Şimdi Ara

Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
11
Favori
123.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung tv'ler için, widi programını açın "paylaş" kısmında sağ tarafta ekran gelicek o ekranda kablosuz ekran ekle diye bir şey göreceksiniz ona tıklayın daha sonra televizyondan screen mirroring kısmına gelin ondan sonra tv'yi bulacak widi programı, ordan tv yi seçin bağlanacak.
  • Gecikme olmaması için TVnin görüntü modunu "oyun" yapın.
  • widi ve miracast internet router olmadan görüntü aktarabilen bir teknoloji. widide resim video telde açıkken paylaştan tv ye aktarıyorsun. miracastte tel ekranı gecikmeli olarak tvde tekrarlanıyor. lg g2 ile lg 42lb580n ile yeni kullandım ve böylece netleştirdim. benim gibi farkını okuyup karıştıran varsa diye açıkladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper i5 işlemcili widi destekli laptop um var ama lg 47lm640s led tv ye baglanamıyorum ekran görüntüsünü tv ye aktaramıyorum
  • Bende Samsung 46ES7000 tv de çalıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHERIFF

Bende Samsung 46ES7000 tv de çalıştıramadım.

Samsung es serisinde eskiden çalışıyordu fakat sonra çalışmaz hale geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllaha dizüstü pc mi olması gerek yadan wifi olmasımı gerek
  • Laptop ekranını tv yansıtınca laptop görüntüyü kapatma şansımız var mı?
    Laptop çalışmaya devam etsin yalnız ekran kapalı görüntü ve ses tv den gelecek şekilde. Bu şekil demi oluyor yoksa hem tv hemde laptop görüntü açık mı?
  • görüntü kablo kadar akıcı değil, full hd filmlerde falan fark edersiniz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Samsung tv'ler için, widi programını açın "paylaş" kısmında sağ tarafta ekran gelicek o ekranda kablosuz ekran ekle diye bir şey göreceksiniz ona tıklayın daha sonra televizyondan screen mirroring kısmına gelin ondan sonra tv'yi bulacak widi programı, ordan tv yi seçin bağlanacak.

Philips tv ler icin ne yapmak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam. benm laptop arkadaşın tvsine direk bağlanıyor(lg) kendi tvme (vestel) direk bağlanıyor ama ekran görünmüyor. ses tvde ama görüntü yok. kafayı yiycem var mıdır fikri olan
  • selamın aleyküm konuyu hortlatayım dedim bende philips tv var miracast özelliği mevcut fakat laptopum win 7 bi türlü araştırdım sonuç bulamadım yardım ederseniz herkes sebeplenmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcjho

arkadaşlar selam. benm laptop arkadaşın tvsine direk bağlanıyor(lg) kendi tvme (vestel) direk bağlanıyor ama ekran görünmüyor. ses tvde ama görüntü yok. kafayı yiycem var mıdır fikri olan

bi sonuç bulabildiniz mi?
  • öncelikle merhaba herkese.

bilgisayarım msi pe60 6qe 407xtr

tv ise LG 42Lm660s

kaç saattir uğraşıyorum araştırıyorum deniyorum ama bir türlü aynı ağa bağlı olmama rağmen bağlanamıyorum. tv de ayarlarda intel widi var açıyorum. pcde win 10da kablosuz ekran a bağlan diyorum bekliyor bekliyor bağlanmıyor. pc ye intel in güncel driverlarını kurdum,intel widi indirdim (intel widi yazılımı benim yaptığımdan farklı bir şey yapmıyor, sadece kablosuz ekrana bağlanmak için kısayol ki fn+f2 daha kısa bence :D

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM.
  • gecenin kaçı olmuş en az 3 saattir uğraşıyorum çünkü hdmi kablo takmadan istediğim an tv ye uzaktan bağlanmak istiyorum başladığım işi bitirmek isterim taktım valla bu işe. :D
  • moon_23 kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün vestel tv ve casper tablet/netbooku bağlamaya çalıştım olmadı.Bağlanıyor yazıyor sonra bağlanamadı!!! Sinir durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsynn

selamın aleyküm konuyu hortlatayım dedim bende philips tv var miracast özelliği mevcut fakat laptopum win 7 bi türlü araştırdım sonuç bulamadım yardım ederseniz herkes sebeplenmiş olur

aynı sorun bende de var kardeş. benim laptop asus ancak win 7 olduğu için yüklenmiyor. var mı bunun bi çözümü arkadaşlar
  • anında görüntü aktarımı olurmu oyun oynanabilecek kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.