Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Intel Optane M2 SSD SıfıR 75tl Satın Al 13 Ocak 2019 20:51 1 1 Intel Optane M2 SSD SıfıR 75tl 0 notebook aldım m2 ssd çıktı içinden 16gb optane m2 ssd, algoritması ile sık kullanılan uygulamaları ve windowsu hızlı açılmasına izin veriyor,ben kendi ssd mi taktığım için boşa çıktı 0 sayılır çıkartıp kutuya koydum.Introducing Intel Optane Memory: a smart and adaptable system accelerator that customizes your computing experience, unleashing high-performance responsiveness while affordably maintaining mega-storage capacity.Pair with a SATA HDD to affordably increase responsiveness without compromising storage capacityAccelerate day-to-day tasks with smart, intelligent software that customizes your compute experienceDouble your PC responsiveness for noticeably shorter boot times, fast application launches, extraordinary gaming and responsive browsing.Use with a 7th Gen Intel Core processor-based system along with an Optane Ready Motherboard and an SATA HDD.AMAZON LİNK[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/988712/f57d2e86-962b-4059-8a18-dacb2c490faa.jpeg [/simage]Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun,İlkadım Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] indirim İntel arc a750 256Bit 8GB GDDR6 Sıfır gibi Kutulu Faturalı Garantili [SATILDI] SATILDI Diablo 4 Ultimate HAZIR SİSTEM 2aylık ŞOK FİYAT RYZEN 5 5600 RX 6600 8GB - 512GB SSD - 16GB RAM acil Intel Optane M2 SSD SıfıR 75tl
quote:Orijinalden alıntı: TrualBen talibimcevap verildi. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] indirim İntel arc a750 256Bit 8GB GDDR6 Sıfır gibi Kutulu Faturalı Garantili [SATILDI] SATILDI Diablo 4 Ultimate HAZIR SİSTEM 2aylık ŞOK FİYAT RYZEN 5 5600 RX 6600 8GB - 512GB SSD - 16GB RAM acil Intel Optane M2 SSD SıfıR 75tl