Şimdi Ara

Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
11
Favori
123.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    win7 ve win8 olarak iki işletim sistemi kurulu
    win8 ile bir kere olsun birleştirdim fakat goruntu aktarılmadı

amd c-60 apu with radeon(tm) hd graphics 1.00 ghz<<işlemci bu
    broadcom 802.11 n ağ bağdaştiri

acaba bu donanımla nasıl baglanabılırım bı kac program vs buldum ama goruntuyu aktaramadım bı turlu
    bu arada tv aynı lokasyondan kablolu baglı ,netbookta kablosuz baglı
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

elimde aspire one 725 netbook var
    win7 ve win8 olarak iki işletim sistemi kurulu
    win8 ile bir kere olsun birleştirdim fakat goruntu aktarılmadı

amd c-60 apu with radeon(tm) hd graphics 1.00 ghz<<işlemci bu
    broadcom 802.11 n ağ bağdaştiri

acaba bu donanımla nasıl baglanabılırım bı kac program vs buldum ama goruntuyu aktaramadım bı turlu
    bu arada tv aynı lokasyondan kablolu baglı ,netbookta kablosuz baglı
    saygılar

bu konuda bılgısı olan yok sanırım
    lg nin görüntüyü aktaran bı program varmış onunla oluyo dıye yazmışlar ama programı bulamadım
  • anlamamki kullanıcısına yanıt
    AMD işlemci ile ilgili bilgim yok dostum. Üzgünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

ben win8 de baglantı kurdum ama görüntü gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

ben win8 de baglantı kurdum ama görüntü gitmiyor

Bende Intel işlemci var. Samsung tv ile önceden görüntü sağlayabiliyordum fakat şu anda sağlayamıyorum. Her türlü güncelleştirmeyi yaptım ama olmuyor. Eski programı yüklüyorum, yine beceremiyorum.

Senin işlemci AMD olduğu için ne yapabilirsin gerçekten bilmiyorum.
  • Ah bir de şu Asus zenfone 5 ler için olsaydı bu özellik. Bir türlü yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    ben de şuan bu ürünü araştırıyorum
    almam lazım
  • anlamamki kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Bende de AMD Rodeon 5000 serisi ekran kartı var, siz çözüm bulabildinizmi ?
  • arkadaşlar tv de widi desteği yoksa her hangi bir aparatla falan bunu sağlayabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

arkadaşlar tv de widi desteği yoksa her hangi bir aparatla falan bunu sağlayabilirmiyiz ?

http://teknoseyir.com/miracast-ve-ezcast-ile-kablosuz-goruntu-aktarimi

Şuna bir bak istersen..

• Macbook Air'de Bootcamp ile kurulan Windows'ta çalışır mı acaba?
  • kablolu olarak verdiği performansı kablosuz olarak veriyormu? örneğin gecikmesiz 60fps akıcı?
  • Samsund smart tv de kullanan var mı acaba bunu deniyorum ama bulamıyor bir türlü win8 de :( widi destekliyor işlemcim bu arada tv de destekliyor
  • Slm arkadaslar benim telefonum lg g2 televizyonum samsung wifi direct ve.miracast olayini telefonda yapiyorum oyunlarda cok az bi gecikme oluyo yarim saniye gibi.araba oyunlarinda sorun oluyo biraz ama int den telefonuma 3 boyutlu fim indirdim ve goruntuyu televizyina verdim ve izledim ( tv den film basladiginda 3d acilmasi.lazim ) bence harika bi ozellik kabloya gerek kalmiyo 0.5 saniyelik gecikme ilerdeki wifi tecnolojisiyle sifira inecektir

• merhaba,
    ben de Lg televiyona dell 5547 bilgisayarım ile bu özellik ile kablosuz görüntü aktarabiliyorum. gecikmede yaklaşık 1-1.5 sn.
    Yalnız ben şöyle bir problem yaşıyorum. Kablosuz olarak tvye bağlı iken kablosuz internet bağlantım çok yavaşlıyor. hatta başlangıç sayfası google bile açamayacak kadar.
    Bunda wifiye çok yüklenmenin bir etkisi olabilirmi. Sonuçta hem görüntü ve ses aktarırken bir yandan da internete bağlanmaya çalaışıyor.
    Benzer problem yaşayan var mı? ya da çözüm önerisinde bulunabilecek. Şimdiden teşekkürler.
  • Evde 2 laptop var ama ikiside desteklemiyor.
  • Ya herkes PC nin widi desteğinden bahsesiyorda TV nin widi desteği olması şartmı Wi-Fi ve dlan destegi yeterlimi

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Macbook Air'de Bootcamp ile kurulan Windows'ta çalışır mı acaba?

Bir bilen yok mu arkadaşlar?

Macbook Air'lerde görüntüyü WiDi ile aktarmak mümkün mü?
  • Mrb bu özelliği kullanamadım lütfen yardım, tv modeli Phıl 32PFL5507H kullandığım laptop modeli samsung NP350V5C iki cihazıda kablosuz internete aynı modem üzerinden bağladım fakat laptop ta ki görüntüyü tv ye aktaramadım youtube da bir video var dı orada ayarlar bölümnde yansıt seçeneğinde kablosuz seçeneği seçilmesi gerektiği söylenmekte fakat bende çıkmıyor wın 8 kullanıyrum güncellemeler açık menü resimleri aşağıdaki gibi , intel sayfasından gerekli programı da yükledim olmadı lütfen yardım

[simage]
     Intel WIDI (Miracast): Laptop Görüntüsünü TV'ye Kablosuz Aktarmak
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 26 Şubat 2015; 23:07:26 >

• intel programını tekrar yükledim ve " Sistem bu güncelleştirme aracı tarafından desteklenmeyen bir intel wi-fi adaptörü vardır ," uyarıyı verdi bu sebepten olmaz mı kablosuz aktarım ? fakat tv de ki smart tv den youtube açıp laptoptanda youtube açıp ve laptopta youtube da ne yaparsam aynısı tv de oluyor tv de youtube üzerinde bir kod vermişti eşleşişti olmuştu fakat bu konuda neden olmuyor anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.