Şimdi Ara

INTEL vs AMD64 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kere şunu söyliyim , yukarıda 3dmark kullanmışsınız testlerde bir sistemde 9550 , diğerinde 9600xt var kafadan sacmalık olmus intel'in 3d de amd64 ü gecmesi imkansız , kaldıki 160$ lık A64 3000+ ile pcmark 2002 den 9800 cpu puanım var varsa gecebilecek buyrun , bunu 3.2EE ve bilimum intel işlemcileri senelerce kullanmış biri olarak söylüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

fake bunlar intel , amd 64 ü geçemiyor bunu herkes biliyor daha ne zorluyorsunuz....

ney duyamadım kardeş intel amd 64 ü geçemiyor haa.güldürmeyin beni
    yeni intel 64 bitleri gördünmüsen ikiye katlamış amdyi maşallah.p4 yüksek saat hızlarında çalıştığı için amd yi geçer.testlerde belli zaten.bir hafta önce ki bir pc mark 2002 sonuçlarında intel birinci olmuştu.
    nasıl amd yi gecemiyor ben anlamadım

64 bit intel piyasaya bir otursun bak nasıl buraları yıkılıyo intelden görüşücez.(ahh birde ucuz satsa buyüzden herkes amd ye yöneliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 14 Mart 2005, 10:54:07 >

• Cok komik.. bu dediğine sen inanıyormusun...
    Sana cok basit bir örnek veriyim anlayacaksın

A64 2925mhz -- fx5950u 520/1020 -- 3dmark 2001: 28200
    İntel P4 3.4EE ES(Engineered sample) @ 4300mhz -- fx5950u 6xx/1035 -- 3dmark 2001: 28000

fazla söze gerek yok , A64 3000+ 160$ , 3.4EE ES 1200$..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 14 Mart 2005, 10:59:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Cok komik.. bu dediğine sen inanıyormusun...

tabi ki bizde yalan olmaz.intel daha yüksek alır bence.bahsettiğim link

http://forum.donanimhaber.com/m_2171428/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

quote:

Cok komik.. bu dediğine sen inanıyormusun...

tabi ki bizde yalan olmaz.intel daha yüksek alır bence.bahsettiğim link

http://forum.donanimhaber.com/m_2171428/tm.htm

Bunu bekleyip görelim o zaman intelden cacık olmaz heleki fiyat performansta girerse muhattao bile olmam bu durumla

• Verdiğin linteki 10k yı aşan skora bana ait , ve ben pcmark 2002 ile yapılan ölçümlere gülüyorum sadece.... Bak bakalım o linkte 1. kim..
  • senin olduğunu biliyorum.neyse yaw öyle olsun amd birinci cıkar sadece pc markta geçmiş bunu gördük.
    normalde amd her türlü geçer sanırım.ama 64 bit intel i geçemez

şuan amd 1. diyelim

böyle bir topiç için birbirimizi kırmaya değmez.ok iyi o/c ler..
  • Dostum tabiki birbirimizi kırmaya değmez iama benim anlatmaya calıştıgım şuan A64 cok daha iyi bir seçim , inetl 64 bit işlemcilerin testleri yayonlandı ve hiç iç açıcı değil onu söyliyim.. İntel ne zaman dothan mimarisini alır Ht ve 800fsb desteği yapıp masa üstüne cok sağlam bir chipsetle sürerse ilk alacak olan yine benim..
  • quote:

Dostum tabiki birbirimizi kırmaya değmez iama benim anlatmaya calıştıgım şuan A64 cok daha iyi bir seçim , inetl 64 bit işlemcilerin testleri yayonlandı ve hiç iç açıcı değil onu söyliyim.. İntel ne zaman dothan mimarisini alır Ht ve 800fsb desteği yapıp masa üstüne cok sağlam bir chipsetle sürerse ilk alacak olan yine benim..

Alaman olm, Intel karalisteye eklettim seni.

hiçbiryerde sana intel satmayacaklar.
  • Senden önce alıcam hemde mete cim....
  • merhaba arkadaşlar işlemciyi overclock yapıyorum ram'i görmüyor. eski halinde ram'İ görüyor nedenini yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

her şeye rağmen AMD yav bir işlemci bu kadarmı soğuk çalışır

ha amd 64bit edition ha ergün penbe nasıl karsılastırma ama
  • herşey ortada intl diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

herşey ortada intl diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: efekan

herşey ortada intl diyorum

zuhahahahaa arkadasım sen hıc amd kullandınmı su sıralar

• AMD AGIR YALAN OLMUS

AMD<İNTEL BU SABIT BIR İŞLEMDİR DEGISMEZ....

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Resim açılsa bide ney olduğunu anlıyacaz ama

tıklayıver
  • 1988 den beri intel cpular kullandım (öncesi amiga lar) ve muhtemelen yakınlarda AMD64 e geçeceğim. Sanırım yeterli şeyi söyledim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.