Şimdi Ara

Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendi yaptığını çok güzel şekilde yazmışsın. Bozuk malın intel tarafından itelendiğini kabullenmen gerekiyor yaniIntel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

Usb sorunları, chipsetin pcie lane üzerine yeteri işleme kapasitesi olmadığını, ram desteğinin neredeyse 6 ay sonra anca kabul edilebilir düzeye geldiğini yazıyorum. Profilim ve mesajlarım açık gidip bakablirsin. senin gibi kapalı profil üstüne geçmiş mesajları SİLMİYORUM.

Yanlışım olursa senin gibi mavi renginde boğulmuyorum. Forum üyesinin tavsiyesi üzerine ve yardımıyla newegg üzerinden ram aldım. Kendi Asus anakartımda yaşadığım sorunları diğer üyeler yaşamasın diye uyarıda bulundum. PBO, Curve, undervolt gibi ayarlamalarda yardımcı olmaya çalıştım vs vs.

Yani senin anlayacağın dilde söylemek gerekirse intel sana malı çaktı diye sende kendine yediremeyip ben kandıysam herkes kötü malı alsın gibi bi faaliyetim olmadıIntel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

Arkadaşlar yağı olan varsa getirsin, intel yağlamadan vermis soba borusu işlemcileri. Beyefendilerin acı eşiğini geçmiş artık.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

"Arkadaşlar yağı olan varsa getirsin, intel yağlamadan vermis soba borusu işlemcileri. Beyefendilerin acı eşiğini geçmiş artık."

Sen intel lafını duyunca eli ayağı titreyen, bu uğurda sanki umurumuzdaymış gibi her klişeyi ve hakareti taramalı tüfek gibi kimsenin umurunda olmayan amerika kökenli bir işlemci üreticisine sallamakla kalmayıp forumda intel işlemci almış on binlerce kişiye (Türkiye bazında milyonlarca kişiye) açıktan hakaret edecek kadar kendini kaybetmiş bir AMD fanboyusun.

AMD fanboyuluğunun benim ilk yazdığım bilgi içerikli mesaja atlamana sebep olacak kadar ağır bir kuyruk acısıyla birleşmiş halini izlemek çok zevkliIntel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

• Boşnak Ağa kullanıcısına yanıt

Hala kafandan uyduruyorsun. Bozuk mal satıp ue oyunları ile patladığı herkesin malumu. Render alırken kapanan sistemler malum. İnsanlar tabii başka yerde sorun arıyordu dev intel 2 sene boyunca bozuk işlemcileri satacak değildi ya... Gir bak forumlara, çok araştırıyorsun ya bozuk kutulu işlemciyi iade etmek için intele 1 hafta laf anlatanları. Hele tray işlemcisi ise aldığın yere kış kışlıyor Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

Yıllardır laptoplarda niye Intel olduğunu, bunun için üreticilere "teşvik" verdiğini bi araştır.

AMD de harika kusursuz değil. En azından Intel kadar kötü değil. Günümüzde de ne olduğu ortada.

Ayrıca hakaret ettiğim yok sen öyle algılıyorsun, intel öyle tokatlıyor amd'yi derken (3-5 fps fazla verebilmek için fazladan kaç watt çektiğine bak Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı ) seninde bu durumda hala intel önermen bildiğin kandırmak. Niye insanları kandırıyorsun? Eski 10nm+++++++ üretim sürecine ghz pompalayan verimsiz ve güç canavarı işlemci önermen tam olarak kandırmak. Bir de bozulacak mi bozulmayacak mı durumu var tabii.

Senin aldığın işlemci kimsenin umrunda değil, insanlarıa yanlış yönlendirme yapma. Bilmiyorsan susmalısın.

Sana bilgi olsun Noctua diye bir firma var. Adamlar malının arkasında nasıl duruyor, nasıl iş yapıyor bir araştır.

Sen şimdi yanlış şeyler araştırma diye birisini ben söyleyeyim sana. Eğer sen daha önceden gidip bu firmanın soğutucusunu almışsan, yeni soket çıktığında bir form doldurduğunda sana montaj kitini *ücretsiz* yolluyor.

https://noctua.at/en/intel-lga1700-mounting-kit-order-form

Sanki geldin bize böyle doğru düzgün iş yapan firma söyledin de karşı durduk. Biz, sen değiliz. Eğriye eğri, doğruya diyoruz. Bir logo renginin arkasından kör cahil gitmeyip iyi olanı söylüyoruz. Gün gelir sende öğrenirsin bunları elbet.

Son olarak insanlara yanıltıcı bilgiler vermeyi bırak, sağlığa zararlıIntel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sahip olduğun kuyruk acısı sebebiyle durduk yere atlayıp yazdığın ilk mesajda "ergen mergen" diye zırlarken şu cümleyi yazabilen bir yaştasın:

"Arkadaşlar yağı olan varsa getirsin, intel yağlamadan vermis soba borusu işlemcileri. Beyefendilerin acı eşiğini geçmiş artık."

Bu cümlenin ne anlama geldiğini, bu cümlenin intel alan milyonlara nasıl bir hakaret olduğunu bile anladığını sanmıyorum. 

AMD fanboyluğu ve bana karşı hissettiğin büyük kuyruk acısı kombini seni ağzından çıkan lafın ne anlama geldiğini nereye gittiğini anlamayacak hale getirmiş Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 26 Ağustos 2024; 23:12:3 >

Bozulan işlemci almadım. Gayet memnunum. Senin gibi hatalarını gizlemeye çalışmıyorum. Milyonlara laf ettiğimi neye dayanıp çıkartıyorsun merak ettim😀

Bu forumda bir konu hakkında bilgi almaya gelen kişilere, senin intel güzellemenin yersiz olduğunu anlatıyorum.

Sen gibi amd alma sadece intel alacaksın. Şöyle önde böyle tokatlıyor demem. İkisinin artı ve eksisini söylerim, kullanıcı ona göre daha doğru tercih yapar. Senin yaptığın gibi dayatma yok yani. Çok bilmişlik tasladığım yok😀

Gözlerini mavi bürüdüğü için yanlışını eksiğini yazamıyorsun hala. Ne kadar büyük kuyruk acın varsa bana söyleyip duruyorsun ama fazladan güç çekmeyen bozulmayan bi işlemci aldım diye kuyruk acısı sende olur ancak. Her intel konusuna sayfa sayfa güzelleme yapıyorsun 😀 elmayı sevmem ama m soc'ları hem uzun şarj süresi sunuyor hem yüksek performanslı. Daha intelin doğru düzgün sonuçları gelmeden orada bile FANBOYLUK yapıyorsun. Hangi cihazda kullanıldı? Uzun kullanimda 13. 14. Gibi hatalı mı? Ne olduğunu bilmeden fanboyluk yapıyorsun.

Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı

Elmanın macbook satışlarına bi bak. Çıkmamış intel nasıl olduysa apple tokatlamış Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

Snapdragon x elite de böyle iddialı geldi ama gerçek kullanım koşulları, uygulama desteği hiç öyle değildi.

Yani bırak bu fanboyluk işlerini.

Ayrıca sen milyonlarca apple ve amd kullanan insanlara tokatlamak gibi tabirleri kullanıp nasıl hakaret edersin?

Tatlım kuyruk acın kaç model?

2024 model mi 2023 model mi?

Sana çok yakışmış da Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

Senin usta olduğun konuda laf etmek bize düşmez. Fanboylukta kimse eline su dökemez. Herhalde seni savunabileceğim tek konu bu olur.Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı  az yağlı sağlık için iyidir Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

Yine mi kuyruk acısından uykusuz kaldın lan AMD fanboyu Tim Foster

Intel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

İntelin sana altın pazarlamacı ödülü vermesi lazım. Firmanın kendisi, senin kadar kendi ürünlerini savunamıyorIntel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

USTAAAA!

Sar oradan BOL ACILI bir KUYRUK ACISI Tim Foster kardeşime. 1.5 porsiyon olsun. Yanına da koyu kahve.

Tüm gece uyumamış AMD fanboyu Tim Foster kardeşimIntel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

Hadi cevap vermeni bekliyorum. Mantıklı hesapların ile üstün mühendislik(!) bilgin ile açıkla hepimiz aydınlanalımIntel, yaklaşan üst düzey CPU'ları hakkındaki ayrıntıları yanlışlıkla açıkladı 

• 9324 pin kaç mm2 ediyor.

Artı soket başına 16 kanal RAM.

2S anakartta PCIe'ye yer kalmaz.

Mazallaa... 2DPC yapsa adam hele...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.