|
Bildirim
Amd, İnteli o kadar çok şoka soktu ki intel ne yaptığını bilmiyor ..
2200$'lık işlemci ile 499$'lık işlemciyi karşılaştırmışlar. Komedi resmen bide aynı segmentin ürünleri bile değiller. Amd bu grafikte intele gene tokat atmış ben bunu gördüm. |
2200$ vs 499$ Üstelik sunucu işlemcisi bile değil kıyasladıkları işlemci.. Intel şaka gibi.. o paraya öküz alırız öküz :)
|
İntel ağlıyordu. G4560 diyordu fanlarsa. İntel ise spike ları ile karşılık veriyordu.
|
2200 dolarlık intel xeonu 499dolarlık amd ile kıyaslamak :))))
|
ne kadar tebiyesiz şu intel 1800x in hızını 2.2ghz e düşürmüş ayıp ayıp dürüst mücadele et
amd senin işlemcilerinle karşılaştırma yaparken böyle sahtekarlık yapmıyor intel başından sonuna kadar terbiyesiz seviyesiz sahtekar bir firma intelden iyice sogudum haaa ryzen den önce hep intel kullandım ama bundan sonra kesinlikle intel işlemci almayacagım 1800x i kendi hızında test ettiler ve 1800x intelin bu işlemcisini büyük ihtimalle tokatladı intel hemen 1800x in hızını 2.2ghz düşürüp o şekilde bu sonuçları verdi sahtekar intel |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 15 Temmuz 2017; 18:52:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 15 Temmuz 2017; 19:36:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|