Şimdi Ara

intelden amd ye geçtim sorularım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu güne kadar hiç codec güncellemesi yapmadıysanız yapma vakti gelmiş. Google'a kmplayer codec yazın bulursunuz bir şeyler.

Optik sürücü bilgisayarınızda DVD ya da CDyi taktığınız yerdir. Eğer filmi DVD'den izliyorsanız diskte arıza olabilir bu da sorunun kaynağı olabilir.

Bırakın Fx6100'ü Pentium 4 ile bile sorunsuzca HD film izleyebilirsiniz. Formattan sonra driver'ların düzgünce yüklendiğinden emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Şu güne kadar hiç codec güncellemesi yapmadıysanız yapma vakti gelmiş. Google'a kmplayer codec yazın bulursunuz bir şeyler.

Optik sürücü bilgisayarınızda DVD ya da CDyi taktığınız yerdir. Eğer filmi DVD'den izliyorsanız diskte arıza olabilir bu da sorunun kaynağı olabilir.

Bırakın Fx6100'ü Pentium 4 ile bile sorunsuzca HD film izleyebilirsiniz. Formattan sonra driver'ların düzgünce yüklendiğinden emin olun.

codec güncellemesini bırakın. ben hiç codec yüklemedim bu zamana kadar :) kmplayer i yüklüyorum ne gelirse artık.

filmi hdd den izliyorum.

driverlar da en gücelleri olarak yükleniyor.

google da bi aratayım. teşekkürler...
  • Ben yıllardır Media player classic kullanırım ve şu güne kadar hiç takılma sorunu yaşamadım.
    HD formatı biraz arızalıdır. Türüne göre farklı media player seçmek gibi kötü huyları vardır. VLC ya da gomplayer gibi alternatifleri de deneyin. Sorun Devam ederse teknilk yardım bölümüne yazın arkadaşlar size yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Ben yıllardır Media player classic kullanırım ve şu güne kadar hiç takılma sorunu yaşamadım.
    HD formatı biraz arızalıdır. Türüne göre farklı media player seçmek gibi kötü huyları vardır. VLC ya da gomplayer gibi alternatifleri de deneyin. Sorun Devam ederse teknilk yardım bölümüne yazın arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

vlc de kullandım gom da kullandım. kmplayerin ayarları daha kullanılabilir hale getiriyor player i. ses kalitesi olarakta diğerlerinden daha iyi buluyorum. codec deneyeyim bir bakalım zamanla belli olur ne durumda olduğu
  • google da k lite codec pack full olarak aratın indirip yükleyin ve hd filmleri media player clasic ile açın bi sorununuz kalmaz fx 6100 güzel işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

google da k lite codec pack full olarak aratın indirip yükleyin ve hd filmleri media player clasic ile açın bi sorununuz kalmaz fx 6100 güzel işlemci

peki hocam. media player da yön tuşları ile aramada 5 sn ileri geri sarabiliyormuyuz ?

daha bi güzel yanını göremedim ama fx6100 ün inş. zamanla :)

teşekkürler...
  • Kullanmadığım bi özellik şimdi baktım 5 sn lik sarmıyor yön tuşları ama belki bi ayarı vardır gerçi mouse ile sarma da kolay media player clasicte ben codec packi altyazı için yüklerdim diğer video oynatıcıları pek bilmiyorum fazla program yüklemeyi sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Kullanmadığım bi özellik şimdi baktım 5 sn lik sarmıyor yön tuşları ama belki bi ayarı vardır gerçi mouse ile sarma da kolay media player clasicte ben codec packi altyazı için yüklerdim diğer video oynatıcıları pek bilmiyorum fazla program yüklemeyi sevmem

anladım hocam. yinede teşekkür ederim...
  • bır arakadas bır kere sormus ama soylememıssınız..
    Powerınız nedır.. Kac watt ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

bır arakadas bır kere sormus ama soylememıssınız..

+ekran kartı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

fanboyluk yok ama 2 cekirdekli E7200 den Athlon 640 a gecince 4-5FPS genel bir dusus oldu HD4650'yle harika bir kart degil tamam ama 2 cekirdek fazlasi varken ve cok onemli olmasa da .5ghz daha hizliyken bence artis olmasi lazim. kisaca paran varsa dusunmeden 2500K hatta 3570K bile alabilirsin. daha kotu oc olasalar bile ivydeki 4.8 sandyde 5GHZ e esit puan veriyor, birde 22nm lik uretim cabasi. isinma isi de neredeyse herkes 2500K kadar isindigini soyluyor ama oc yapinca isler karisiyor(mus). kisaca alabiliyorsan 2500K al veya ona verecegin parayla FX8120 ve HD7870 alabilirsin (o civara geliyor heralde). yada direk HD7950 al keyfine bak.

anladım başkan. ben bu işin sonunda sanırım bi i5 2500k alıcam :) herkez aynı işlemciyi tavsiye ediyor. i5 2300k nasıl bir işlemcidir acaba ? 350 tl ye buldum bi bilgin varmıdır ?

2300k diye bir islemci uretilmedi, o ya 2500K'dir yada 2300 dur. 2300 eger overclock yapmayacaksan iyidir ama overclock edilemediginden dolayi cok daha zor ve kayipla satarsin ama 2500K iyidir, guzel sogutmayla cok iyi oc olur ve satman cok daha kolay olur

• quote:

psu nun ne olduğunu bilmiyorum. thermaltake 480 yazıyor. şuan bakamıyorum kasanın arka tarafında kaldı, orada da kablolar saklı kapağı sökemiyorum söksem takamam bir daha 3 kişi zor taktık :) ama overclock ile oyunlarda olsun filmlerde olsun hiç ısınma yok psu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ðø¢†øЯ

quote:

+ekran kartı?

ekran kartı bende düşünüyorum ama psu yeterli olurmu onu bilemiyorum. şu an gts250 green kullanıyorum. hd6850 ya da 6870 takarsam sorun yaşarmıyım ? bir üst mesajda psu ile ilgili bildiklerimi yazdım. gts250 green ile hd6850 nin arasında ne kadar watt fark var güç çekimi olarak biliyormusunuz ?
  • bence power yonunden sıkntı yasıyorsunuz...

Powerı kontol edın.. Yetersız gelıyorsa sıstem tehlıkede....

• quote:

bence power yonunden sıkntı yasıyorsunuz...

Powerı kontol edın.. Yetersız gelıyorsa sıstem tehlıkede....

power almadan ekran kartı almanın bi önemi yok o zaman.

önerebileceğiniz bir psu warmı benim sistemime uygun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

High Power B12S Serisi 550W 80+ Plus Bronz Güç Kaynağı

peki bu ileriye dönük bir psu olurmu hocam ?
  • quote:

quote:

o power güzeldir kalitelidir..
    ileriye dönük olması senin ilerde nasıl bir sistem toplayacagına baglı.
    extrem bir sisteme yetmicektir tabiki ama
    ortalama sistemlerin hepsine yeterli gelir

• quote:

quote:

quote:

peki bu psu yu nereden bulabiliriz ?
    vatanda satılıyormudur ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bu psu yu nereden bulabiliriz ?
    vatanda satılıyormudur ?

vatanda varmı yokmu bilmiyorum. vatana girip bakabilirsin. verdiğim linkten alabilirsin? vatana ne gerek varki senin işini rahat görür. ileriye dönük işimi görürmü dersen arkadaşlarında dediği gibi ilerde toplayacağın sisteme bağlı. tavsiye ederim bunu. sağlam ve kalitelidir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.