Şimdi Ara

brick olmuş modem (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, acces point olarak kullanmaya çalıştığım modem şuan arayüzüne giriş yapılamayacak durumda. Öncelikle durumu anlatayım: acces point ayarlarını yapmak için arayüze giriş yaptım ardından dhpc ayarlarını değiştirdim
    daha sonra modem yeniden başlatıldı
    ardından adsl ayarlarını iptal ettim kaydet'e bastıktan sonra modem yanıt vermeyi kesti ve şuan arayüze ulaşamıyorum.
    ttlockfree uygulamasını indirip kurdum modem çalıştı fakat yine aynı durum oldu şimdi de uygulama hata veriyor.
    sanırım bana arayüze girmeden firmware kurmaya yarayacak bir program lazım var mı böyle birşey
    teşekkürler

• up lütfen modem airties rt212

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara elle IP verip arayüze girmeye çalışın.
  • dhcp iptal ettiğin için cihaza ya reset atmalısın yada modeme verdiğin ip aralığında ip vererek ulaşmalısın RT212'de kronik kondansatör sorunu vardır bu sorundan'da kaynaklanıyor olabilir.

Edit: Bendeki cihazda denedim tüm dsl modülasyonlarını kapadıktan sonra cihaz telnet dahil tepki vermedi.
    Reset işe yaramıyor.Flash'ı tekrar programlamak gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamondx -- 17 Mayıs 2016; 11:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Bilgisayara elle IP verip arayüze girmeye çalışın.

nasıl IP vereceğim peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

dhcp iptal ettiğin için cihaza ya reset atmalısın yada modeme verdiğin ip aralığında ip vererek ulaşmalısın RT212'de kronik kondansatör sorunu vardır bu sorundan'da kaynaklanıyor olabilir.

Edit: Bendeki cihazda denedim tüm dsl modülasyonlarını kapadıktan sonra cihaz telnet dahil tepki vermedi.
    Reset işe yaramıyor.Flash'ı tekrar programlamak gerekecek

flashı nasıl programlayacam. aynı sorun ttlockfree yazılımıyla düzelmişti, uygun firmware'i hariçten atmak mümkün m

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.