Şimdi Ara

intel-nvidia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel-nvidia işbirliği içindelermi?Aynı anda benzer özellikteki mimarileri kullanıyorlar.Nvidia'nın yeni nesli ile intelin yeni neslinin ortak yöne daha az alan kaplaması,daha az ısınması ve daha az enerji tüketmeleri?

Ayrıca amd ye karşı amd nin tam tersi yönde gidiyorlar.Örn amd de işlem gücü, güç tüketimi fazla,fiyatlar düşük kalite diğerlerine göre düşük(bunu derken eleştirmiyorum işlemcimde ekran kartımda amd.Fakat bunu kabul edelim.Yada firmalar bilerek sorunlu mallar üretiyorlar) iken intelde tek çekirdek performansı Yüksek,enerji tüketimi düşük fiyat fazla ve destek daha iyi.(teknik destek değil uygulama desteği)

Not:Tüm parantezler fanboy saldırılarından korunmak içindir.Son olarak şunu belirteyim herhangi birini tutmuyorum.İkiside birbirinin zıttı ve tüm insanlara bu şekilde hitab ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

intel-nvidia işbirliği içindelermi?Aynı anda benzer özellikteki mimarileri kullanıyorlar.Nvidia'nın yeni nesli ile intelin yeni neslinin ortak yöne daha az alan kaplaması,daha az ısınması ve daha az enerji tüketmeleri?

Ayrıca amd ye karşı amd nin tam tersi yönde gidiyorlar.Örn amd de işlem gücü, güç tüketimi fazla,fiyatlar düşük kalite diğerlerine göre düşük(bunu derken eleştirmiyorum işlemcimde ekran kartımda amd.Fakat bunu kabul edelim.Yada firmalar bilerek sorunlu mallar üretiyorlar) iken intelde tek çekirdek performansı Yüksek,enerji tüketimi düşük fiyat fazla ve destek daha iyi.(teknik destek değil uygulama desteği)

Not:Tüm parantezler fanboy saldırılarından korunmak içindir.Son olarak şunu belirteyim herhangi birini tutmuyorum.İkiside birbirinin zıttı ve tüm insanlara bu şekilde hitab ediyorlar.

İntel işlemci , AMD ekran kartı. Bu devirde bu ikiliden başkası can yakar pişman ettirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.