Şimdi Ara

İntel Paylaşımlı 128mb Ekran Kartı????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel 128 mb paylaşımlı... Arkadaşlar notebookların yarısında bulunan bu karta sahip bir hp pavilion modeli düşünüyorum (pavilion 445 ea). Kullanan varsa lütfen söylesin... Bu kartla Photoshop-Flash gibi uygulamaları çalıştırıp, oyunlardan bazılarını oynayabilir miyim? oksa paraya kıyıp x700 mü almalıyım? İhtiyaç fazlası olduğunu düşünüyorum çünkü ben grafik işleriyle uğraşmak için istiyorum notebooku. Bi bilen varsa tavsiye yazsın arkadaşlar...

• Profesyonel kullanıcam dersen çok kötü bir seçim derim.
    Mesela benim 915gm paylaşımlı ekran kartı olan laptopum yaptığım basit 3dmax animasyonlarını render ederken çok bekliyor.Photoshop ise filtre kullanırken kasıyor.Bence 1249$+kdv vereceksen paylaşımsız bir model seçmen faydalı olacakdır sana
  • RAM 512kiyken Photoshop felan RAMi bitirdiği için makine kasıor.. Ama RAM 1gb iken sorun yok.. ama 1249$ verdikten sonra dolu makine war..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 16 Mart 2006; 19:31:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Profesyonel kullanıcam dersen çok kötü bir seçim derim.
    Mesela benim 915gm paylaşımlı ekran kartı olan laptopum yaptığım basit 3dmax animasyonlarını render ederken çok bekliyor.Photoshop ise filtre kullanırken kasıyor.Bence 1249$+kdv vereceksen paylaşımsız bir model seçmen faydalı olacakdır sana

quote:

ama 1249$ verdikten sonra dolu makine war..

yani..o paraya çok rahat x700 veya go6600 ekran kartına sahip dizüstü bilgiasyar bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 16 Mart 2006; 21:54:04 >

• bence hp alma kötü bir seçim ayrıca almışken paylaşımsız ekran kartı al(ati geforce gibi) paylaşımlı (intel media accelator gibi) bu kartlar anakarta sabit olduğundan değişmeleri zor ve grafik için kullanmak istiyorsan alma bence. Unutmamak lazımki laptoplar alınmışken bir kere alınmalı veen iyi konfigrasyona sahip olmalı. Ama param yok dersen bilemem..
  • Arkadaşlar iki notebook arasında kamıştım. hp-asus... HP 445ea ve ASUS A6Vq.. İkisi de parlak ekran ve 80 gb hard disk.. işllemcieri aynı, ram aynı falan.... sadece ekran kartları farklı.. ASUS ge force 6600 turbo ya sahip. Hp ise intel tümleşik. Ama ge force 64 mb paylaşımsız, 256 ya kadar payaşım destekli... HP olsun istiyordum ama sanırım asus daha doğru bir karar.. Ekran kartı önemli...
  • Ewt Asus bence de doğru bi karar ki o fiyatta en ii makinelerden biri.. Geçen gün arkadaşıma önermiştim..

quote:

Orjinalden alıntı: mgk

Arkadaşlar iki notebook arasında kamıştım. hp-asus... HP 445ea ve ASUS A6Vq.. İkisi de parlak ekran ve 80 gb hard disk.. işllemcieri aynı, ram aynı falan.... sadece ekran kartları farklı.. ASUS ge force 6600 turbo ya sahip. Hp ise intel tümleşik. Ama ge force 64 mb paylaşımsız, 256 ya kadar payaşım destekli... HP olsun istiyordum ama sanırım asus daha doğru bir karar.. Ekran kartı önemli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paylaşma kardeşim kartın bi başına çlşsın az para deil verecein...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.