Şimdi Ara

interludeci tayfa- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonuç olarak oynayan kişi sayısı belli şu an da bir gecede 120 kişi toplamak imkansız sen geçmişten bahsediyorsun o zamanlar forumda her dakika yeni konu açılırdı player
  • Evet haklısınız eski zamanlar en güzel olayların, en yoğun tartışmaların yaşandığı zamanlardı :) Şimdilerde bunu yapmak çok zor
  • he thelastride he öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

he thelastride he öle

@TheLastRide

Adam bunu yazmak için girmiş foruma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

yazdıkların kendi içinde çelişiyor böbürlenmiyoruz diyorsun ama onun üstüne bir gecede 150 player topladık diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu seni ilgilendirmeyen bir konuya atlaman da ayrı bir konu bence sen forumda takılmamaya devam et ayrıca ust mesajlarda ego muhabbeti geçti sanırım orada tanımlanan arkadaşlardan biride sensin

ego ? ve ben ? Bu konuya hiç bir şekilde değinmiyeceğim. :) Eğer konu bu foruma genel bir isim ile açılmış ise bunun beni ilgilendirip ilgilendirmeyeceğini, sana soracağımı düşünmüyorum sonuçta burası tarafsız bir forum ve herkes istediğini yazmakta özgür.. Ayrıca böbürlenmiyorum.. '' Bir gecede 150 kişi topladık'' cümlesi sadece eski ''Türk'' clanları için birer örnekti, ŞAHSİ olarak övünmek yada böbürlenmek değildi... :) ayrıca ufakta birer gönderme içeriyordu :)

Ama şuan ki oyuncu kitlesi buna uygun degil ki 3-5 sene evvel baya bir oyuncu kitlesi vardı , forumda durmadan konular açılırdı şuan hem bölüm öldü ölecek hemde oyuncu sayısı bayagı az ve güvenebilecegimiz oyuncu pek yok.

Aslında bölüm'ün ölmemesi birazda bizlerin elinde. herkesi tek bir çatı altında toplamak zor. boş kalan vakitlerinizde bir char da orjinalde açıp aynı clanda oynarsa diğer arkadaşlarda daha fazla soru sorulmaya başlanır bölüm de biraz daha canlanır.

free serverlarla ilgili açılan başlıklarda genelde aynı son yaşanıyor. kavga ediliyor küfür ediliyor o onu şikayet ediyor bunu buna laf söylüyor. Bence en güzel yapılabilecek şeylerden biride bir tane char açıp orjinalde başlayarak aynı muhabbetlerinizi orda devam ettirmeniz. sıkıldığınız zaman tekrar free dönerek ordada devam edebilirsiniz. Free de harcadığınız zamanın aynısını birde orjinalde 1 ay harcayın . 1 ay sonra orjinalin halen ayakta olduğunu görerek free ye göre kazançta olduğunuzu düşünün.

@StrawHatLuffy orjinalde oynadığını gördüm imzanda. halen devam ediyormusun birde oyun içi nickini hatırlayamadım. StrawHatLuffy 'in mesajından alıntı yaptım kendisinin orjinalde oynadığını gördüğüm onun konuya biraz daha yakın olduğunu düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

yazdıkların kendi içinde çelişiyor böbürlenmiyoruz diyorsun ama onun üstüne bir gecede 150 player topladık diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu seni ilgilendirmeyen bir konuya atlaman da ayrı bir konu bence sen forumda takılmamaya devam et ayrıca ust mesajlarda ego muhabbeti geçti sanırım orada tanımlanan arkadaşlardan biride sensin

ego ? ve ben ? Bu konuya hiç bir şekilde değinmiyeceğim. :) Eğer konu bu foruma genel bir isim ile açılmış ise bunun beni ilgilendirip ilgilendirmeyeceğini, sana soracağımı düşünmüyorum sonuçta burası tarafsız bir forum ve herkes istediğini yazmakta özgür.. Ayrıca böbürlenmiyorum.. '' Bir gecede 150 kişi topladık'' cümlesi sadece eski ''Türk'' clanları için birer örnekti, ŞAHSİ olarak övünmek yada böbürlenmek değildi... :) ayrıca ufakta birer gönderme içeriyordu :)

Ama şuan ki oyuncu kitlesi buna uygun degil ki 3-5 sene evvel baya bir oyuncu kitlesi vardı , forumda durmadan konular açılırdı şuan hem bölüm öldü ölecek hemde oyuncu sayısı bayagı az ve güvenebilecegimiz oyuncu pek yok.

Aslında bölüm'ün ölmemesi birazda bizlerin elinde. herkesi tek bir çatı altında toplamak zor. boş kalan vakitlerinizde bir char da orjinalde açıp aynı clanda oynarsa diğer arkadaşlarda daha fazla soru sorulmaya başlanır bölüm de biraz daha canlanır.

free serverlarla ilgili açılan başlıklarda genelde aynı son yaşanıyor. kavga ediliyor küfür ediliyor o onu şikayet ediyor bunu buna laf söylüyor. Bence en güzel yapılabilecek şeylerden biride bir tane char açıp orjinalde başlayarak aynı muhabbetlerinizi orda devam ettirmeniz. sıkıldığınız zaman tekrar free dönerek ordada devam edebilirsiniz. Free de harcadığınız zamanın aynısını birde orjinalde 1 ay harcayın . 1 ay sonra orjinalin halen ayakta olduğunu görerek free ye göre kazançta olduğunuzu düşünün.

@StrawHatLuffy orjinalde oynadığını gördüm imzanda. halen devam ediyormusun birde oyun içi nickini hatırlayamadım. StrawHatLuffy 'in mesajından alıntı yaptım kendisinin orjinalde oynadığını gördüğüm onun konuya biraz daha yakın olduğunu düşündüm.

Oktay abi utku ben orjinalde oynuyorduk cemle ama üniden dolayı vakit ayıramıyordum bırakmıştım l2yi şimdide çalışıyorum geç saatte geldigim için vakit ayıramıyorum biliyorsun orjinalde günlük görevleri yapmam gerekli her gece girip onlarla ugraşmak istemiyorum baya vakit alıyor ve keyif alamıyorum suan(Sadece görev yatıgım için :) ) Orjinal biraz zor benim için bu yüzden ,4-5 saat vakit ayırabilsem gelirim ama 1-2 saatte zaten ancak görevler tamamlanır.

Nick Julvia idi sanırım orjinalde 87de bıramıştım.

Edit:Oktay yazacagıma Okan yazmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 3 Temmuz 2013; 17:02:43 >

• StrawHatLuffy kullanıcısına yanıt
    bende dedim nereye kayboldunuz. sende haklısın tabiki. 7 kisilik bir CP iniz olsa daha kısa sürede biter onlarda. istediğiniz zaman dönersin artık kafanıza göre.
  • volkan mert ben baslarsaniz biyere irtibatta kalalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-Strain -- 8 Temmuz 2013; 12:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi®

volkan mert ben baslarsaniz biyere irtibatta kalalim

bilseydim önceden haber verirdim. L2MXC deyiz mertim. OlabildiĞince oyunda oluyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanakar

quote:

Orijinalden alıntı: Audi®

volkan mert ben baslarsaniz biyere irtibatta kalalim

bilseydim önceden haber verirdim. L2MXC deyiz mertim. OlabildiĞince oyunda oluyorum ben de

ben onumuzdeki hafta tatile gelicem kesin degil ama bakariz gelirsin bize
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.