Bildirim
intel security true key'i silemiyorum acil yardım!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hocam olacanı sanmam ''should ı remove it '' programı ile denedim olmadı CCcleaner ile dendim olmadı...tr deki sunucularına mesaj attım yarın bakacam.
regedit'den silecem komple -
quote:
Orijinalden alıntı: mertoğlan
hocam olacanı sanmam ''should ı remove it '' programı ile denedim olmadı CCcleaner ile dendim olmadı...tr deki sunucularına mesaj attım yarın bakacam.
regedit'den silecem komple
Tamam hocam kolay gelsin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunu çözdüm sonunda kaldırdım programı
quote:
Orijinalden alıntı: mertoğlan
Sorunu çözdüm sonunda kaldırdım programı
Hocam nasıl kaldırdınız tarif edebilirmisiniz bende de bu trukey programı yüklenmiş en ince ayrıntısına kadar sildim sadece 50kb'lik tek bir dosyası kaldı silmeye çalıştıgımda dosya şifreleme sistemi EFS üzerinde çalışıyor diyo kalkmıyor regedit'ten nasıl silebiliriz ? -
Çalıştır ı açın regedit yazın ardından Intel Security True Key yazın enter
Dosyayı silin, böle yapınca denetim masasında programlar kısmında gözükmüyor ancak C'de klasör duruyor oradan bende silemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoğlan -- 22 Ekim 2016; 18:13:39 >
Teşekkür ederim hocam programı kaldırmak için işe yaradı ve sizin sorununuza çare olarak şunu söyleyebilirim pc'yi kapatın açın ve açtığınız anda C'ye girip silmeyi deneyin bende klasörü bu şekilde sildim. Çünkü biraz bekleyince sistem dosya şifreleme diye birşey devreye giriyor ve engelliyo silmeyi bir kez deneyin söylediğimi bende işe yaradı. -
Bugün Microsoft destek hattını aradım durumu izah ettim telefondaki eleman Çalıştır bölümüne msconfig yazıp oradan programı komple inactive edip kaldırabilirsiniz dedi akşam yurda geçince deneyecem
Eğer o şekilde olmassa benim dediğim yöntemide deneyebilirsiniz bende çok şükür kurtuldum. Kendi kendine kuruluyordu tedirgin edici bir program açıkçası -
Arkadaşlar merhaba. Aynı sorun bende de vardı. Ben c'ye program files a girdim, ordan intel securitiy klasörünün içinde uninstal vardı onu açarak sildim ve silindi. Umarım ilerde bi sıkıntı çıkmaz :) -
Aman hocam google chrome dan sakın flash player yüklemeyin, benim pc çöktü dosyalar da gitti. Tekrar formatladım sakın sakın yüklemeyin. -
Burda anlatılanları deneyinhttps://www.pcbilimi.com/intel-security-true-key-nasil-kaldirilir/ -
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=I8OhSjJeW1U
tamamen halledersin video linkindeki uninstall programını indirmeyi unutma...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X