Şimdi Ara

intelden amd ye geçtim sorularım var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

quote:

quote:

High Power B12S Serisi 550W 80+ Plus Bronz Güç Kaynağı

peki bu ileriye dönük bir psu olurmu hocam ?

o power güzeldir kalitelidir..
    ileriye dönük olması senin ilerde nasıl bir sistem toplayacagına baglı.
    extrem bir sisteme yetmicektir tabiki ama
    ortalama sistemlerin hepsine yeterli gelir

peki bu psu yu nereden bulabiliriz ?
    vatanda satılıyormudur ?

vatanda varmı yokmu bilmiyorum. vatana girip bakabilirsin. verdiğim linkten alabilirsin? vatana ne gerek varki senin işini rahat görür. ileriye dönük işimi görürmü dersen arkadaşlarında dediği gibi ilerde toplayacağın sisteme bağlı. tavsiye ederim bunu. sağlam ve kalitelidir.

ileride derken 3-4 sene sonra falan artık. o zamanlar ne gibi işlemciler, anakartlar, ekran kartları çıkar bilmem artık. gerçi o zaman kadar daha düşük enerji ihtiyacı duyan parçalar çıkar diye tahmin ediyorum.

verdiğiniz linkteki site güvenilir bir sitemidir? hiç alışveriş yaptınızmı veya yapan varmı? ilk defa duyuyorum sıkıntı olmasın.

vatan derken ağız alışkanlığı işte. yokmuş gerçi vatanda :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vatanda satılıyormudur ?

vatanda varmı yokmu bilmiyorum. vatana girip bakabilirsin. verdiğim linkten alabilirsin? vatana ne gerek varki senin işini rahat görür. ileriye dönük işimi görürmü dersen arkadaşlarında dediği gibi ilerde toplayacağın sisteme bağlı. tavsiye ederim bunu. sağlam ve kalitelidir.

ileride derken 3-4 sene sonra falan artık. o zamanlar ne gibi işlemciler, anakartlar, ekran kartları çıkar bilmem artık. gerçi o zaman kadar daha düşük enerji ihtiyacı duyan parçalar çıkar diye tahmin ediyorum.

verdiğiniz linkteki site güvenilir bir sitemidir? hiç alışveriş yaptınızmı veya yapan varmı? ilk defa duyuyorum sıkıntı olmasın.

valla ben teknobiyotikten hiç alışveriş yapmadım. ancak bu forumda alışveriş yapan çok insan tanıdım. zaten site içeriği kaliteli ve güvenilir oldugunu kanıtlıyo. karar senin tabikide. forumu iyi gezersen sistem tavsiyeler kısmında çoğunlukla bu siteye rastlarsın. o kadar insan tavsiye ettiğine görede güvenilirdir herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vatanda satılıyormudur ?

valla ben teknobiyotikten hiç alışveriş yapmadım. ancak bu forumda alışveriş yapan çok insan tanıdım. zaten site içeriği kaliteli ve güvenilir oldugunu kanıtlıyo. karar senin tabikide. forumu iyi gezersen sistem tavsiyeler kısmında çoğunlukla bu siteye rastlarsın. o kadar insan tavsiye ettiğine görede güvenilirdir herhalde.

haklısın başkan.
    şimdi ben bu psu yu alınca o.c. da daha iyi performans alıcam değilmi. şu an 3.8ghz stabil. ama demin 4.0ghz yaptım 10 dk sonra kitlendi pc. bu sorun ortadan kalkarmı acaba ? soğutma sıkıntı değil işlemci 10 derecede çalışıyor :) bazende 6-7 derecelere kadar düşüyor normalmi bu ?

• nasıl 10 derece..
    ne tür sogutma sistemi kullanıyorsun ?
  • quote:

nasıl 10 derece..
    ne tür sogutma sistemi kullanıyorsun ?

cooler master vortex plus kullanıyorum. 40 liraya falan almıştım geçen vatandan :) bazen 6-7 derecelere kadar düşüyor. oyunlarda prime95 te falan 33 ü geçtiğini hiç görmedim. bu kadar soğuk sıkıntı yaparmı?
  • Konuyu okuyun güzel şeyler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: @lexiS

Konuyu okuyun güzel şeyler var

arkadaşlar sağolsun çok yardımcı oluyorlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem0537 -- 26 Mayıs 2012; 0:54:13 >
  • evet arkadaşlar abiler. birkaç haftalık kullanımdan sonra bir tek sorun oldu onuda yazayım.

0x00000050 Page_Fault_In_Non-Paged_Area Hatası alıyorum nedir bu sorun? arada bir kafasına göre çıkıyor mavi ekran. boştayken, yükteyken farketmiyor. 2-3 günde bir oluyor. işlemciyi orjinal haline getirdim 3.3ghz aynı sorun oluyor yine...
  • Ssd için fx6100 alman çok mantıklı olmuş, bayağı farkettirir hızı. Herşeyi satıp 2500k'ya geçmeye gerek yok ekran kartına yüklenin derim, en basitinden bir 6850 sizi uzun süre götürür. Eğer üstünü düşünüyorsanız 6850'den 7850'ye kadar aradaki kartlara gerek yok bence, 7850'den de gtx670 özel soğutmalıya kadar. Üstü zaten fantezi, ama fantezi yapıcam diyorsanız bilemem tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Ssd için fx6100 alman çok mantıklı olmuş, bayağı farkettirir hızı. Herşeyi satıp 2500k'ya geçmeye gerek yok ekran kartına yüklenin derim, en basitinden bir 6850 sizi uzun süre götürür. Eğer üstünü düşünüyorsanız 6850'den 7850'ye kadar aradaki kartlara gerek yok bence, 7850'den de gtx670 özel soğutmalıya kadar. Üstü zaten fantezi, ama fantezi yapıcam diyorsanız bilemem tabii

6850 ya da 6870 düşünüyorum bende. fantezi yapmam yaa. sorun çıkarmasın istediğim oyunu oynasın, videolarda sıkıntı yapmasın yeter bana :)

SSD hızı bayağı etkiledi. Hiçbişey almasaydım SSD alsaydım keşke :) diğer HDD ler yavaşlatıyor pc yi açarken ve kapatırken :)

bir üstteki mesajımda belirttiğim sorunla alakalı bi bilginiz varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem0537 -- 9 Haziran 2012; 18:01:03 >

• quote:

evet arkadaşlar abiler. birkaç haftalık kullanımdan sonra bir tek sorun oldu onuda yazayım.

0x00000050 Page_Fault_In_Non-Paged_Area Hatası alıyorum nedir bu sorun? arada bir kafasına göre çıkıyor mavi ekran. boştayken, yükteyken farketmiyor. 2-3 günde bir oluyor. işlemciyi orjinal haline getirdim 3.3ghz aynı sorun oluyor yine...

kendi sorumu kendim cevaplayayım.

32bit windows 7 yükledim artık mavi ekran hatası almıyorum :)

64bit' te veriyordu mavi ekranı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.