Bildirim
intel pentium4 cpu3,00ghz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence sen bir an önce o işlemciyi elden çıkarmaya bak. o prescottlara 20 tane fan taksan yine de 70 in altına düşmez.bu arada sorununun çözümü elindeki fanı temizlemek tozlanmş olabilir olmazsa kaliteli bir fan almak şöyle 5000 rpm falan. -
fanın temizle güzelce , ve ısı pastası sür tekrar daha sonra biosa girip max işlemci sıcaklığını 90 lara çek yada tamamen iptal et -
FANI TEMİZLEDİM AMA FAYDA ETMEDİ
RAMLA İLGİLİ OLABİLİRMİ
YADA İŞLEMCİNİN ÖMRÜMÜ DOLMUŞ.
YENİ BİR İŞLEMCİ ALIRSAM NE TAFSİYE EDERSİNİZ
YENİ OYUNLARI KALDIRSIN(CRİSİS) YUKSEK GRAFİK PROGRAMLARA DAYANIKLI OLSUN (COREL)
ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM -
grafik kartının fanı ile ilgili bir sorun var mı kontrol et. 70 derecede o işlemcinin çalışması lazım. aynı sorunu ben de yaşadım. vga kartının fanı bozulmuş, gpu ısınınca da sistem kendini kapatıyormuş. değilse de arkadaşlar açıklamış yapılması gerekenleri. -
tafsiyeler için sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X