gıgaybte ga-p31-s3g anakartım ve işlemci olarak intel q6600 var güç kaynağı olarakta thermalteke 550 w guc kaynagı kullanıyorum ama oveclok yaparken system optimized hatası alıyorum.Yaptıkan sonrada 2ghz geçmiyor ne yazıkki.Yardımdılarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba kardeş anakartın P35-S3G olmasın ?
LorraineL
kullanıcısına yanıt
Hayır anakartın uzerındekı yazıyı yazdım ben sıze :)
Anladım ben de imzamda ki sistem var benzer bir sorun olabilir, konularıma girersen çözümünde yardımcı olabilirim belki :)
vid değeri nedir işlemcinin oc yapmadan?
AdamRtm
kullanıcısına yanıt
? anlamadım ocerclock ılk defa yapcam :D
ozaman vid değerinin ne olduğunu nasıl bakılabileceğini overclock un nasıl yapıldığını videolardan biraz öğren qserisi herhangi işlemci için ban illa q6600 olmasına grek yok mesela o c yaparken hangi ayarlar anakarttan kapatılır nelere tam olarak voltaj verilir fikir edin sonra sana değerleri yazarım :)
AdamRtm
kullanıcısına yanıt
zaten değerlerini yapıyom 3 ghz olarak gorunuyor cıkınca ama bılgısayarı acınca 2 ghz oluyor ve daha geçmiyor
tuguj123
kullanıcısına yanıt
İşlemci çarpan değerini yük altında olmadığı zaman 6 ya düşürüyor buda hızı 2 ghz e indirmiş oluyor.İşlemci yük altındayken kontrol edin.
erdm6
kullanıcısına yanıt
peki onu nasıl yapcaz acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme