Şimdi Ara

interludeci tayfa- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk insanının egosu nirvana yaşıyor çünkü
  • Bana göre hepiniz kardeşimsiniz gerek ergenliğinizle gerek çocukluğunuzla gerek karı gibi tavırlarınız gerekse klavye delikanlılığınızla. Milliyetçi kardeşimsiniz, din kardeşimsiniz ama şöyle bir şey var, bizim clanımızda söz sahibi olanlar var, yanlış bir durumda uyaracak olanlar var, azarlayacak olanlar var. Yani rütbe var kademe var. Büyüğe saygı küçüğe sevgi var. Biz neden Manifesto olarak bir clanız ve aramızda hiç yabancı yok, çünkü biz egomuzu aşmış insanlarız. Oyun oynamasak bile her gün birbirimizle telefon trafiği yaşayan insanlarız. Bir şeye hep beraber karar veririz herkesin fikrini alırız fikir paylaşımı yaparız.

@kezbaneu
    Biz bir birliğiz, kimseden fazla bir şey istemiyoruz sadece toplum kurallarına uysun, mmo oyunlarında klasikleşen kurallara uygun davransın yeter. Ama maaşallah bazılarına hiç bir şey söyleyeme gelmiyor, burunlarından kıl aldırmıyorlar. Böyle olunca kapıyı gösteriyoruz. Ama dikkat et biz bir birlik olarak kalıyoruz. Efendi arkadaşlar saygılı sevgili arkadaşlar da birliğimizde kalıyor. Örnekteki çürük yumurta dışlanıyor. Bu bir oyun ve bazı kurallara uymak zorundasın. Liderin doğru karar verip seni doğru yönlendirmek zorunda. Sana yardım etmek zorunda, senle beraber clanı üst sıralara taşımak zorunda. Herkeste iyi item olmasını sağlamak zorunda. Kemik kadro ise bir çok işi üstlenip, görev paylaşımı yapmak zorundadır. Sıkıntı olduğu zaman çözmek zorunda, yanlışa müdahale etmek zorunda. Siz sadece üzerinize düşen olan görevi yerine getirmeli ve iyi organize olabilmek için söylenenleri yapmak zorundasınız. Kimse yanlış anlamasın burada bir monarşi yok ama develeri de güdüyoruz. Neden birlik olamıyoruz sorusunu kendinize sorun. Tekrar söylüyorum ahanda karşınızda TAMAMI TÜRK OLAN Manifesto adı altında 20 kişilik bir birlik var.

• birlik olamıyosunuz cunku kimse kimseye ne yapcağını söyleyemiyo herkez herseyi en iyi bildigini zannediyo ( forumdaki konuları baştan aşağa okumanız yeterli bunu anlamanız için )
    söylese bile o konu sonsuzluğa kadar gidiyor susmayı bilmiyoruz ve en iyisini biliyoruz :D
  • Beyler bu konu bu tartışma için açılmadı. Sorun Türk falan degil. Sorun insanlık. Geçenlerde l2 elite'den bi arkadaşımla skype'de konuştuk. Adam yunan, bana konuşma bitince dedigi şey; "Seninle konuştugum için sevindim." Bu saygıdır ve içten içe bi sevgidir. Sadece kafalar bunu anlamalı ve kabullenmeli. Türk insanını seviyorum Türklügümden gurur duyuyorum ortaya atılan başarılarıda sonuna kadar destekliyorum. Biz Manifesto Clanını kurarken önce bi şarkıdan isim aldık sonra oturduk class dagılımı yaptık sonra telefon numaralarımız birbirimize gitti videolarımız oldu derdimizi sıkıntılarımızı paylaştık. Sonra farklı serverlere daldık ama 1 2 telefonla beraber bi gecede 22 kişiyi l2 tribute topladık ! Bununda temeli tamamen saygı ve sevgi başka hiçbişey degil. Ben Ercan'a saygı duyarım. Ve samimi olarakda severim. Ercan burda kimseyi dışlamıyor bana göre ve kimseye kötü bişeyler söylemiyor. Sadece dogrular bunlar. Birlik olmak için önce ego - nin altına düşecek sonra o saygı görülecek. 1 Türk'ün başardıgı diger Türkler tarafındanda gurur kaynagı olacak.

Bu konu uzamasın daha fazla herkese teşekkürler.

• Ben kişileri tam tanıyamadığım için pek fazla yorum yapamayacağım 2 tarafı da fazla tanımıyorum çünkü ama gördüğüm kadarı ile manifesto bu işi başarmış her iki clanda da farklı nicklerle hesap acıp bulundum ama şunu ictenlikle söyleyebilirim gercekten manifesto clanında samimiyet var saygı var ve her bir player esit goruluyor valla tebrik ederim sizleri başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

Ben kişileri tam tanıyamadığım için pek fazla yorum yapamayacağım 2 tarafı da fazla tanımıyorum çünkü ama gördüğüm kadarı ile manifesto bu işi başarmış her iki clanda da farklı nicklerle hesap acıp bulundum ama şunu ictenlikle söyleyebilirim gercekten manifesto clanında samimiyet var saygı var ve her bir player esit goruluyor valla tebrik ederim sizleri başarılar dilerim

Eyvallah kardeşim senin gibi görüp konuşanlara saygımız var bizim.
  • Birlik olan türk klanlarının çoğu zaten oyunları bıraktı :) yeni yetmeler bir gecede topladıkları 22 kişi ile övüne dursunlar.. :) Zamanında bir gecede toparlanan 100-150 kişilik büyük allyler gördük.. :) Ki çoğunun içinde bende vardı hepside türktü.. :) Eskilerden kimse gelip burda muhabbet etmiyor ben dahil.. :) Kimse anlatmıyor eskilerde yaptıklarını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Birlik olan türk klanlarının çoğu zaten oyunları bıraktı :) yeni yetmeler bir gecede topladıkları 22 kişi ile övüne dursunlar.. :) Zamanında bir gecede toparlanan 100-150 kişilik büyük allyler gördük.. :) Ki çoğunun içinde bende vardı hepside türktü.. :) Eskilerden kimse gelip burda muhabbet etmiyor ben dahil.. :) Kimse anlatmıyor eskilerde yaptıklarını..

Çıkında anlatın o zaman naptınız eskilerde ? Sen şimdi hatırlamıyorum geçmişdeydi dersin :D Sisli ve bugüne uzak o zamanlardaaa... :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 29 Haziran 2013; 19:08:23 >
  • Hayır hepsini çok çok iyi hatırlıyorum :) ama biz yaptıklarımızla böyle böbürlenen ve sürekli sürekli anlatanlardan değiliz.. Kaldıki çoğumuz evlendi , iş güç kurdu ve oyunu bıraktı :) vb.
  • Sen yaptıklarınla övünme zevkini tatmamayı böbürlenmemek gibi açıklıyorsun. Böbürlenmemek örnek alınacak bi davranış olabilir. Ama 2'dir yazdıgım yazıların altına gelmiş ucu bize dokunan bişeyler geveliyosun. Çoluk çocugun var belki ama eminim onlara anlatacak güzel 2 3 davranış yoktur.
  • Çocuklarım olunca ''Lineage 2 '' içerisinde yaptıklarımı onlara anlatmam bir şey değiştirmeyecek çünkü onlar Lineage 2'yi hiç oynamamış olacaklar.. Ve benim dediklerim bir anlam ifade etmeyecek :)
  • 2 3 güzel davranıştın kastım l2 degildi. Neyse seviye farkı belli kardeş sen takıl.
  • öncelikle herkese selam uzun zamandan sonra tekrardan foruma girdim bir bakayım oynanabilir oyun var mı veya server önerileri diyede yine tartışmalar başlamış server önerileri varsa iyi olur şöyle kaymaklı ekmek kadayıfı tadında 50x gibi kasması adamı boğmayacak.herkese hayırlı işler
  • Seni KhaLbiFhaçaLıÇhılqıNGhenç bana Accuracy atsana, hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

2 3 güzel davranıştın kastım l2 degildi. Neyse seviye farkı belli kardeş sen takıl.

Dediğini anladım merak etme sadece deyinmek istemedim. Çünkü beni tanımadan böyle bir yorum yapabiliyorsan senin seviyenin nerelerde olduğu bellidir bunu yüzüne vurmak istemedim .. :)
  • yazdıkların kendi içinde çelişiyor böbürlenmiyoruz diyorsun ama onun üstüne bir gecede 150 player topladık diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu seni ilgilendirmeyen bir konuya atlaman da ayrı bir konu bence sen forumda takılmamaya devam et ayrıca ust mesajlarda ego muhabbeti geçti sanırım orada tanımlanan arkadaşlardan biride sensin
  • yok mu güzel bir server ?
  • locklatırım topici az sakin gelin sessiz kalmayı bilecek insan karşısındaki yanlış yaptıysa da siz sessiz kaldığınız için düşünecek, adamın üstüne giderseniz her türlü üste çıkarmasını bilir kendini. yapmayın
  • quote:

yazdıkların kendi içinde çelişiyor böbürlenmiyoruz diyorsun ama onun üstüne bir gecede 150 player topladık diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu seni ilgilendirmeyen bir konuya atlaman da ayrı bir konu bence sen forumda takılmamaya devam et ayrıca ust mesajlarda ego muhabbeti geçti sanırım orada tanımlanan arkadaşlardan biride sensin

ego ? ve ben ? Bu konuya hiç bir şekilde değinmiyeceğim. :) Eğer konu bu foruma genel bir isim ile açılmış ise bunun beni ilgilendirip ilgilendirmeyeceğini, sana soracağımı düşünmüyorum sonuçta burası tarafsız bir forum ve herkes istediğini yazmakta özgür.. Ayrıca böbürlenmiyorum.. '' Bir gecede 150 kişi topladık'' cümlesi sadece eski ''Türk'' clanları için birer örnekti, ŞAHSİ olarak övünmek yada böbürlenmek değildi... :) ayrıca ufakta birer gönderme içeriyordu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

yazdıkların kendi içinde çelişiyor böbürlenmiyoruz diyorsun ama onun üstüne bir gecede 150 player topladık diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu seni ilgilendirmeyen bir konuya atlaman da ayrı bir konu bence sen forumda takılmamaya devam et ayrıca ust mesajlarda ego muhabbeti geçti sanırım orada tanımlanan arkadaşlardan biride sensin

ego ? ve ben ? Bu konuya hiç bir şekilde değinmiyeceğim. :) Eğer konu bu foruma genel bir isim ile açılmış ise bunun beni ilgilendirip ilgilendirmeyeceğini, sana soracağımı düşünmüyorum sonuçta burası tarafsız bir forum ve herkes istediğini yazmakta özgür.. Ayrıca böbürlenmiyorum.. '' Bir gecede 150 kişi topladık'' cümlesi sadece eski ''Türk'' clanları için birer örnekti, ŞAHSİ olarak övünmek yada böbürlenmek değildi... :) ayrıca ufakta birer gönderme içeriyordu :)

Ama şuan ki oyuncu kitlesi buna uygun degil ki 3-5 sene evvel baya bir oyuncu kitlesi vardı , forumda durmadan konular açılırdı şuan hem bölüm öldü ölecek hemde oyuncu sayısı bayagı az ve güvenebilecegimiz oyuncu pek yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.