Şimdi Ara

Intel NUC Barebone PC D54250WYKH1 VİDEO İNCELEMESİ EKLENDİ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
5
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus rog gr8 i yeni gordum ve duydum. Tanitim videolari ve incelemelerden sonra kesinlikle almayi dusunecegim urun budur. Estetik, performans, uzun vadede guncelligini kaybetmeyecek olmasi, ve nerdeyse mobil bir masaustune sahip olmak. Ama ne kadar arastirdiysam fiyat nedir nerde satiliyor bulamadim. Donanimhaber videosunda asus rog gr8 Turkiye'de diyor. Internetten bakmadigim yer kalmadi, yok bulamadim. Cikmadiysa piyasaya daha kesinlikle beklemeye deger.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

Asus rog gr8 i yeni gordum ve duydum. Tanitim videolari ve incelemelerden sonra kesinlikle almayi dusunecegim urun budur. Estetik, performans, uzun vadede guncelligini kaybetmeyecek olmasi, ve nerdeyse mobil bir masaustune sahip olmak. Ama ne kadar arastirdiysam fiyat nedir nerde satiliyor bulamadim. Donanimhaber videosunda asus rog gr8 Turkiye'de diyor. Internetten bakmadigim yer kalmadi, yok bulamadim. Cikmadiysa piyasaya daha kesinlikle beklemeye deger.

TR'den alınacak bir ürün değil bence.3000tl ye falan satarlar burda..
  • videoda asus müdürü 899+kdv den başlayacak konfigrasyona göre değişecek diyor. 899u hangi model için söylüyor bilemiyorum. Eğer bahsi geçen modelde i7 işlemci ve aynı ekran kartını barındırıyorsa böyle bir ürün için bence değer. Tabi ram ve ssd elde varsa düşünülür. Örneğin bende 8 gb ram ve 600 gb. laptop hdd mevcut. bu durumda 2500 altında alınabilir. Aldığınız şeyin bir medya oynatıcıdan çok öte bir cihaz olduğu emsallerindende birkaç adım önde göründüğü gözardı edilmemeli.

video :http://www.donanimhaber.com/hazir-pc/haberleri/Asusun-mini-oyun-bilgisayari-ROG-GR8-Turkiyede-Tum-detaylari-bu-videoda.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakiyilmaz -- 6 Ocak 2015; 17:57:41 >

• Nuc kullanan veya HTPC yapan arkadaşlara bir sorum var.
    HDMI bağlantıda TV de görüntü sığmıyor, mutlaka Horiz, Vertc. küçültme yapmak gerekiyor. Sizde de aynı sorun var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: meke

Nuc kullanan veya HTPC yapan arkadaşlara bir sorum var.
    HDMI bağlantıda TV de görüntü sığmıyor, mutlaka Horiz, Vertc. küçültme yapmak gerekiyor. Sizde de aynı sorun var mı?

Aynen öyle. Görüntüde taşma var. Intel ekran utility den yatay dikey küçülttüm

Bu arada aldığım HP MCE kumanda geldi gayet güzel çalıştı NUC ile. NUC'daki dahili CIR modülü (infrared) gayet sorunsız Sadece kendime özel birtakım tuş atamaları yapıcam.

Standart butonlar çalışıyor. Kumanda resimdekinin birebir aynısı. 7$ a aldım (kullanılmamış ve orjinal), çok iyi

Intel NUC Barebone PC D54250WYKH1 VİDEO İNCELEMESİ EKLENDİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 10 Ocak 2015; 19:37:41 >

• Teşekkürler, ben de ya hazır alacağım ya da kendim yapacağım.
    Şubat itibariyle İntel yeni nesil işlemciler ve NuC'lar çıkartıyor ama hala ne optik ne koaksiyel çıkış yok. Benim Amfi malesef hdmi olmayan model bu yüzden kendim yapacağım sanırım.

• quote:

Teşekkürler, ben de ya hazır alacağım ya da kendim yapacağım.
    Şubat itibariyle İntel yeni nesil işlemciler ve NuC'lar çıkartıyor ama hala ne optik ne koaksiyel çıkış yok. Benim Amfi malesef hdmi olmayan model bu yüzden kendim yapacağım sanırım.

HDMI Extractor neden kullanmıyorsun ? o çözer işini ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Nuc kullanan veya HTPC yapan arkadaşlara bir sorum var.

Aynen öyle. Görüntüde taşma var. Intel ekran utility den yatay dikey küçülttüm

Bu arada aldığım HP MCE kumanda geldi gayet güzel çalıştı NUC ile. NUC'daki dahili CIR modülü (infrared) gayet sorunsız Sadece kendime özel birtakım tuş atamaları yapıcam.

Standart butonlar çalışıyor. Kumanda resimdekinin birebir aynısı. 7$ a aldım (kullanılmamış ve orjinal), çok iyi

Hocam aldığınız adresin linki var mı çok kalıteli duruyor

• racerant kullanıcısına yanıt
    Bakayım hiç ilgilenmemiştim.

• quote:

Bakayım hiç ilgilenmemiştim.

Agptek'in şu HDMI Extractor ürününü OpenELEC de tavsiye etmişler. Bir inceleyin isterseniz (markalı ürün) :

http://www.ebay.com/itm/AGPtek-HDMI-to-HDMI-SPDIF-RCA-L-R-Audio-Extractor-Converter-HDMI-/271718343870?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f43ace4be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 10 Ocak 2015; 21:10:20 >

• Bu da aliexpressde daha ekonomik bir model. Ürünü çok övmüş alanlar. Toplam maliyeti 21$ kargo dahil

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Support-4K-2K-resolution-3D-HDMI-V1-4-HDMI-to-HDMI-Audio-converter-Spdif/1478057632.html
    Buralara bir girince dağılıyorum
    En son bluetooth aktarıcı ve D class power anfi ile wireless surround hayallerimi süsleyen sepetler oluşturmuştum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Tabiki var, buyrun :

http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-HP-RC1804932-01B-589762-ZH1-MCE-Media-Center-Remote-Control-/280905212691?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item4167416313

Ürün güzel. Tavsiye ederim

bende de melee f10 pro var aslında memnunum ama içindeki usb ses kartı pek bi dominant , başına buyruk default ses kartı olayım diyor.pc'de hadi disable edilir de android tv box'da tam bir baş belası oluyor.

• intel 5.nesil NUC serisi duyurulmuş.
    sanırım bekleyip bu seriden getirteceğim yurtdışından..

http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/products-overview.html

• quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

intel 5.nesil NUC serisi duyurulmuş.
    sanırım bekleyip bu seriden getirteceğim yurtdışından..

http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/products-overview.html

Şimdi tekrar baktımda yenisinde HDMI 2.0 yok. Dolayısıyla benim için beklemenin bir anlamı olmayacak. Bunla devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 11 Ocak 2015; 8:24:06 >
    hoca bir soru sormak istiyorum, bunun 4k performansı nasıl,

aslında iyi bir konfigürasyona sahip pc, bunun (4k) üstesinden gelirde, yazılım bulmak zor, mesela ben 4k videoları powerdvd14 ve divx playerle pcde takılmadan izleyebiliyorum,

70 mb test video linki yollamıştım senin konuya, o videoyu nuc üzerinden powerdvd14 kullanarak oynatırmısın, sonuçları en kısa sürede paylaşırsan çok makbule geçer,

aslında bende bu tür cihazlardan istiyorum, androide alışamadım bir türlü, belki nuc veya benzeri alırım, o yüzden soruyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazi Zombie Army 2 -- 11 Ocak 2015; 11:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

Ama ne kadar arastirdiysam fiyat nedir nerde satiliyor bulamadim. Internetten bakmadigim yer kalmadi, yok bulamadim.

http://www.amazon.com/Asus-GR8-R047R-ASUS-Desktop/dp/B00PY0TD5O/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1420960542&sr=1-1&keywords=ROG+GR8

boyutu eski 14inch monitörlerin yanında duran kasalar kadar, ama ince....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazi Zombie Army 2 -- 11 Ocak 2015; 11:10:05 >

• Popcorn Time uygulamasını win8.1 mağazadan mı indirdiniz?
    Yoksa sitesinden Popcorn-Time-0.3.6-Setup.exe 'yi mi indirip kurdunuz?
  • Popcorn time kapandı diye biliyorum.geçen hafta duyurdular.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.