ds 9.1 sanal ses veren kulaklım var ona baksana ?

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    7mbit sıkıntı yaratmaz, şimdilik o şekilde kullanabilirsin.
  • quote:

7mbit sıkıntı yaratmaz, şimdilik o şekilde kullanabilirsin.

Amazon bakarken şu msata dikkatimi çekti. Muazzam bir iş çıkarmış samsunghttp://www.amazon.com/gp/aw/d/B00HWHVOC2?vs=1

• Bende android boxtan sıkıldım. Aslında mac mini düşünüyordum ama onunda bazı handikapları var. ekran kartı gibi. Zotac zbox en760 hakkında ne düşünürsünüz. Kendisi 1700-1800 civarında 2gb. harici nvidia ekran kartı bulunan ve bu tarz cihazları düşünenlere oyun oynatma zevkinide orta seviyede karşılayabilecek bir cihaz gibi görünüyor. Ne düşünürsünüz bu cihaz hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

Bende android boxtan sıkıldım. Aslında mac mini düşünüyordum ama onunda bazı handikapları var. ekran kartı gibi. Zotac zbox en760 hakkında ne düşünürsünüz. Kendisi 1700-1800 civarında 2gb. harici nvidia ekran kartı bulunan ve bu tarz cihazları düşünenlere oyun oynatma zevkinide orta seviyede karşılayabilecek bir cihaz gibi görünüyor. Ne düşünürsünüz bu cihaz hakkında.

Ürünün kağıt üzerinde gayet güzel görünüyor. O platforma göre iyi bir gpu sunuyor diye düşünüyorum. USB 3 var i5 işlemci var, GTX860m yani fiyata OK diyorsanız alınır. 1800-1900 TL seviyesinde görünüyor TR de.

Disk ve bellek de ilave ederseniz epey pahalı bir çözüm oluyor. Çünkü üründe disk ve bellek yok. Onlarda üzerinde gelsin derseniz PLUS modeline bakmanız gerekiyor.

Bu iş Asus ROG a kadar gider, hastasıyız

http://www.asus.com/Microsite/rog/GR8_G20/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 3 Ocak 2015; 20:27:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

Bende android boxtan sıkıldım. Aslında mac mini düşünüyordum ama onunda bazı handikapları var. ekran kartı gibi. Zotac zbox en760 hakkında ne düşünürsünüz. Kendisi 1700-1800 civarında 2gb. harici nvidia ekran kartı bulunan ve bu tarz cihazları düşünenlere oyun oynatma zevkinide orta seviyede karşılayabilecek bir cihaz gibi görünüyor. Ne düşünürsünüz bu cihaz hakkında.

Ürünün kağıt üzerinde gayet güzel görünüyor. O platforma göre iyi bir gpu sunuyor diye düşünüyorum. USB 3 var i5 işlemci var, GTX860m yani fiyata OK diyorsanız alınır. 1800-1900 TL seviyesinde görünüyor TR de.

Disk ve bellek de ilave ederseniz epey pahalı bir çözüm oluyor. Çünkü üründe disk ve bellek yok. Onlarda üzerinde gelsin derseniz PLUS modeline bakmanız gerekiyor.

Bu iş Asus ROG a kadar gider, hastasıyız

http://www.asus.com/Microsite/rog/GR8_G20/

Evet ama burda unutulan bir nokta var.
    Çoğu multimedya sever kullanıcının asıl amacı film oynatıcı ve download kabiliyetleri üst düzey olan ama aynı zamanda az kaynak tüketen v fiyat performans oranı düşük taşınabilir oturma odasında sırıtmayacak bir mini pc sahibi olmak.
    Bu noktada her ne kadar beni de cezbetse de zotac , gigabyte brix yada asus rog mini pc çözümlerinin az kaynak tükettiğini söyleyemeyiz.

Mesela sizin NUC idle kaç watt tüketiyor , 10 -15 falandır herhalde?
    Asus rog gr8 idle 15 watt tüketimi ile para harcamayı sevenleri cezbedebilir ona ayrı bir parantez açmak gerek tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 3 Ocak 2015; 22:01:11 >

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    Intel NUC D5420WYK 4.5 Watt tüketiyor (idle)

http://www.legitreviews.com/intel-nuc-kit-d54250wyk-review-the-nuc-gets-haswell-power_124251/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 3 Ocak 2015; 22:53:41 >
  • Acer'ın yeni çıkacak bilgisayarı media pc için iyi bir alternatif gibi, özellikleri güzel,

2 tane 4k çıkış verebiliyor(biri hdmi biri mini displayport)
    7.1 ses çıkışı,
    3 tane 2.5 inch disk alabiliyor(her biri 2gb max 6gb destekli)
    802.11ac WiFi and Ethernet(en son çıkan kablosuz ağ standartı herhalde 4k bile sorun çıkarmaz)
    2 tane usb 2.0 2 tane usb 3.0
    SD kart slot.
    minik kasa güzel tasarım(görecelidir ama bence)

Intel NUC Barebone PC D54250WYKH1 VİDEO İNCELEMESİ EKLENDİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoka -- 4 Ocak 2015; 11:22:49 >

• Merhaba,
    SPDIF çıkışlı ve fansız bir HTPC alternatifi olarak aşağıdaki konfigürasyona ne dersiniz?

Dark Modern Kasa
    Asrock J2900 Anakart
    2x2GB Bellek
    2.5" 500 GB Samsung HDD 135 TL
    Burası 791 TL tutuyor.

Buna bir de Blue ray slim driver takılabilir.
    Bu da Slim Sata adaptörü ve TR sevk bedeli ile birlikte 102 $ tutuyor.
    Toplamda 1030 TL tutan bir sistem.

J2900 işlemci hakkında çeşitli incelemeler okudum.
    mesela 720P / 1080P media player performansları gayet iyi bir işlemci. Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 4 Ocak 2015; 23:43:54 >

• meke kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Konfigürasyon 720/1080p media oynatımı için yeterli görünüyor. Lakin, verdiğiniz linkdeki performans karşılaştırmalarında

İ3 ve İntel HD 4400 kombinasyonunun biraz gerisinde kalmış. Ben yukarıdaki konfigürasyonu 1100 TL'ye mal ettim (i5 & HD500 kombinasyonu).

Buna göre değerlendirmenizi yapabilirsiniz. Artılarda var eksilerde.
  • quote:

Intel NUC D5420WYK 4.5 Watt tüketiyor (idle)

http://www.legitreviews.com/intel-nuc-kit-d54250wyk-review-the-nuc-gets-haswell-power_124251/6

e çok iyi..fiyatı da diğerlerine göre daha makul.

şimdi iris pro yada gtx760 tarzı ekran kartları ve i7 işlemciler işin içine girince elektrik tüketimi artıyor.O zaman da medya oynatıcıdan htpc bilgisayar mantığına geçmiş oluyorz biraz işlevini yitiriyor bence.

15 watt üst sınır olmalı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.