Şimdi Ara

INTEL tabanli Sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. sistem yenileme yapacagim. Dusundugum sistemle ilgili goruslerinizi almak istiyorum.Dusundugum sistem su sekildedir:

MSI GTX 1080Ti Gaming - 11 Gb ekran karti
    Intel Core i5-8600K - Socket LGA1151 - 6 cekirdek - 3,60GHz yada Intel Core i7-8700K - Socket LGA 1151 - 6 cekirdek - 3,70GHz islemci
    Trident Z RGB - DDR4 - Kit 16Go (2x 8 Go) - 3200 MHz - CL16 ram
    MSI Z370 GAMING PRO CARBON ana kart

Geri kalan sistem elimde mevcutdur. sizce bu sistem nasil arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spadelock -- 6 Ekim 2018; 0:20:14 >

• Geri kalan parçalar neler sıvı sogutma varmı power ne monitör ne bunları yazarsanız tavsiye ona göre verilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    viewsonic 144hz 1ms oyuncu monitoru
    corsair H110i 240mm sivi sogutma
    coller master 700watt bronz psu
    240gb ssd
    500gb hdd
    Bunlarin hepsi var elimde iyi parcalardir yani bu sistemi rahatlikla kaldiracagi icin yazma geregi duymadim.
  • hayır o yüzden demedim sisteme gelicek parçalar önemli yani kullanıcagın parçalar bence 1080ti yerine gtx2080 alabilirsin nerdeyse 1080ti ile aynı para geri kalanda gayet uyumlu
  • Bu saaten sonra 8600K alınmaz, o sisteme 8700 veya 9700 alınmalı.
    Hocam gtx 2080 nezaman cikacak islemci nasil sence?
  • hocam i5 8600k ilerisi için iyi degil daha şimdiden 9.nesili geliyor ve bu nesil için son işlemci gene intel yeni anakart aldırcak millete ö yüzden tavsiye etmiyorum

bu arada rtx serisi çıktı piyasada 1 ekimde çıkmıştı

ben amd r7 2700x öneririm 8 çekirdek 16 izlek bir işlemci ve i5 den sadece 400 tl pahalı ve i5 14 nm 2700x 12nm bunlarıda göz önüne aldıgımızda baya ileriye yönelik oluyor

i5 8600k dan kat kat performanslı bir işlemci forumca çokca sefer kanıtlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Ekim 2018; 21:15:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    8700k alabilirim hocam arada fazla fark yok yurt disinda oldugum icin kur farki olmuyor
    Hocam ust seviye bir sistem istiyorum ben. Yurt disinda oldugum icin kur farki yok o yuzden siz bana ana kart, islemci ve ram onerirmisiniz acaba?
  • spadelock kullanıcısına yanıt
    hocam onu deseydinizya baştan ama ben gene i7 önermem çünkü yurt dısındada olsan para kolay kazanılmıyor amd ryzen 2700x e bakabilirsin monitörünüz 1080p mi eger 1080p ise 4k 144 hz monitör e çıkın rtx 2080 ile

amazondan güzel bir 2700x sistem toplayabilirim yaşadıgınız yer neresi bu arada

intel sistem ısrarcıysan 9.nesli bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Ekim 2018; 21:22:31 >
  • Yurtdışındaysan 9700 al.
    Hocam monitor viewsonic 1080p 144hz 1ms oyuncu monitoru aynen hocam yurt disindayim diyede futbolcu degilim:)yani bu sistemi alacak gucum var cok asirisinida alamam sahsen yani cok para burdada sence bu ekran karti nasil GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC - 8 Go INTEL tabanli Sistem tavsiyesi
  • gayet güzel hayır canım öyle demek istemedim 4k 60 hz monitör bile rtx2080 için yeterli siz yaşadıgınız yeri deseniz bende ona göre bir konfigre oluştursam
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    9700 nedir hocam amdmi intelmi
    fransa hocam benim alis veris yaptigim side cdiscound burada 4 kerede alabiliyorum
    yav hocam benim bu kartin ciktigindan inan haberim yokdu valla cok saol ya ayni fiyata 1080 alacakdim az kalsin adamsin valla
  • spadelock kullanıcısına yanıt
    tamam hocam benim önerdigim kart 4k ve güncel bir kart buna bakın güzel bir 4k monitör ile vala
    tamamdir bunu aldim bil peki islemciye ne diyorsunuz? i9 beklemek iyi hocamda intelin dini imani yokki fiyat katlayip geliyor
  • ben intel almanı önermem intel hiç kullanıcı dostu degil para dostu soyguncu bir firma sizin için su 3 parçayı topladım fiyat bu zaten monitörü satıp 4k bir monitöre geçersen zaten amd dede aynı gücü alırsın inteldede
    imgbb.com
    Ads z
    https://ibb.co/gKWj1z
    amd anakart işlemci ve ram
    intel anakart işlemci ve ram

intelde eger beklerim yeni seriyi illa intel olsun diyorsanda temsili fiyat bu sekilde olcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Ekim 2018; 21:46:19 >

peki hocam monitoru satipda 4k ya hemen gecemem cunki 4 kerede odemem lazim yani anliyacagin en az bu monitorle 6 ay idare etmem lazim alacagim bu ekran kartiyla bu monitoru kullana bilirim degilmi bir sorun olmaz monitorum Viewsonic VG2401MH 144Hz Gaming Monitor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.