Bildirim
Intel Skylake (14nm) i7-6700K - i5-6600K + Z170 Çipset (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Asus Z170 Pro
Pro versiyonda W-iFi ve Dual LAN görmek ilginç.
Bu anakart büyük ihtimal mühendislik örneği ve ismi yanlış yazılmış. ASUS'un Pro modellerinde bu özellikler (çok fazla phase, 3 tarafa uzanan heatpipe, debug led vs.) olmaz. Ayrıca kartın üzerinde 5'li GPU kullanımı yazılmış, 3 slot mevcut.
Bu çıkışında Deluxe modeli olacaktır.
Hocam Dünya'nın en büyük teknoloji fuarlarından birinde Asus gibi bir firma böyle bir Yanlışlık yapar mı hiç? Ayrıca o 5-Way Optimization olayı slotla alakalı birşey değil. Asus'un anakarta sağladığı özelliklerin bütününe verdiği bir isim 5-Way Optimization.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alcatraz_tr
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
quote:
Asus Z170 Pro
Pro versiyonda W-iFi ve Dual LAN görmek ilginç.
Bu anakart büyük ihtimal mühendislik örneği ve ismi yanlış yazılmış. ASUS'un Pro modellerinde bu özellikler (çok fazla phase, 3 tarafa uzanan heatpipe, debug led vs.) olmaz. Ayrıca kartın üzerinde 5'li GPU kullanımı yazılmış, 3 slot mevcut.
Bu çıkışında Deluxe modeli olacaktır.
Hocam Dünya'nın en büyük teknoloji fuarlarından birinde Asus gibi bir firma böyle bir Yanlışlık yapar mı hiç? Ayrıca o 5-Way Optimization olayı slotla alakalı birşey değil. Asus'un anakarta sağladığı özelliklerin bütününe verdiği bir isim 5-Way Optimization.
Böyle fuarlarda bu tarz sunulan ürünler normal, MSI'n yeni X99 ve Z170 anakartını incelersen daha hazırlanmakda olan ürün olduğunu görürsün neyse buraya yazdım çıkınca görürüz, o ürün deluxe modeli olacak.
Pro modeli olusada bizim için iyi olur çünkü Pro için çok üst düzey bir anakart olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Haziran 2015; 21:06:54 >
-
-
-
Asus X99 Deluxe'da, I/O panelini bir beyaz kaplama yaptı. ASRock, Gigabyte hemen taklit etmiş :)
Ama hakkını yemeyelim, çok hoş görünüyor kart. -
quote:
Asus X99 Deluxe'da, I/O panelini bir beyaz kaplama yaptı. ASRock, Gigabyte hemen taklit etmiş :)
Ama hakkını yemeyelim, çok hoş görünüyor kart.
Ben g1 modelinin tasarımını hiç beğenmedim, oyuncak gibi duruyor. Renk uyumuda oldukça kötü geldi.
İşte millet gaming, gamer yazan cicili bicili şeyler alınca üreticlerde böyle oyuncaklar yapmak zorunda kalıyor. -
-
-
-
Açıkçası sırf estetik açıdan yorum yapmak gerekirse Asrock Z170 Extreme7 ve EVGA'nın Z170 Classified çok hoş duruyor...diğerlerini sollamış bence. -
Anakartları, işlemcilerinden daha güzel olan bir işlemci serisi geliyor intel'den yahu :D sonuçta yeni çıkacak işlemcilerle şuanki İşlemciler arasında çok az bir fark olacak. Ama bakıyorum anakartlara sanki uzaya mekik fırlatacağız! :D Eminim sırf anakartların tasarımından dolayı çok gereksiz yere 4770-4790K'larından bu İşlmecilere geçenler olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam haklısınız bu seriye geçen çok olacaktır anakartların tasarım ve yenilik konusunda ve ddr4 için güzel bir sebep ileriye yönelik olarak yoksa işlemci performansı anlamında birşey fark etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ddr4'ün ne gibi bir getirisi olacak aslında yeni bir işlemci ve anakart alıcam ama haswell dan mı yoksa skylake mi bilmiyorum skylake mimarili anakartlarda ddr3 desteği olacak mı? -
Hem DDR3, hem de DDR4'lü kartlar gelecek. Hatta Biostar'ın modeli görünmüştü Computex'de. Tabi bunlar daha çok giriş seviyesi modellerde olacak.
DDR4, daha fazla bant genişliği. Daha düşük çalışma gerilimi. 1.2 - 1.35 arası. Intel Skylake ile, X99 haricindeki platformunda da DDR4'e geçmiş olacak. Skylake'a kadar elinizde idare edecek sistem varsa bekleyin.
EVGA Z170 FTW ile Z170 CLASSFIED
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Haziran 2015; 0:50:46 >
-
takip -
quote:
Hem DDR3, hem de DDR4'lü kartlar gelecek. Hatta Biostar'ın modeli görünmüştü Computex'de. Tabi bunlar daha çok giriş seviyesi modellerde olacak.
DDR4, daha fazla bant genişliği. Daha düşük çalışma gerilimi. 1.2 - 1.35 arası. Intel Skylake ile, X99 haricindeki platformunda da DDR4'e geçmiş olacak. Skylake'a kadar elinizde idare edecek sistem varsa bekleyin.
EVGA Z170 FTW ile Z170 CLASSFIED
sonbahara kadar bekleriz
benim için orta seviye oyuncu anakartında 2 slot ddr3 olması yeterli elimde corsair venageance serisi 8 gb ram var heba olsun istemiyorum
-
i7 6700K'nın içi
-
Beyler simdi bu 14 nm 5. Nesil islemcilerle skylane 6. Nesil islemciler arasinda ne fak olucak? Yani yeni sistem kurmak isteyen yeni cikacak 14 nm islemcileri alirsa ne kaybeder?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X