Şimdi Ara

İNTERLUDE HATA YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce merhaba , forumda yeniyim herkese iyi forumlar dilerim. başınızı ağrıtmadan konuya geçicem , L2 interludeyi indirdim dün çok rahat bir şekilde server buldum oynadım sağolsun 2 3 türkde vardı yardımde ettiler bana , bugün geldim açtım karakteri seçiyorum seçtikten sonra l2.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum , çok uğraştım oyunu sildim tekrar yükledim falan ama yok düzelmedi lütfen yardım edermisiniz , Resmide aşşağıya attım bakabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

• bilgisayarı kapat aç düzelmezse bi fikrim yok
  • ciddi olamazsın
  • lineage2de bir hata aldığım zaman bilgisayarı kapatır açarım ve düzelir sistem hatayı kapanırken taratmaya programlıdır eğer çözebileceği birşey ise düzeltir düzelmiyorsa bilemiyorum, 2. postta posta koymaya çalışmışsın ama yemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenger41

İlk önce merhaba , forumda yeniyim herkese iyi forumlar dilerim. başınızı ağrıtmadan konuya geçicem , L2 interludeyi indirdim dün çok rahat bir şekilde server buldum oynadım sağolsun 2 3 türkde vardı yardımde ettiler bana , bugün geldim açtım karakteri seçiyorum seçtikten sonra l2.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum , çok uğraştım oyunu sildim tekrar yükledim falan ama yok düzelmedi lütfen yardım edermisiniz , Resmide aşşağıya attım bakabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

bu hatanın birçok çözümü var ama hangisi senin icin en iyi olanı bilmiyorum.

yapabileceklerini söylüyorum

1. eğer windows 7 kullanıyorsan uac yi kapat denetim masası kullanıcı hesapları -- kullanıcı hesabı denetim ayarını en aşağıya çek.

2. başlangıçta çalışan programların varsa msconfig - den onları kapat.

3. bilgisyarın çok ısınıyorsa yada notebook sa soğutma ayarlarına bak.

4. ekran kartı sürücülerini güncelleştir. nvidia yada ati.

5. virus taraması yaptır.

6. eğer elinde client eski ise yada elinde var olan bir client tı kullanıyorsan onu komple sil yenisi indir.

7. l2.exe ye sağ tıkla uyumluluk modundan window xp sp3 vede yönetici olarak çalıştırı tıklayarak deneyebilirsin.

bu sorun senin l2 inle alakalı değil işletim sisteminle alakalı bir çakışmadan oluyor.

ekran kartı-hdd sürücüne scandisk yapabilirsin hata varmı yokmu diye görmek için.

• cevaplarınız için teşekkürler, hepsini teker teker denicem... Şuanda 2 tane setupum var zaten 2sindede hata veriyor. Eğer yine olmazsa başka ne yapabilirim
  • Hepsini tek tek denedim yine olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni client indirmeme rağmen sorunu çözemedim , yardım edebilecek biri yokmu ? lütfen
  • Bu sorun nadirde olsa başıma geliyor genel olarak indirdigim serverin dosyalarinda eksik oldugunda ortaya çıkıyordu şöyle söyliyim indirdigim serverlarda system ve systemtexturex adlı klasörlerden sadece systemi attıgımda hata alıyorum genellikle istersen başladıgın sunucunun dosyalarini tekrar indirip dene ?
  • quote:

Hepsini tek tek denedim yine olmadı.

1. hangi işletim sistemi kullanıyorsun. masaüstü mü dizüstümü kullanıyorsun ?

*** eğer nvidia ekran kartı kullanıyorsan masaüstünde sağ tıkla

nvidia denetim masası --> 3D ayarlarının yönetilmesi -->sağ taraftaki menüden Program ayarlarının yönetilmesi ---> Ekle ---> Göz at ' a tıklayarak l2.exe aç de sonra yeniden gözat diyerek lineage2 klasörünü seç Mevcut klasörü ekle de. daha sonra sağ alt tarafta uygula tamam de çık.

bunun dışındada

*** bilgisayarıma sağ tıkla özellikler -- gelişmiş sistem ayarları---gelişmiş--performans tabından--- ayarlar--veri yürütme engellemesinden-2. seceneği secerek--ekle--l2.exe yi göster aç de uygula tamam.

NOT : bunların hiçbirisi ilen uğraşmak istemiyorsan işletim sistemini yeniden kur. kısaca format at yada benim gibi Lineage II offical'da god ( ücretsiz ) lindvior updatinde oyna. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 19 Haziran 2013; 13:17:02 >

• l2.ini sil bi dene
  • Laptop da oynuyorum w7 ultimate yüklü.
  • Arkadaşın evinden denedim girdi , ama evimde giremiyorum bu ne saçma bir iş tir :D
  • quote:

Laptop da oynuyorum w7 ultimate yüklü.

bu notebook'un en son ne zaman lineage oynadın vede notebook 'nun markası vede modeli nedir. ?

acaba diyorum donanımlardan ötürü mü birşey var onu bulmaya çalışıyorum ama ?

vermiş olduğun SS de işlemcin vede ekran kartın gözüküyor vede l2 için yeter konumda. belkide windows update yapmayı deneyebilirsin yada google dx websetup diye ara online olarak directx sdk güncellemesi yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 19 Haziran 2013; 22:12:02 >
  • aklına gelebilecek herşeyi denedim usta , herşeyi , aynı laptop ile arkadaşın evine gittim orda tık diye girdi , eve geldim yeniden yine l2.exe çalışmayı durdurdu. Bende internetten mi acaba dicem , yani modem ipsinden bi ayar yapmam gerekiyormu önceden gerekmemişti modemi değiştirdim. Yani daha doğrusu komşudan kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Laptop da oynuyorum w7 ultimate yüklü.

bu notebook'un en son ne zaman lineage oynadın vede notebook 'nun markası vede modeli nedir. ?

acaba diyorum donanımlardan ötürü mü birşey var onu bulmaya çalışıyorum ama ?

vermiş olduğun SS de işlemcin vede ekran kartın gözüküyor vede l2 için yeter konumda. belkide windows update yapmayı deneyebilirsin yada google dx websetup diye ara online olarak directx sdk güncellemesi yaptır.

Casper nirvana kullanıyorum evet gayet yeterli tamamen yüksek çözünürlükte arkadaşın evinden oynayabiliyodum , kendi evimde oynayamıyorum. anlayamadığım konu o

• quote:

aklına gelebilecek herşeyi denedim usta , herşeyi , aynı laptop ile arkadaşın evine gittim orda tık diye girdi , eve geldim yeniden yine l2.exe çalışmayı durdurdu. Bende internetten mi acaba dicem , yani modem ipsinden bi ayar yapmam gerekiyormu önceden gerekmemişti modemi değiştirdim. Yani daha doğrusu komşudan kullanıyorum :)

komşudan bağlantıyı kablosuz olarak alıyorsun sanırsam. Ağ ayarlarından bağdaştırıcı ayarlarını değiştir de IP leri otomatik olarak alıyorsan elle IP gir

diyelimki
    IP adresi : 192.168.1.110
    al ağ maskesi : 255.255.255.0
    ağ geçidi : 192.168.1.1 gibi yap bağlanamassan 192.168.0.110 / 192.168.0.1 yap bunları yaptıktan sonra başlat araya cmd yaz çıkan komut ekranına ipconfig /flushdns yap. bakalım ne olucak.

bağlantı ile alakalı bir duruma benziyor anlattıklarının üzerine eğer mümkünse kendi bağlantını elde etmeye calış yada kablolu olarak bağlanmayı dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.